Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده و کارگردان برنامه "نگی که نگفتی" گفت: اولویت های شهروندان ایرانی در رعایت حقوق شهروندی در برنامه این هفته بررسی می شود. همچنین قصد داریم جزء به جزء رعايت اصول شهر نشينی و زندگی در كلانشهرها را به يكديگر يادآوری كنيم.

مجتبی احمدی تهیه کننده و کارگردان برنامه "نگی که نگفتی" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره بررسی موضوع حقوق شهروندی در برنامه نگی که نگفتی، گفت: این هفته قرار است با نگاهي منتقدانه حق و حقوق هم در شهر بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزء به جزء رعايت اصول شهر نشينی و زندگی در كنار هم به خصوص در كلانشهرها را به يكديگر يادآوری كنيم كه گاهی فراموش می كنيم در حال زندگی در اجتماع و کنار هم هستیم.


وی افزود: گاهی برخی حتی متوجه نمی شوند كاری كه انجام می دهند حقوق ديگران را پايمال كرده است و حس می كنند در زندگی تنها بايد ماهی خود را بگيرند؛ البته در کنار این افراد برخی نیز رسيدن به منافع خود را بر ديگران ارجح نمی دانند.

احمدی با اشاره به این مطلب که مسائل و اصولی که باید شهروندان رعایت کنند در برنامه این هفته "نگی که نگفتی" مطرح خواهد شد، اظهار کرد: رعايت قوانين راهنمايی رانندگی، حق تقدم ها از رانندگی تا صف نانوايی، ديدن نيازمندان در سطح شهر، رعايت حقوق معلولين و نابينايان در مبلمان شهری و تردد، مراقبت از ادبيات كلامی در محيط های عمومی شهر از موضوعاتی است كه اين هفته در برنامه مطرح خواهد شد و البته از همشهريان خواسته ايم جدا از ويديوی كودكانشان كه قرار است براساس موضوع هر هفته براي ما ارسال كنند، اين هفته اگر در شهرشان شاهد ناهنجاری اجتماعی بودند از نبود رعايت قوانين راهنمايی و رانندگی گرفته تا سایر مسائلی که نادیده گرفته می شود را برای ما ارسال كنند تا بتوانيم با واقع نگری كمی رفتار يكديگر را به بررسی بگذاريم.

وی در ادامه تصریح کرد: چالش های زندگی روزمره گاهی باعث می شود فراموش کنیم با حركات، رفتارها و برخوردهایمان به حقوق همشهريان خود تعدی كرده ایم، بنابراین اين هفته كمی بيش از هميشه به هم این مسائل را يادآوری می كنيم .


کارگردان "نگی که نگفتی" درباره چگونگی پرداختن به اولویت های شهروندان ایرانی در زندگی شهری در برنامه این هفته خاطرنشان کرد: درباره اولویت در رعايت قوانين راهنمايی و رانندگی، مراقبت از ادبيات كلامی در مراوده با افراد، توجه به حضور معلولين، افراد نابينا در شهر، مراقبت از زيبايی و نظافت شهر با نريختن زباله یا رسیدن به امور شخصی از مردم نظر سنجی کرده و اولویت های شهری شهروندان ایرانی را بررسی می کنیم.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است

استاندار زنجان گفت: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _سه‌شنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشأ خیر و به نفع مردم است، افزود: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم، اما در این میان کتابخانه‌های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد، چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است، اضافه کرد: در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

وی اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

افشارچی ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان، عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 747280

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت عفاف و حجاب در برنامه «آرمان»
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه
  • اعضای باند جعل مدارک تحصیلی دستگیر شدند
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • دومین جلسه برای بررسی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری