Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایسنا، رمضانعلی سبحانی‌فر به تشریح دلایل استقبال پایین شهروندان ایرانی از اپلیکشن‌های داخلی پرداخت و افزود: ارائه ندادن امکانات و خدمات مناسب از سوی گردانندگان نرم‌افزارهای ایرانی و اعتقاد مردم به سرک کشیدن در احوالات شخصی‌شان دو علت اصلی بی‌رغبتی جامعه به استفاده  از اپلیکشن‌های ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سبزوار در مجلس توجه به دو عامل فوق را  «اساسی» دانست و  گفت: برای ایجاد انگیزه و جلب اعتماد عمومی به اپلیکیشن‌های داخلی نگاه به فضای مجازی باید تغییر کند تا در پی این تغییر رویکرد، ارائه خدمات و سرویس‌های به‌روز و امنیت این فضا  بهبود یافته یا تقویت شود در این صورت می‌توان نسبت به بهبود  نگاه عمومی به  اپلیکیشن‌های ایرانی تغییر کند.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس سپس به خدمات به‌روز و امنیت بالای برخی اپلیکیشن‌های خارجی به ویژه تلگرام اشاره کرد  و با یادآوری وعده مدیرعامل این شرکت برای رفع فیلترینگ پیام‌رسان تلگرام با استفاده از فناوری بلاک‌چین، گفت: فناوری هر لحظه در حال پیشرفت است. به خاطر دارم که در مقطعی از تاریخ این کشور  ویدئوها را جمع می‌کردند و ماهواره‌ها را از پشت‌بام‌ها به پایین می‌انداختند اما سرعت رشد فناوری‌ها به حدی بالاست که «برخوردهای سلبی» یارای مقابله با آنها را ندارند.

سبحانی‌فر «فرهنگ‌سازی» برای استفاده درست از فناوری‌های مبتنی بر دیجیتال را بهترین شیوه رویارویی با جدیدترین فناوری‌های ارتباطی و مخابراتی دانست و تصریح کرد: متاسفانه نگاه برخی دست‌اندکاران و مسؤولان به فضای مجازی و اپلیکیشن‌های خارجی نگاه دقیقی نیست. شما فردی را تصور کنید که با «کارد آشپزخانه یا چاقوی اتاق عمل» قتل و جنایت می‌کند آیا از فردای این جنایت، استفاده از «چاقو» ممنوع می‌شود؟

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: درست است که در قضایای اخیر و اعتراضات داخلی برخی کانال‌های تلگرامی با استفاده از این پیام‌رسان اعمال مجرمانه و خشونت‌آمیز را ترویج کردند اما تعداد بسیار بیشتری از استفاده کنندگان هرگز چنین استفاده‌ای از تلگرام نکرده و نمی‌کنند. افرادی که بدترین استفاده را از ساده‌ترین وسایل مثل چاقو یا  پیشرفته‌ترین فناوریها مثل تلگرام می‌کنند، شمار اندکی هستند که البته زیر بار «قانون» نمی‌روند. این افراد از ابزارهای جایگزین که به راحتی در اختیار دارند استفاده کرده و بن‌بست‌ها را دور می‌زنند و به اعمال مجرمانه خود با شیوه‌های جدیدتری ادامه می‌دهند.

ناظر مجلس در کمیته مصادیق مجرمانه کنترل و مهار این افراد را ضروری و نیازمند به‌روز شدن دانش متخصصان داخلی دانست و افزود: اگرچه مهار این افراد سخت و دشوار است اما با  تجهیز متخصصان داخلی به دانش روز می‌توان آنان را مهار کرد و  شرایطی را به وجود آید تا ضمن تضییع نشدن حق اکثریت مردم در استفاده از فضای مجازی و فناوری‌های جدید، افراد ساختارشکن و مروج خشونت مهار شوند.

وی مقامات ارشد امنیتی کشور را مسؤول فیلتر و رفع  فیلتر تلگرام دانست و افزود: اقدامات ضدامنیتی برخی کانال‌های تلگرامی مقامات ارشد امنیتی کشور را بر آن داشت تا بهترین راه را فیلتر تلگرام  انتخاب کنند. حال این اقدام چقدر تاثیرگذار بوده، واقعیت نشان می‌دهد که گردانندگان این کانالها با استفاده از سایر شیوه‌ها همچنان با عضوگیری بالا به اقدامات خود ادامه می‌دهند اما هموطنانی که از این پیام‌رسان درست استفاده می‌کردند، محروم ماندند.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از بررسی وضعیت به وجود آمده برای استفاده کنندگان از تلگرام در این کمیته سخن گفت و یادآور شد: تصمیم‌گیری نهایی درباره رفع فیلتر یا ادامه یافتن فیلتر تلگرام با مقامات ارشد امنیتی است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌‍پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

همزمان با برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس، توسط شبکه فن بازار ایران، ۴ رویداد تخصصی ریورس‌پیچ در حوزه‌های هوشمندسازی صنعت گلخانه، صنعت فولاد، شبکه سازی هدف‌گرا و صنایع شیمیایی برگزار می‌شود.

در اولین روز نمایشگاه اینوتکس در سالن سراج پارک فناوری پردیس، اولین رویداد ریورس‌پیچ با عنوان «رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه هوشمندسازی صنعت گلخانه» برگزار می‌شود.

دومین روز نمایشگاه اینوتکس، صنعت فولاد به ارائه نیاز‌های فناورانه خو د می‌پردازد. این رویداد چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

در ادامه چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه شبکه‌سازی هدف‌گرا ساعت ۱۳:۳۰ برگزار می‌شود.

در دومین روز نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه صنایع شیمیایی ساعت ۱۵، با هدف رفع چالش‌های موجود، نیاز‌های فناورانه صنایع شیمیایی برگزار می‌شود.

در رویداد سوم واحد تحقیق و توسعه شرکت همراه اول در حوزه شبکه سازی هدف‌گرا نیاز‌های فناورانه‌شان را مطرح می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟
  • رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌‍پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴