Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اعتمادسازی نسبت به سرک نکشیدن در احوال شخصی مردم در فضای مجازی و اپلیکیشن‌های داخلی تاثیر بسزایی در جلب اعتماد جامعه نسبت به نرم‌افزارهای ایرانی دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، رمضانعلی سبحانی‌فر به تشریح دلایل استقبال پایین شهروندان ایرانی از اپلیکشن‌های داخلی پرداخت و افزود: ارائه ندادن امکانات و خدمات مناسب از سوی گردانندگان نرم‌افزارهای ایرانی و اعتقاد مردم به سرک کشیدن در احوالات شخصی‌شان دو علت اصلی بی‌رغبتی جامعه به استفاده  از اپلیکشن‌های ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سبزوار در مجلس توجه به دو عامل فوق را  «اساسی» دانست و  گفت: برای ایجاد انگیزه و جلب اعتماد عمومی به اپلیکیشن‌های داخلی نگاه به فضای مجازی باید تغییر کند تا در پی این تغییر رویکرد، ارائه خدمات و سرویس‌های به‌روز و امنیت این فضا  بهبود یافته یا تقویت شود در این صورت می‌توان نسبت به بهبود  نگاه عمومی به  اپلیکیشن‌های ایرانی تغییر کند.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس سپس به خدمات به‌روز و امنیت بالای برخی اپلیکیشن‌های خارجی به ویژه تلگرام اشاره کرد  و با یادآوری وعده مدیرعامل این شرکت برای رفع فیلترینگ پیام‌رسان تلگرام با استفاده از فناوری بلاک‌چین، گفت: فناوری هر لحظه در حال پیشرفت است. به خاطر دارم که در مقطعی از تاریخ این کشور  ویدئوها را جمع می‌کردند و ماهواره‌ها را از پشت‌بام‌ها به پایین می‌انداختند اما سرعت رشد فناوری‌ها به حدی بالاست که «برخوردهای سلبی» یارای مقابله با آنها را ندارند.

سبحانی‌فر «فرهنگ‌سازی» برای استفاده درست از فناوری‌های مبتنی بر دیجیتال را بهترین شیوه رویارویی با جدیدترین فناوری‌های ارتباطی و مخابراتی دانست و تصریح کرد: متاسفانه نگاه برخی دست‌اندکاران و مسؤولان به فضای مجازی و اپلیکیشن‌های خارجی نگاه دقیقی نیست. شما فردی را تصور کنید که با «کارد آشپزخانه یا چاقوی اتاق عمل» قتل و جنایت می‌کند آیا از فردای این جنایت، استفاده از «چاقو» ممنوع می‌شود؟

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: درست است که در قضایای اخیر و اعتراضات داخلی برخی کانال‌های تلگرامی با استفاده از این پیام‌رسان اعمال مجرمانه و خشونت‌آمیز را ترویج کردند اما تعداد بسیار بیشتری از استفاده کنندگان هرگز چنین استفاده‌ای از تلگرام نکرده و نمی‌کنند. افرادی که بدترین استفاده را از ساده‌ترین وسایل مثل چاقو یا  پیشرفته‌ترین فناوریها مثل تلگرام می‌کنند، شمار اندکی هستند که البته زیر بار «قانون» نمی‌روند. این افراد از ابزارهای جایگزین که به راحتی در اختیار دارند استفاده کرده و بن‌بست‌ها را دور می‌زنند و به اعمال مجرمانه خود با شیوه‌های جدیدتری ادامه می‌دهند.

ناظر مجلس در کمیته مصادیق مجرمانه کنترل و مهار این افراد را ضروری و نیازمند به‌روز شدن دانش متخصصان داخلی دانست و افزود: اگرچه مهار این افراد سخت و دشوار است اما با  تجهیز متخصصان داخلی به دانش روز می‌توان آنان را مهار کرد و  شرایطی را به وجود آید تا ضمن تضییع نشدن حق اکثریت مردم در استفاده از فضای مجازی و فناوری‌های جدید، افراد ساختارشکن و مروج خشونت مهار شوند.

وی مقامات ارشد امنیتی کشور را مسؤول فیلتر و رفع  فیلتر تلگرام دانست و افزود: اقدامات ضدامنیتی برخی کانال‌های تلگرامی مقامات ارشد امنیتی کشور را بر آن داشت تا بهترین راه را فیلتر تلگرام  انتخاب کنند. حال این اقدام چقدر تاثیرگذار بوده، واقعیت نشان می‌دهد که گردانندگان این کانالها با استفاده از سایر شیوه‌ها همچنان با عضوگیری بالا به اقدامات خود ادامه می‌دهند اما هموطنانی که از این پیام‌رسان درست استفاده می‌کردند، محروم ماندند.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از بررسی وضعیت به وجود آمده برای استفاده کنندگان از تلگرام در این کمیته سخن گفت و یادآور شد: تصمیم‌گیری نهایی درباره رفع فیلتر یا ادامه یافتن فیلتر تلگرام با مقامات ارشد امنیتی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان اظهار داشت: از وزیر کار خواهشمندم به اصفهان به عنوان استانی صنعتی که دارای بیشترین جمعیت کارگری است و در دوران جنگ هشت ساله بیشترین شهید و جانباز را تقدیم انقلاب کرد، سفر کنند و در جمع این تعداد عظیم کارگر و کارفرما حضور یابند.

وی در ادامه با طرح این سوال که کار مفید نیروی انسانی ما چقدر است و آیا با شرایط و قوانین موجود روابط کار در کشور می‌توان با اقتصاد جهانی رقابت کرد؟ به دیدار اخیر جامعه کارگری با رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: جا دارد امروز تمام وقت خود را به تفسیر فرمایشات رهبری اختصاص می‌دادیم و قوانین و آئین نامه‌هایی را اجرایی می‌کردیم.

رئیس کانون کارفرمایان استان اصفهان با بیان اینکه مجلس موظف است شرایط حقوق کارگری را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند، اضافه کرد: مابقی مسائل را می‌بایست طبق اصل سه جانبه گرایی مذاکره کنیم زیرا زمانی که سفره کارگر ما کوچک و کوچک‌تر می‌شود، بی تردید کار انجام نمی‌گیرد و بخش تولید در جامعه آسیب می‌بیند.

۸ میلیون کارگر اتباع بیگانه در کشور وجود دارد

سهل آبادی با اشاره به اینکه امنیت کاری برای نیروی کار ایرانی کم شده است، ابراز داشت: هشت میلیون کارگر بیگانه و اتباع افغانستانی در این کشور وجود دارد که مجوز دارند یا ندارند اما امروز در بخش ساختمان که نزدیک به ۷۰ درصد افاغنه مشغول کار هستند تمام شغل‌های مربوط به ساختمان را در شهر اصفهان و اطراف آن از دست دادیم و اساتید ایرانی بنایی، گچ کاری و موزائیک کاری تعداد اندکی باقی مانده است زیرا همه کار ساختمان به افغانستانی‌ها سپرده شده است.

وی ادامه داد: بسیاری از مشاغل به نیروی کار افغانستانی سپرده شده است که فقط ارز از مملکت ما می‌برند و در زمان بازگشت به کشورشان حتی یک طاقه پارچه بافت از اصفهان هم نمی‌برند و این شرایط امنیت حرفه‌ای فرزندانمان را کم می‌کند.

رئیس کانون کارفرمایان استان اصفهان با بیان اینکه لازم است برای حفظ امنیت شغلی و حرفه‌ای کارگر ایرانی راهکاری اندیشیده و مهیا شود، تاکید کرد: لازم است فرمایشات رهبر انقلاب تفسیر و اجرایی شود.

سهل‌آبادی ادامه داد: مقرر شد ۲۷ درصد حقوق کارگر را اضافه کنیم هنوز اعمال نشده، تورم افزایش داشته است؛ مسؤولان محترم با افرادی رو به رو هستیم که از نظر روحی هر روز ضعیف‌تر می‌شوند و باید برای معیشت، درمان و مسکن کارگر برنامه‌ریزی و تصمیم صحیح اتخاذ شود.

کد خبر 6095141

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود
  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود