Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبير شوراي صنفي دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين گفت: افزايش بيش از حد پذيرش دانشجو بدون توجه به زيرساخت ها، امكانات علمي و رفاهي باعث كاهش خدمات رساني به دانشجويان دانشگاه امام خميني(ره) قزوين شده است.

 به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو، شوراي صنفي در دانشگاه‌ها مسئوليت پيگيري مسائل صنفي را بر عهده دارد  و رابطي است بين مسئولان دانشگاه و دانشجويان تا با كمك هم بتوانند مشكلات و مسائل صنفي را پيگيري كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد فضای همدلی در بین دانشجویان و مسئولین دانشگاه‌ها و آشنایی بیشتر آنها با واقعیات و مشکلات یکدیگر و تقویت فضای همکاری و تعامل و تلاش برای ایجاد شرایط و فضای مناسب تر برای تحصیل، فعالیت، سکونت دانشجویان و نیز تقویت فرهنگ پیگیری حل مشکلات رفاهی با تعامل و از طریق مجاری قانونی از جمله اهداف اصلی تشکیل شوراهای صنفی دانشجویان است. در رابطه با فعاليت‌هاي شوراي صنفي در دانشگاه‌ها و همچنين مشكلات صنفي دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين گفت‌وگویی تفصیلی با علي شيخ‌الاسلام دبير شوراي صنفي را داشتیم.

مشروح این گفت‌وگو به شرح ذیل است:

خبرگزاري دانشجو: اساسا شوراي صنفي در طول سالهاي گذشته چه اقداماتي را در پيش گرفته است؟

علي شيخ الاسلام : شوراي صنفي در طول سال‌هاي مختلف با بدنه دانشجويي و درك و مشكلات و كمبودهاي اين فضا به تعامل و هم فكري با مسئولين در جهت حل مشكلات برآمدند.

اين شوراي در طول اين سال‌ها از سياستهاي پولي شدن دانشگاه‌ها گفتند و طرح‌ ارزان سازي نيروي كار جهت اشتغال براي دانشجويان را نقد كردند و همواره به عنوان يك نهاد آگاه دانشجويي فارغ از جهت گيري‌هاي سياسي تلاش كردند تا بتواند گامي در جهت اطلاح دانشگاه و جامعه بردارند.

دانشگاه امام خميني (ره) هم از اين امر بي نصيب نبوده است و در طول سالهاي مختلف همواره دانشجويان دغدغه مند در شوراي صنفي دانشگاه در كنار مسئولان و مديران فعاليت‌هاي موثري در جهت پيشرفت و ارتقا ي سطح علمي فرهنگي و رفاهي دانشگاه داشته اند، به طوري كه وضعيت صنفي  و رفاهي دانشگاه به خصوص تغذيه، حمل نقل ، عمراني و ديگر زمينه ها پيشرفت هاي چشمگيري طي چندسال اخير در اين دانشگاه داشته است.

اقدامات مثبتي صورت‌گرفته ولي بين‌المللي بودن دانشگاه و اينكه مذين به نام رهبر فقيد انقلاب اسلامي امام خميني(ره)، انتظارات و توقعات را از آنچه هم‌اكنون وجود دارد، بالاتر برده است.

خبرگزاري دانشجو: آيا دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين با كمبود خوابگاه مواجه شد است؟

علي شيخ الاسلام:  با توجه به سياست‌هاي خصوصي سازي و برداشته شدن خوابگاه‌ها از دوش دولت، اين دانشگاه نيز مانند خيلي از دانشگاه‌هاي ديگر دچار كمبود شديد ظرفيت خوابگاه شده است و اين موجب شد مشكلات فراواني براي دانشجويان ساكن تهران و كرج كه فاقد امتياز كافي براي خوابگاه دارند، ايجاد شود.

 طي رايزني‌هايي كه با رئيس دانشگاه داشتيم متوجه شديم اين موضوع يكي از دغدغه‌هاي مسئولين نيز بوده و چند طرح هم جهت رفع اين مشكل ارائه شده كه در رديف تامين بودجه مانده است.

خبرگزاري دانشجو: وضعيت امداد رساني در دانشگاه به چه صورتي است؟

شيخ الاسلام: با توجه به چند حادثه مختلف كه امسال براي چندتن از دانشجويان اتفاق افتاد، آمبولانس هاي موجود در مجموعه خوابگاه‌ها بدون تجهيزات كافي شناخته شد. جهت تعويض اين آمبولانس‌ها جلسات متعددي با حوزه دانشجويي برگزار كرديم كه با مساعدت معاونت دانشجويي و مديركل دانشجويي در تعويض آمبولانس‌ها اقدامات موثري صورت گرفته كه اميدواريم هرچه سريعتر شاهد نتيجه آن باشيم.

خبرگزاري دانشجو: وضعيت اينترنت در دانشگاه شما به چه صورتي است؟

شيخ الاسلام: در كنار روزافزون شدن علم آي‌تي و نيازمندي‌هاي همه جانبه آحاد جامعه به دسترسي اينترنت دانشجويان نيز از اين موضوع مجزا نبوده و دانشگاه‌هاي مختلف بيش از اين نياز استفاده از اينترنت جهت دسترسي به مقالات، نرم افزارها و تدريس‌هاي آنلاين و پيگيري‌هاي موضوعات اجتماعي و فرهنگي دارند.

اين در حالي است كه عليرغم عدم افزايش اينترنت، دانشجويان سال جاري نسبت به سال گذشته كاهش پيدا كرده‌است. اين اقدام كه در مرحله ابتدايي با اعتراض شوراي صنفي همراه بود و طي درخواست ما مقداري افزايش پيدا كرد اما هنوز هم اينترنتي كه در دانشگاه و خوابگاه استفاده مي‌شود، جوابگوي دانشجويان نيست.

با همکاری کمیته آی تی برخی از مشکلات در حال رفع شدن است شروع کار اپراتور جدید سرعت اینترنت نقاط کور هم افزایش پیدا خواهد کرد.

خبرگزاري دانشجو: افزايش تعداد دانشجو چه مشكلاتي در دانشگاه شما ايجاد كند؟

علي شيخ‌الاسلام:  يكي از مشكلات قابل تامل ، افزايش بيش از حد پذيرش دانشجو بدون توجه به زيرساخت ها، امكانات علمي و رفاهي است. كه نتيجه آن كاهش كيفيت علمي کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها و کمبود خوابگاه‌ها و شلوغی بيش ازحد سلف‌ها، به طور کلی مانع خدمت رسانی به دانشجویان می‌شود که با شروع کار شورای صنفی جدید در ابتدای امسال جلسات متعددی با معاونت دانشجویی و مدیریت اداره فناوری در خصوص رفع مشکلات برگزار شد.

خبرگزاري دانشجو: وضعيت فضاي كتابخانه در دانشگاه امام خميني چگونه است؟

شيخ‌الاسلام: پروژه گسترش سالن مطالعات دانشگاه كه از تابستان سال گذشته شروع شده بود اين روزها در حال اتمام است. اميدواريم فضاي مورد نياز براي مطالعه دانشجويان بزودي فراهم شود.

با همکاری کمیته آی تی برخی از مشکلات در حال رفع شدن است شروع کار اپراتور جدید سرعت اینترنت نقاط کور هم افزایش پیدا خواهد کرد.

خبرگزاري دانشجو: در خصوص رفع مشكلات دانشگاه چه تدابيري انجام شده است؟

علي شیخ‌الاسلام:  در جلسه با ریاست دانشگاه موضوعات مختلف بیان شد و ایشان نیز برای رفع مشکلات از قبيل، تعمیرات زمین چمن مصنوعی، نیاز اساسی به ساخت و افزایش ظرفیت خوابگاه ها،کمبود تعداد اتوبوس های خوابگاه به دانشگاه،نیاز به آمبولانس مجهز و کارا،محوطه سازی جلو خوابگاه ابوترابی و بابايي ، نظارت بر عملکرد و تخلفات اساتید، برنامه ويژه غذايي در ايام امتحانات، و غيره... قول مساعدت دادند.

 خبرگزاري دانشجو: براي بحث تغذيه دانشجويان اقداماتي انجام داده ايد؟ 

 علي شيخ الاسلام: در اين رابطه اقداماتی با پیگیری کمیته تغذیه و مساعدت مدیر کل دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه صورت گرفته و طرحي براي بهترشدن وضعيت تدوين شده كه امیدواریم با مساعدت مسئولان اجرايي شود.

در كل  کیفیت علمی کلاس ها آزمایشگاه ها و کمبود خوابگاه ها شلوغی به طور کلی مانع خدمت رسانی به دانشجویان می‌شود با شروع کار شورای صنفی جدید در ابتدای امسال جلسات متعددی معاونت دانشجویی و مدیریت فناوری برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟

همشهری آنلاین: شاید برای «لیندا توماس-گرینفیلد»، نماینده و سفیر اصلی آمریکا در سازمان ملل دو روز گذشته یکی از سخت‌ترین روزهای کاری‌اش در همه چند دهه گذشته بوده است. گرینفیلد ۷۱ ساله به عنوان یک دیپلمات کهنه کار آمریکایی، روز جمعه متن سخنرانی خود را برای دانشجویان دانشگاه ورمونت آماده کرده بود تا در سالن اصلی آمفی تئاتر دانشگاه ورمونت روبروی ده‌ها خبرنگار و عکاس ارائه دهد، اما ناگهان به او پیام رسید که دانشگاه مراسم سخنرانی‌اش را لغو کرده و در حال حاضر دانشگاه ورمونت پذیرای او برای سخنرانی نیست. خبر بدی برای سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، اما او چاره‌ای جز پذیرش شرایط نداشت. در همان لحظات «سورش گاریملا»؛ رئیس دانشگاه ورمونت، در حساب کاربری این دانشگاه در فضای مجازی اعلام کرد: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.» وبگاه هیل هم نقل قولی از برخی حساب‌های کاربری دانشجویان دانشگاه ورمونت را منتشر کرد که در آن سفیر آمریکا را جنایتکار جنگی جنگ غزه عنوان کرده بودند.

لغو سخنرانی سفیر آمریکا در دانشگاه ورمونت به دلیل ادامه اعتراضات پرحرارت دانشجویان این دانشگاه در حمایت از فلسطین صورت گرفت. اعتراضاتی که دور جدید آن اکنون وارد هفته سوم شده و ابعاد آن هرروز گسترده تر می شود. حدود ۱۲۰۰ کیلومتر آن طرف تر از دانشگاه ورمونت، بخشی از اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه اموری نیز با تهیه یک نامه بلندبالا خواستار استعفای رئیس دانشگاه شدند. رئیسی که به پلیس مجوز ورود به دانشگاه و بازداشت دانشجویان را داده بود. خشمی که در دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا را لغو کرد، اکنون در دانشگاه اموری خواستار استعفای رئیس دانشگاه است. خشمی که ناشی از برخورد خشونت بار و بازداشت‌هایی است که پلیس آمریکا در سه هفته گذشته علیه دانشجویان و اساتید معترض داشته است. فهرست بلندبالایی از بازداشت دانشجویان و حتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکا در دست است که نشان می‌دهد حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بسیار پرهزینه است.

چند نفر تاکنون بازداشت شده‌اند؟

آمار و گزارش‌های تائید شده از منابع رسمی آمریکا مانند روزنامه واشنگتن پست آمار قابل توجهی از بازداشت‌ها در دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد:

2300 نفر: آمار کل بازداشت‌های صورت گرفته در تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه های مختلف آمریکا تا روز شنبه

۱۵۰ مرکز: آمار کل کالج‌ها و دانشگاه‌های درگیر اعتراضات

۸۰ مرکز: تعداد مراکز آموزشی محل درگیری، خشونت و یورش پلیس با استفاده از گاز اشک آور و انجام بازداشت

۲۸ کلاس لغو شده: توقف فعالیت ۲۸ کلاس درس در دانشگاه‌های مختلف بدلیل بازداشت گسترده دانشجویان

۴۴ دانشگاه: آمار کل دانشگاه‌های آمریکا دارای دانشجوی بازداشتی

۳۲۵ بازداشت: بیشترین میزان بازداشت صورت گرفته علیه دانشجویان در یک روز

۱۰۰ بازداشت به بالا: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بیش از ۱۰۰ نفر

۵۰تا۱۰۰ بازداشت: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بین ۵۰تا ۱۰۰نفر

تا ۵۰ بازداشت: حداقل ۳۰ دانشگاه هر کدام دارای آمار بازداشت تا ۵۰ نفر

بیشتر بخوانید:

مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات! چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟ ۷ دانشگاه‌ دارای بیشترین بازداشت‌ها

در عین حال چند دانشگاه آمریکا هستند که دارای بیشترین آمار بازداشتی از میان دانشجویان معترض هستند و آمار بازداشتی‌ در این دانشگاه‌ها همگی بیش از ۱۰۰ نفر است.

۲۲۰ بازداشت: در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس

۱۷۳ بازداشت: در کالج شهری نیویورک

۱۳۶ بازداشت: در دانشگاه تگزاس

۱۲۰ بازداشت: در دانشگاه نیویورک

۱۱۸ بازداشت: در کالج امرسون در بوستون

۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئی

جغرافیای بازداشت‌ها:

۱۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‎های شمال شرق / دانشگاه کلمبیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه نیویورک، کالج شهر نیویورک، کالج امرسون، دانشگاه پرینستون، دانشگاه نورث ایسترن، دانشگاه فوردهام،

۵۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های غرب / دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه یوتا، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی آریزونا،

۳۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های جنوب / دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه اموری، دانشگاه تولان، دانشگاه جورجیا، دانشگاه فلوریدا جنوبی،

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‍‌های غرب میانه / دانشگاه ویسکانسین در مدیسون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه ایندیانا

کد خبر 849470 برچسب‌ها فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا