Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میثم رضایی‌نیا کارشناس هنرهای صناعی و از مجسمه سازان خوش ذوق کشورمان است. وی از دوران کودکی به هنر علاقه‌مند بوده و مدت 7 سال است که کار حرفه‌ای خود را در قالب نمایشگاه های پرفورمنس، چیدمان و ویدئو آرت ارائه می کند.

این هنرمند با استعداد به تازگی مجموعه جدیدی از آثار حجمی خود را با عنوان «تله پاتی و خط ها» در گالری سایه به نمایش گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح مختصری از آثار این نمایشگاه نوشت:

این مجموعه  ترکیبی از خط‌ها گاه به صورت صاف و به هم پیوسته و گاه دارای پیچش و کشش و فشار است. در تمامی آثار این مجموعه ارزش حفظ اتحاد مورد توجه بوده است. در هر اثر همان طور که از اسم انتخابی آن پیداست، فرمی که یک نام در ذهن ایجاد می‌کند مورد توجه بوده است. این نام ها از خصلت های انسانی چه خوب و چه بد به عاریت گرفته شده است. بدین ترتیب که چند تن هم عقیده تله‌پاتی فکری کرده اند و به اتحادی رسیده اند که شاید این اتحاد از پیش تعیین شده نباشد و این خط فکری آنان را در یک جبهه قرار داده و عقیده آنها توانسته اثری همسو با آنان بیافریند. اسامی همچون غرور، تهاجم، ایثار، گذشته، شکسته، انقلاب، سردر گم، خروش، تولد و... این اسامی تنها یک اسم خالی نیست بلکه یک جریان فکری دسته جمعی در هر زمینه است که قدرت هر فکر در رسیدن به هدف خاص را نشان می دهد.

مثلا از لحاظ برقراری صلح دست در دست هم نهاده و توانسته اند یک اثر هنری را به فکر مورد نظر خود تشکیل بدهند و آن اثر شکل صلح یا خشونت و یا حالت بیمار گونه ای رابه خود بگیرد، البته هر کس با‌ دیدگاه شخصی خود به یک پدیده می‌نگرد.آن هم با توجه به میزان معلومات ،دید هنری و یا حتی معنویت متفاوت است. بعضی افراد با مواجه شدن با یک اثر هنری ابتدا شگفت زده می شوند و بعد برای آنها سوال مطرح می‌شود که چرا و چگونه و یا هدف از این اثر چه بوده. در مقابل افرادی با مواجهه با اثر، ابتدا سوال در ذهنشان تداعی می‌گردد و پس از دریافت جواب در ذهن خویش و در میان داده های از پیش تعیین شده و حس و حال آن فضا و طرز قرارگیری در محیط به شگفتی پی می برند. در کل در میان فواید آثار هنری اختلاف نظر فراوانی در تاریخ هنر ذکر شده است. شاید ساده ترین وپرقدرت ترین فایده یک کار هنری از نظر بنده همان است که مخاطب را لحظه ای از تفکر درمورد اتفاقات و مشغله های روزانه کنده و شعف و شادی حاصل از دیدن چیزی به غیر از اشیاء و لوازم همیشگی را ایجاد می کند و در مراحل بالاتر هنر صرف می‌تواند دلالت گری کند، خط مشق بدهد، راه را تمیز بدهد و به بالاترین درجه از انسانیت وحتی وحدانیت صعود پیدا کند. هنر و فرهنگ در همه جوامع در جایگاه بسی بالاست و محترم شمرده می‌شود؛ زیرا که تمامی جوانب زندگی بشریت را شامل می گردد. تاریخ ساز و زندگی ساز است. زیبایی و زشتی های افکارمان را روشن وفلسفه درستی از حوادث نامفهوم و گنگ را به ما نمایان می کند.

گفتنی است نمایشگاه حجم میثم رضایی نیا 22 دی ماه افتتاح شد  و تا 11 بهمن ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت گرامیداشت هفته فرهنگی سنه در گالری سوره این شهر افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسعد فرهادی شامگاه امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه افتتاح این نمایشگاه با اشاره به نامگذاری ششم تا دوازدهم اردیبهشت به نام هفته فرهنگی سنه (سنندج)، اظهار کرد: دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج تألیف حامد شریعتی، شامل ۶۰ عکس قدیمی این شهر در اندازه ۷۰*۵۰ از سال‌های ۱۲۶۰ تا ۱۳۶۰ (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

وی افزود: در این نمایشگاه تصاویری از شخصیت‌ها، مکان‌ها، آداب و رسوم مردم سنندج و رخدادها و وقایع تاریخی رقم خورده در سنندج در یک قرن اخیر گردآوری و در معرض نمایش علاقه مندان و پژوهشگران قرار گرفته است.

رئیس حوزه هنری کردستان با اشاره به مشارکت حوزه هنری با شهرداری و شورای شهر سنندج در برنامه‌های هفته سنه، ادامه داد: همکاری در برگزاری مراسم افتتاحیه و جشنواره عکس سنه که توسط خانه عکاسان در حال انجام بوده، بخشی از این همکاری‌ها و فعالیت‌ها به این مناسبت است.

فرهادی به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های غنی استان هم گریزی زد و گفت: بر اساس سند زیست بوم حوزه هنری استان کردستان در سال جاری تلاش خواهد شد تا با بهره‌مندی از تمام هنرها به‌ویژه هنر عکاسی نسبت به معرفی بیش از پیش استان کردستان و شهر سنندج و کمک به توسعه آن گام‌های مؤثری را برداریم.

وی با دعوت از عموم مردم جهت بازدید از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت ۱۶ الی ۲۰ پذیرای بازدید علاقه مندان است.

به گزارش ایمنا، ششم اردیبهشت با تصویب در شورای فرهنگ عمومی استان کردستان به عنوان روز سنه (سنندج) نامگذاری شده است، به همین مناسبت به مدت یک هفته برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح شهر سنندج برگزار می‌شود.

کد خبر 748508

دیگر خبرها

  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر