Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@10:35:13 GMT

اعلام زمان برگزاری چهارمین همایش مدیریت جهادی

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۶۹۳۳۷

اعلام زمان برگزاری چهارمین همایش مدیریت جهادی

دبیرکل چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی اعلام کرد این همایش در ۲۵ دی ماه در تهران برگزار می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: سردار محمدحسین سپهر دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی صبح امروز در نشست خبری گفت: چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی ۲۵ دی ماه در مرکز سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار می‌شود.

وی افزود: در ابتدای این همایش پیام آیت‌الله نوری همدانی توسط دفتر ایشان قرائت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی ادامه داد: انجمن ملی مدیریت جهادی در سال ۹۳ توسط برخی شخصیت‌های اجتماعی و اقتصادی برای پیاده‌سازی منویات مقام معظم رهبری در حوزه مدیریت جهادی تشکیل شد.

سپهر با اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری مبنی بر ساخت جامعه و تمدن اسلامی گفت: امروز تنها راه برون‌رفت از مشکلات و مقابله با هجمه‌های دشمنان، مدیریت جهادی است و رهبر انقلاب که در دوره‌های مختلف انواع مسئولیت‌های راهبردی و دفاعی را داشته و از همین رو نگاهی راهبردی به مسائل کشور دارند مدیریت جهادی را راهی برای پیشرفت آینده کشور ترسیم کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ما در طول دوران دفاع مقدس با دستان خالی در مقابل دشمنان ایستادگی کردیم، عنوان کرد: این امر نمونه‌ای از مدیریت جهادی بود و پس از دوران دفاع مقدس نیز ما توانستیم شعار ما می‌توانیم را در عرصه سازندگی محقق کنیم.

دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی خاطر نشان کرد: مدیر جهادی مدیری است که با کار، جهاد و درایت و با اتکا به یاری خداوند کار‌های نشدنی را تحقق می‌بخشد.

سپهر در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد: پیاده‌سازی منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه مدیریت جهادی، مطالبه‌گری از مسئولان در این حوزه، ایجاد سازوکار‌های علمی و عملی در دانشگاه‌ها برای تولید مبانی مدیریت جهادی، تبیین نقش مدیریت جهادی و سیاست‌های کلان و راهبردی کشور، تهیه اسناد مدیریت جهادی برای کمک به مسئولان کشور در تصمیم‌گیری‌ها و ایجاد یک پایگاه دائمی برای ترویج فرهنگ مدیریت جهادی از جمله اهداف برگزاری چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی است.

دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی با بیان اینکه هر ساله حدود ۳۰ نفر از مدیران جهادی توسط انجمن مدیریت جهادی شناسایی و از آن‌ها تقدیر می‌شود گفت: هم‌اکنون در حال شناسایی و ساماندهی ۱۰ هزار مدیر جهادی در سراسر کشور و در عرصه‌های مختلف هستیم.

وی عدم درک صحیح از مدیریت جهادی را اساسی‌ترین مشکل و مانع پیش روی تحقق مدیریت جهادی دانست و اظهار داشت: عدم تمایل برخی مدیران کشور که معتقدند باید سیاست‌ها و سبک مدیریت غربی در کشور اجرا شود و همچنین عملکرد بد برخی مدیران ارزشی در طول ۴ دهه گذشته از دیگر مشکلات تحقق مدیریت جهادی هستند که باید برطرف شود.

سپهر ادامه داد: بی‌توجهی و غفلت مسئولان به دغدغه‌های رهبر انقلاب و بی‌توجهی رسانه‌ها و مراکز علمی و صاحبان قلم به تفکر جهادی و مدیریت انقلابی از دیگر مشکلات و موانع تحقق این سبک از مدیریت است که با برطرف شدن آن‌ها قادر خواهیم بود بسیاری از مشکلات کشور را حل کنیم.

دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی با اشاره به ضرورت پیاده‌سازی مدیریت جهادی در کشور گفت: وجود دشمنان متخاصم استکباری، وجود موانع متعدد در کشور، جنگ نرم و رسانه‌ای دشمنان علیه کشور و حضور کشور ما در شرایط ساخت دولت اسلامی از جمله ضرورت‌های پیاده‌سازی سبک مدیریت جهادی در کشور است.

وی تصریح کرد: ما حاضریم نشست بگذاریم و اثبات کنیم که همین اعتراضات اقتصادی اخیر در کشور که ریشه در مشکلات معیشتی مردم داشت، به خاطر فقدان جوهره مدیریت جهادی در برخی مسئولان کشور بود.

سپهر در بیان دستاورد‌های مدیریت جهادی در کشور گفت: رسیدن جمهوری اسلامی به رتبه ۱۶ توسعه در دنیا، مدیریت بحران‌های منطقه‌ای در عراق و سوریه که با انتقال فرهنگ مدیریت جهادی در کنار حمایت‌های مستشاری صورت گرفت و امنیت امروز کشور مرهون مدیریت جهادی است. همچنین شاهد آن هستیم که رئیس جمهور دیوانه آمریکا دوباره قدرت و صنایع دفاعی و موشکی و پهپادی ما را هدف قرار داده که پیشرفت ما در این صنایع نیز جلوه دیگری از پیاده‌سازی مدیریت جهادی است.

دبیرکل چهارهمین همایش ملی مدیریت جهادی ادامه داد: امروز در کشور زمینه لازم برای تولید ۳۰۰ میلیون غذا و رفع بیش از ۸۰ درصد نیازمندی‌های صنعتی کشور وجود دارد که با مدیریت جهادی محقق می‌شود ما شاهد بودیم که با ساخت فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس، کشور بی‌نیاز از واردات بنزین شد و با تکمیل فاز دوم این پالایشگاه ما صادرکننده بنزین به دنیا خواهیم بود.

وی در پایان عنوان کرد: اخلاص، توکل به خدا، ایثار، بن‌بست شکنی و خطرپذیری، سخت‌کوشی و استکبارستیزی از شاخصه‌های مدیریت جهادی است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است

مصطفوی مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تعداد موالید خراسان جنوبی که از سال ۱۳۹۵ به بعد هر سال با کاهش قابل توجهی روبه‌رو بود در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ثابت ماند، اما در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ حدود ۶ درصد (۳۹۰ مورد) افزایش یافت.

وی افزود9+: شاخص میزان مرگ و میر مادران باردار در خراسان جنوبی نیز سال ۱۴۰۱ معادل ۲۰ در ۱۰۰ هزار تولد زنده بود که سال ۱۴۰۲ به ۶.۵ در ۱۰۰ هزار تولد زنده کاهش پیدا کرد.

مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: شاخص مرگ مادران باردار در این استان با ارائه مراقبت‌ها و خدمات بهداشتی و درمانی، در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ماقبل کاهش یافت و کاهش میزان مرگ مادران باردار در ۱۰۰ هزار موالید زنده یکی از شاخص‌های توسعه کشور‌ها به‌شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: مراقبت‌های قبل از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان در حوزه بهداشت، اقدامات سریع و ارزشمند انتقال مادران به مراکز درمانی در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی و مداخلات درمانی مطلوب و موثر به خصوص مادران نیازمند مراقبت ویژه یا افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای در کاهش این آمار موثر بوده است.

مصطفوی گفت: جوانی جمعیت یکی از اولویت‌های استان به شمار می‌رود و لازم است فرهنگسازی و اطلاع رسانی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مردم باید با آسیب‌های پیر شدن جمعیت و خانواده‌های تک فرزند یا بدون فرزند آشنا شوند، افزود: بیش از ۹۰ درصد قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اجرا شده و سال گذشته رتبه اول را بین دستگاه‌های اجرایی استان در اجرای قانون کسب کرده است.

حدود ۱۰ درصد از جمعیت خراسان جنوبی بالای ۶۰ سال و سالمند هستند و از این حیث هجدهمین استان سالمند کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در دیواندره
  • برگزاری همایش پیاده روی در طبیعت بهاری
  • برگزاری همایش پیاده روی خانودگی در بهبهان +فیلم
  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور