Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس گردشگری در بندرعباس معتقد است که رونق گردشگری در کشور تنها منوط به فعالیت بخش خصوصی نیست و دولت هم باید پای کار باشد.

عبدالوهاب قاضی یکی از کارشناسان گردشگری و هتلداری در شهر بندرعباس در جمع خبرنگاران اعزامی به این شهر با اشاره به اینکه همکاری مدیران استان هرمزگان برای رونق گردشگری و توسعه صنعت هتلداری خوب بوده است، تاکید کرد: اگر بخواهیم شاهد رونق بیش از پیش صنعت گردشگری باشیم باید همه دستگاهها مشارکت و همکاری جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی توجه و توسعه زیر ساخت های گردشگری را از مهمترین زمینه های توسعه این صنعت دانست و گفت:  تمام نهادها و ارگان ها باید بدانند و بگویند که گردشگری محور اصلی درآمد زایی کشور است زیرا یک روزی داستان سوخت فسیلی به پایان می رسد و دنیا در حال حاضر به این نتیجه رسیده است و به همین دلیل برای توسعه گردشگری و درآمد زایی از آن برنامه ریزی جدی دارد.

این کارشناس هتلداری با اشاره به اینکه تنها بخش خصوصی نمی تواند پاسخگوی رونق گردشگری باشد گفت: دولت هم باید در این راه همراه و همسو با بخش خصوصی باشد و از همه مهمتر اینکه دولت باید نگاهی که دنیا نسبت به ایران دارد را عوض کند هر چند گردشگران خارجی که به ایران می آیند اعتراف می کنند که قبل از سفر به ایران تصور دیگری از کشورمان داشتند و بعد با دیدن امنیت، برخورد مردم وهتلدارن نگاهشان به ایران شگفت زده شده اند اما در نهایت تبلیغ برای رونق گردشگری باید توسط دولت انجام شود.

او توجه به گردشگر داخلی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: دولت باید برای گردشگر داخلی و خارجی سوبسید در نظر بگیرد زیرا ارائه چنین امتیازهایی انگیزه سفر را برای هر دو گردشگر بالا می برد.

قاضی گفت: نهادهای دولتی باید بدانند که رونق اقتصادی و اشتغال تنها منوط به  افزایش واحدهای تولیدی نیست اگر در حال حاضر نرخ اشغال هتلهای خوب شهر بندرعباس از ۲۰ به ۵۰ برسد تعداد افرادی که در همین هتل مشغول کار خواهند شد از ۲۷۰ به ۴۲۰ نفر خواهد رسید در حالیکه سرمایه گذاری جدیدی انجام نشده اما ظرفیت اشغال بالا رفته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال