Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حسن ردائی معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان این مطلب افزود: با اجرای پروژه کمربند حفاظتی که عمدتاً بوسیله نصب بنچ مارک ها (ستون های بتنی) انجام می شود، مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مشخص و موجب سهولت در امر پایش، حفاظت و حراست از اراضی منابع طبیعی می شود و سطح تخلفات و تصرفات به این اراضی توسط افراد سودجو و فرصت طلب به شدت کاهش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی آفات و بیماری ها را تهدیدی جدی برای عرصه های جنگلی و مرتعی دانست و اظهار داشت: برای حفظ گیاهان مرتعی و جنگلی از آفات و بیماری ها، در طول برنامه ششم توسعه و در صورت تأمین اعتبارات لازم بیش از 36 هزار هکتار اراضی مرتعی و جنگلی زیرپوشش پروژه مبارزه با آفات و بیماری ها قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول مقوله مبارزه با آفات و بیماری های گونه های جنگلی و مرتعی را به عنوان یکی از اقدامات اولویت دار حوزه حفاظت و حمایت این اداره کل دانست و تصریح کرد: فرآیند مبارزه با آفات و بیماری ها شامل بخش های پیش آگاهی، پیشگیری، کنترل و مبارزه می شود که اقدامات لازم در هر یک از این مراحل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون حفاظت و امور اراضی استان تهران با اشاره به اینکه امسال حدود بیش از 7 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی استان تهران زیر پوشش پروژه مبارزه با آفات و بیماری قرار می گیرد ، تأکید کرد: ملخ ها، موریانه ها، سوسک پوست خوار کاج و انگل دارواش به عنوان آفات مهم و غالب گونه های مرتعی و جنگلی استان تهران مطرح است.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد

رئیس کل دادگستری استان کردستان، گفت: در فروردین‌ماه ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان رفع تصرف و به بیت‌المال بازگشت. - اخبار استانها -

‌حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از رفع تصرف 75 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان کردستان در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

وی افزود: از این میزان قریب به 22 هکتار مربوط به شهرستان سنندج، 15 هکتار مربوط به شهرستان بیجار ، 10هکتار مربوط به شهرستان سقز و مابقی مربوط به سایر شهرستانهای استان است.

رئیس‌کل دادگستری استان کردستان صیانت از اراضی ملی و نظارت مستمر بر اموال عمومی را یکی از اصلی‌ترین مصادیق حقوق عامه دانست و تصریح کرد: دستگاه قضایی در امر مبارزه با فساد و زمین‌خواری عزمی راسخ دارد و بدون هیچ گونه اغماض با متخلفان در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

وی گفت: مبارزه بی‌امان با فساد جزو برنامه‌های اولویت‌دار دستگاه قضایی در استان است.

حسینی با هشدار به متصرفان اراضی ملی و دولتی، یادآور شد: هر گونه تصرف این اراضی و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی خلاف قانون است و با مرتکبان آن وفق مواد قانونی برخورد خواهد شد. 

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد