Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام پورعلی! مردی با لباس های ساده و دستانی زمخت و سرما دیده؛ چهار سال است که در سد شفارود مشغول به کار است اما در طی این سال ها این چهارمین بار است که به همراه کارگران دیگر مجبور به تجمع برای دریافت حق طبیعی و قانونی خود است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی: یک هفته ای است که به امید رسیدن به حقشان تجمع می کنند به امید اینکه شاید کسی پیدا شود که در این هیاهو به دردشان مرهمی بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنام پورعلی! مردی با لباس های ساده و دستانی زمخت و سرما دیده؛ چهار سال است که در این پروژه مشغول به کار است اما در طی این سال ها این چهارمین بار است که به همراه کارگران دیگر مجبور به تجمع برای دریافت حق طبیعی و قانونی خود است.

نفس عمیقی می کشد و با پلک زدنی به یاد خاطره تلخ عیدسال قبل می افتد گویی که درباره خاطره ی چند روز قبل خود حرف می زند: پارسال یک ماه قبل از عید به همراه شش نفر از کارگران نزد مدیر کارگاه رفتیم و گفتیم یک ماه دیگر عید است تکلیف حقوق ما را مشخص کنید، قول داوند تا ۲۱اسفند حقوق ها را پرداخت کنند اما در مقابل درخواست ما ابتدا هر ۶نفر از کارگرانی که برای مطالبه پیش وی رفته بودند را اخراج کردند و در نهایت حقوق ما ۲۹اسفند پرداخت شد و باعث شد همه ما شب عید شرمنده زن و بچه خود باشیم؛ امروز هم به یکی از مسئولان گفتم چند روز دیگر عید است که با عصبانیت جواب داد الان وقت حرف زدن راجع به حقوق شب عید نیست، مثل اینکه شب عید امسال هم نمی توانیم سرمان را جلوی زن و بچه خود بلند کنیم!

 

 

** ۷ ماه حقوق نگرفته ایم اما مدیران حقوق های ۱۰تا ۱۵میلیون تومانی خود را بدون دغدغه دریافت می کنند

پورعلی نفسی از سر استیصال می کشد و ادامه می دهد: ۳۸۰کارگر از ۷صبح تا ۷شب و با حقوق هایی بین یک میلیون و۲۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان مشغول به کار هستیم در حالی که مدیران حقوق های ۱۰تا ۱۵میلیون تومانی خود را بدون دغدغه دریافت می کنند دو ماه است که بدون ناهار تا ساعت ۴ مشغول به کار هستیم و اگر اضافه کار و کارهای اجباری نکنیم اخطار دریافت می کنیم‌.

از او درباره عکس العمل مسئولان استانی و شهرستان سوال می پرسم می گوید: قرار بود آخر هفته محمود شکری بیاید که نیامد! نماینده فرماندار هم ۳روز قبل آمد و از ما خواست به سرکار خود بازگردیم و مشکلات حل می شود در صورتی که اگر قرار بود مشکل با کار کردن حل شود در این ۷ماه که بدون حقوق کار کنیم حل می شد.

 

 

** اینجا چه کسی مسئول است؟!

پورعلی با لحنی تأسف انگیز نسبت به بی توجهی مسئولان گفت: مدیر پروژه در پاسخ به سؤال خبرنگاری بعد از ۱۰سال مدیریت اعلام کرده است که من این سیم کارت را دو روز است تحویل گرفته ام! آقای دیگری هم که معاون کارگاه است اصرار دارد تنها یک کارشناس ساده است! آن یکی دیگر هم می گوید من کاره ای نیستم و هیچ مسئولیتی بر عهده ام نیست! نمی فهمم پس اینجا چه کسی مسئول است؟!

می گوید: استاندار هم چند وقت قبل به اینجا آمد و جلسه ای با مدیران برگزار کرد در حالی که انتظار داشتیم کارگران را جمع کند و با ما ۲ کلمه حرف بزند تا حداقل باعث آرامش و اطمینان ما جهت رفع و پیگیری مشکلات شود؛ باور کنید ما ۳۸۰نفر می توانیم برویم جلوی استانداری تجمع کنیم تا مشکلات ما را حل کنند ولی صرفا به دلیل احترام و ارزشی که برای سالاری قائل هستیم مراعات می کنیم.

 

 

پورعلی خیلی چیزها گفت.

گفت: عاجزانه از نوبخت تقاضای کمک کرده اند.

گفت: وقتی استاندار آمده بود گفته بودند کارگران فقط 2 ماه طلبکار هستند و به وی اطمینان خاطر دادند که قراردادها و معوقات را به موقع پرداخته می کنند در صورتی که همان موقع هم ۵ماه به ما بدهکار بودند!

گفت: نمی دانیم حرف چه کسی را باور کنیم و سرگردانیم.

گفت: هرکس درباره مشکل شفارود یک چیز می گوید یکی می گوید از ضعف مدیریت و زیان مالی است و دیگری می گوید مشکل مالی وجود ندارد و موضوع چیز دیگری است اما این وسط فقط ما هستیم که زیر دست و پا له شده ایم.

 

گزارش از زینب شهبازپور

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران

حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان گفت: امروز یکی از دغدغه‌های مردم ما گرانی اجناس در بازار است که این مسئله‌ای کشوری است و دولت باید فکری اساسی کند.

او افزود: امروز خواروبار فروشی دست کم از طلافروشی ندارد و لحظه به لحظه قیمت‌ها را چک می‌کند چراکه بازار ما بازار متعادلی نیست و ماهم گلایه داریم و باید مسئولان تدبیری بیاندیشند. 

حسینی بیان کرد: مغازه داران هم باید انصاف را رعایت کند تا برکت آن را ببیند. 

او تصریح کرد: بازار، سودآوری، نرخ و بهره وری آن باید منصفانه و اسلامی باشد که مردم معترض نشوند؛ باید بازار ما بازار آسانی باشد که نه فروشنده ضرر کند نه خریدار. 

خطیب جمعه بافق گفت: امروز برخی از بازاریان رحم ندارند و به هم نوع خود ترحم نمی‌کنند؛ برخی به راحتی خرید می‌کنند، بدون اینکه به قیمت‌ها توجهی داشته باشند و برخی هم وارد مغازه می‌شوند و نمی‌دانند چه کنند و این بی عدالتی است. 

او با اشاره به روز کارگر گفت: اگر چرخ جامعه می‌چرخد و پیشرفت‌هایی را در حوزه‌های مختلف می‌بینیم، به برکت تلاش‌های کارگران عزیز است. 

حسینی بیان داشت: باید هوای کارگران را داشت و دغدغه‌های آنها را شنید، اما متاسفانه در سال گذشته ظلم فراوانی به قشر کشاورزان شد. 

او گفت: نسخه‌ای برای خاموشی چاه‌ها پیچیدند و همه کشور را با همان یک نسخه مدیریت کردند در حالی که برای شهر و استان ما، که شهری کویری و کم آب است به کشاورزان ضرر رساند. 

امام جمعه بافق افزود: باید تدبیری اتخاذ شود تا نسخه استان‌های کویری با استان‌های پر آب متفاوت باشد. 

او بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران بر امنیت شغلی کارگران، بیمه، معیشت و حقوق، آموزش و ارتقای مهارت و... تاکید کردند و فرمودند هنوز عرق کارگر خشک نشده باید حقوقش را داد در حالی که می‌بینیم گاهی حقوق کارگر چند ماه عقب می‌افتد. 

حسینی تصریح کرد: اگر این کارگران نباشند تمام پیشرفت‌ها، زیبایی‌ها و فضاسازی‌ها از بین می‌رود و کسی که به کارگری ظلم کند و مزد و حقوقش را ندهد، خداوند تمام اعمال خوبش را از او می‌گیرد و بوی بهشت را بر او حرام می‌کند. 

او با اشاره به روز معلم نیز گفت: معلم یک شغل دارد و یک مسئولیت و شغل معلم، شغل خدای متعال است چراکه خدای متعال اول معلم بشریت است، اما مسئولیت معلمان، مسئولیت انبیا و تربیت و پرورش است. 

خطیب جمعه بافق افزود: یک معلم باید هم رفتار خدایی و هم منش پیامبرگونه داشته باشد. 

او عنوان کرد: با کمال تاسف باید بگویم فضای حاکم بر آموزش و پرورش در کل کشور فضای پرورشی نیست ضمن اینکه امروز معلم ما آن شأن و جایگاهی که در ۴۰ سال قبل داشت، ندارد و امروز حرمت معلمان حفظ نمی‌شود. 

حسینی گفت: قداست و شأن معلم باید حفظ شود چراکه این معلم در حکم خدا و کار او کار خدایی است و امروز اگر ما نخبگانی داریم، در اثر زحمات معلمین گذشته است و اساتید و معلمان بدانند آینده را شما باید تامین و تضمین کنید. 

او افزود: آیندگان معلمین امروز را قضاوت می‌کنند و این یک هشدار اشت و اگر آینده ما بدون نخبه و عالم باشد، معلمان امروز فضاوت می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • خلجی: ادعای دروغین حفظ حریم دانشگاه در غرب، رسوا شده است
  • سخنرانی ترومن پس از بمباران هیروشیما / عماد مغنیه که بود و چگونه ترور شد؟ / تراژدی منابع مشترک چیست؟ / لذت رانندگی با شورلت‌های کلاسیک