Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:54:51 GMT

دستگاه تامین اکسیژن مغز در مواقع اضطراری

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۷۰۵۹۱

دستگاه تامین اکسیژن مغز در مواقع اضطراری

یک سیستم جدید موسوم به "کوئیک‌کول"(QuickCool) با جلوگیری از کمبود اکسیژن و خنک کردن مغز در مواقع ضروری، از بسیاری آسیب‌های مغزی جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مد‌گجت، کاهش "پرفیوژن" (perfusion) که طی حمله‌های قلبی و دیگر شرایط بحرانی رخ می‌دهد، می‌تواند موجب آسیب‌های جبران‌ناپذیری به مغز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خنک کردن مغز در اسرع وقت، چنین آسیب‌هایی را کاهش می‌دهد اما این کار، اغلب به وسیله خود تجهیزات خنک‌کننده به تاخیر می‌افتد.

محصول جدیدی که قرار است به زودی رونمایی شود، به گونه ای طراحی شده که برای پزشکان، امکان خنک کردن سریع و آسان مغز را حتی در آمبولانس فراهم کند.

علاوه بر این، از آنجا که این تجهیزات جمع و جور است و سر راه قرار نمی‌گیرد امکان اینکه دیگر فرایندها به طور همزمان انجام شود وجود خواهد داشت.

سیستم "خنک‌کننده سریع"" (QuickCool) که ساخت شرکتی سوئدی با همین نام است، طوری طراحی شده که مغز را از راه حفره بینی خنک می‌کند.

محلول "سالین" (Saline) از کیسه‌های وریدی استاندارد به داخل یک دستگاه کنار تخت که دما را پایین می‌آورد و محلول را از راه یک "کاتتر" (catheter) که به بینی انتقال می‌دهد، پمپاژ می‌شود.

این سیستم، مراقبت از سالین موجود در بدن را ادامه می‌دهد و سالین منتقل شده را تنظیم می‌کند تا مطمئن شود همه چیز تا حد امکان، نزدیک به هدف "هیپوترمی" نگه داشته می‌شود.

هیپوترمی یا اوپاگرمایی یک بیماری عمومی است، که به دنبال کاهش دمای بدن باعث آسیب به همه اندام‌ها و اختلال کارکرد آن‌ها می‌شود.

این درمان می‌تواند برای مثال در اتاق اورژانس مورد استفاده قرار بگیرد و در طول بقیه دوره درمان هم با بیمار باقی بماند.

این سیستم می‌تواند به تخت بیمار متصل و با استفاده از نیروی باتری روشن شود و تا زمان شارژ بودن باتری‌ها، خنک کردن را ادامه دهد.

شرکت سازنده این محصول، تاکنون تعدادی آزمایش‌های کلینیکی انجام داده و در انتظار تاییدیه دریافت "گواهینامه سی ‌ای اروپا" (European CE Mark) است.

این شرکت قصد دارد تا سال بعد منتظر اجازه "سازمان غذا و دارو آمریکا" (FDA) بماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲.۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.
 
منبع: زومیت

tags # تکنولوژی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید