Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه،تلاش ها برای اطفا حریق نفت کش سانچی با پرچم پاناما، تحت فرماندهی مرکز ملی امدادرسانی دریایی چین هنوز ادامه دارد. براساس گزارش سایت "هوان چیو"، عملیات جست و جو برای یافتن ناپدیدشدگان حادثه به بیش از 1000 مایل مربع دریایی گسترش یافته است. چهارده فروند کشتی در این عملیات شرکت دارند.
بر حسب ارزیابی گروه کارشناسی، نفت کش سانچی با خطراتی مانند انفجار و غرق شدن رو به رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گازهای سمی ناشی از تبخیر مایعات و حریق نیز امنیت امدادرسانان را به خطر انداخته و شرایط اقلیمی بد دریا نیز عملیات امدادرسانی را سخت تر کرده است.
سخنگوی شرکت ملی نفت کش ایران، چین را به کوتاهی در امدادرسانی به خدمه ایرانی ناپدید شده نفت کش سانچی متهم کرد، اما دولت چین این مورد را رد کرده است. لوکانگ سخنگوی وزارت خارجه چین این اتهام را کاملا نادرست و دور از حقیقت خواند و گفت: دولت چین به امدادرسانی این حادثه اهمیت فوق العاده می دهد و برای نجات خدمه ناپدیدشده همه تلاش های ممکن را به عمل رسانده و ارتباط خود با سفارت ایران در چین در این باره را نیز حفظ کرده است. وی تاکید کرد، امدادرسانان چینی در حالی که امنیت جانی خود نیز به خطر افتاده، برای اطفا حریق و جست و جو برای یافتن ناپدیدشدگان، خود را به نزدیکی کشتی حادثه دیده رساندند. این سخنگو تاکید کرد، اولویت، نجات افرادیست که با خطرات جانی رو به رو هستند. این یکی از سنت های ملت چین است و این سنت نیز در نجات به نفت کش سانچی مراعات شده است.  
نفت کش سانچی در هنگام وقوع حادثه حامل 136 تن میعانات گازی (gas condensate) بود. این نوع مواد بسیار فرّار است و افزایش حرارت محیط نیز بر این انفعال می افزاید. با توجه به نشت این مواد از نفت کش سانچی به دریا، مقدار زیادی از آن بر روی سطح دریا باقی نمی ماند بلکه تبخیر شده و در جو قرار می گیرد که در صورت تولید جرقه در محل، حریق یا حتی انفجار شدید صورت گرفته و خطرات جدی برای امدادرسانان ایجاد می کند.
لازم به ذکر است که امدادرسانان چینی حاضر در محل حادثه پیش از این با این نوع حادثه دریایی برخورد نکرده بودند.
پس از وقوع حادثه، نشست کارشناسان برای ارزیابی طرح اطفا حریق نفت کش سانچی توسط مرکز جست و جو و امدادرسانی دریایی شهر شانگهای تشکیل شد و پس از آن، هواپیمای گشت دریایی چین B3837 به جست و جو برای یافتن ناپدیدشدگان و رصد وضعیت محل حادثه اعزام شد. پس از آن، کشتی های "شن چیان"، "ده شن" و "دونگ های جیو 101" برای اطفا حریق، خود را به محل حادثه رساندند. عکس فوق بیانگر صحنه عملیات کشتی "شن چیان" برای اطفا حریق کشتی حادثه دیده با کف آتش نشانی است.
دوازده کشتی امدادرسانی اعزام شده از سوی وزارت حمل و نقل چین در حال جست و جو برای یافتن ناپدیدشدگان و اطفا حریق کشتی حادثه دیده هستند. ویدیوهای زیر بیانگر عملیات امدادرسانان چین است.
کشتی هایی که در نخستین لحظات پس از وقوع حادثه خود را برای انجام عملیات امدادرسانی به محل حادثه رساندند، عبارتند از: تعدادی از کشتی های مجری قوانین دریایی از جمله کشتی های "های شون 1" و "های شون 22"، کشتی های تخصصی امدادرسانی "دونگ های جیو 101" و "دونگ های جیو 117"، کشتی پلیس دریایی چین 31240، چهار فروند کشتی تجاری، تعدادی کشتی ماهیگیری، تعدادی کشتی جمع آوری نفت از جمله کشتی های "ده یی"، "ده شن" و "شن چیان"، کشتی های یدک کش "دونگ جو 5" و "گانگ هوا"، کشتی های پلیس دریایی به شماره "2102" و "2901



منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۵۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید البخیتی بر آمادگی نیروهای مسلح یمن

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المهریه، محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در مصاحبه با این شبکه گفت، باید درک کنیم که علت یاوه‌گویی اسرائیل ایمنی آن در برابر مجازات است، این رژیم می‌داند واکنش جهان عرب و اسلام ضعیف خواهد بود به همین علت مرتکب چنین جنایت‌هایی می‌شود ما بر همین اساس، چهارمین دور عملیات خود را اعلام کردیم چهارمین دور عملیات شامل دو بخش است؛ بخش اول تلاش نیرو‌های مسلح یمن برای هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی در هر جایی از جمله دریای مدیترانه است. بخش دوم این مرحله عملیات مربوط به رفح است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

البخیتی ادامه داد: اگر این رژیم تهاجم به رفح را آغاز کند ما اجرای بخش دوم این عملیات را شروع خواهیم کرد. در این بخش از عملیات در صورت حمله به رفع ما همه کشتی‌های شرکت‌هایی را که با اسرائیل همکاری می‌کنند هدف قرار خواهیم داد، به همین علت آمریکا و انگلیس باید رژیم صهیونیستی را زیر فشار قرار دهند تا نسل کشی در غزه را متوقف کند و به محاصره این منطقه پایان دهد.

وی در پاسخ به سوالی درباره توانایی‌های نیرو‌های مسلح یمن گفت، نیروی موشکی یمن اکنون آماده و در جستجوی اهداف مورد نظر است تا به آنها حمله کند.

 

دیگر خبرها

  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • وقوع ۷۰ حریق و حادثه در سمنان/ ۳۲ نفر از حوادث نجات یافتند
  • جوان بلوچ با اقدام به موقع کارشناس اورژانس ۱۱۵ مهریز نجات یافت
  • جزییات جدید از واژگونی مینی بوس در روستای امیرهنده
  • تاکید البخیتی بر آمادگی نیروهای مسلح یمن
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • نجات دو فرد گرفتار در پل زرمیتان شهرستان اردل
  • امدادرسانی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در بارندگی اخیر خوزستان
  • نجات 2 فرد گرفتار در پل زرمیتان اردل
  • تصادف در جاده های زنجان ۲ فوتی بر جای گذاشت