Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری رای الیوم، عبدالباری عطوان، سردبیر این روزنامه در مصاحبه هفتگی خود گفت: این هفته می خواهم درباره دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سخن بگویم. عده ای می گویند ترامپ باید از نظر ذهنی و روانی معاینه شود، زیرا دیوانه است. من با این افراد اختلاف نظر دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر نمی کنم ترامپ دیوانه باشد، بلکه به اعتقاد من در اوج درایت عمل می کند. البته اینکه گفته می شود او انسانی نژادپرست، نفرت انگیز و زشت است، مورد حمایت من است. آیا به کسی که در سفر چهل و هشت ساعته به عربستان سعودی نشستی با سران پنجاه و شش کشور اسلامی برگزار کرد و با لحن برتری جویانه سخن گفت و با جمع کردن مبلغ چهارصد و شصت میلیارد دلار به آمریکا بازگشت، می توان دیوانه گفت؟ دونالد ترامپ توانست صد میلیون دلار برای موسسه خیریه اش پول جمع کند.

آیا کسی که برای ملت خود فرصت های شغلی ایجاد می کند دیوانه است؟ ما دیوانه و احمق هستیم که بدون هیچ سوالی، به او چهارصد و شصت میلیارد دلار می دهیم تا افراد بیکار در آمریکا را نجات دهیم و برای آنها فرصت های شغلی ایجاد کنیم. میزان بیکاری در عربستان 34 درصد است. میزان بیکاری در بعضی از کشورها مانند مصر بیش از چهل درصد است. میزان بیکاری در نوار غزه بیش از هشتاد و پنج درصد است. اما ما فقط به فکر میزان بیکاری در آمریکا هستیم. دونالد ترامپ انسان نژادپرست نفرت انگیز و زشتی است که از افراد غیر سفیدپوست نفرت دارد. او می گوید نباید شهروندانی را از کشورهای کثیف به آمریکا بیاوریم. منظور او از کشورهای کثیف چیست؟ کشورهای آفریقایی و هائیتی. او در اوج نژادپرستی قرار دارد و خواهان سفر مهاجرانی از سوئد، دانمارک و نروژ است.

عطوان افزود: متاسفانه افرادی در کشورهای عربی هستند که با او متحد می شوند و آمادگی دارند صدها میلیارد دلار پول در قراردادهای تسلیحاتی به او پرداخت کنند تا اقتصاد آمریکا را تقویت و ترامپ را راضی کنند. ترامپ سفرش را به لندن لغو کرد. او قرار بود شانزدهم این ماه برای افتتاح سفارت جدید آمریکا در انگلیس به لندن سفر کند، اما جرات نکرد به این کشور بیاید. چرا؟ تخم مرغ های گندیده در انتظار او بود و قرار بود در اعتراض به سفر او و نیز اعتراض به نژادپرستی او، تظاهرات گسترده ای برگزار شود که باعث بسته شدن خیابان های لندن می شد. صادق خان، شهردار لندن که پاکستانی تبار است در انتخابات آزاد پیروز شد. لندن بزرگ نه میلیون جمعیت دارد، تعداد جمعیت آن به اندازه چند کشور عربی است. اگر صادق خان در کشورهای عربی بود شاید به عنوان رفتگر انتخاب می شد زیرا ما عرب ها هم نژادپرست هستیم. شما برای هندی ها و پاکستانی ها ارزشی قائل نیستید، اما همین هندی ها و پاکستانی ها بمب هسته ای دارند، شما چه چیزی نزد خود دارید؟ صادق خان گفت ترامپ در انگلیس فردی نامطلوب است. ترامپ این پیام را دریافت کرد و تصمیم گرفت به انگلیس سفر نکند.

وی خاطر نشان کرد: این در حالی است که قرار است مایک پنس، معاون ترامپ به کشورهای عربی سفر کند. ما برای او فرش قرمز پهن و در بالاترین سطح از او در اردن و مصر استقبال خواهیم کرد. چرا باید از مایک پنس استقبال کنیم؟ او نماینده دولتی است که تصمیم گرفت سفارت آمریکا را به قدس اشغالی منتقل کند و آن را به عنوان پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی به رسمیت بشناسد.

چرا در حالی که انگلیسی ها استقبال از ترامپ را رد می کنند، ما باید از مایک پنس معاون او استقبال و برایش فرش قرمز پهن کنیم؟ چرا همه کشورهای آفریقایی با ترامپ مخالفت می کنند، در حالی که ما عرب ها برای معاونش فرش قرمز پهن می کنیم؟ مایک پنس برای تبلیغ آنچه «معامله قرن» خوانده می شود و به معنای نابودی آرمان فلسطین است، به منطقه سفر می کند. ما دیوانه هستیم که هیچ ارزشی برای خود قائل نیستیم. به خدا سوگند، هیچ کسی در جهان برای ما احترام قائل نیست. باید در کشورهای عربی که مایک پنس به آنها سفر خواهد کرد، تظاهرات برگزار شود و به او «نه» بزرگی گفته شود. باید به او بگوییم که او و دولتش در کشورهای عربی نامطلوبند. تنها فردی که تعامل برابر و شایسته ای با ترامپ با توجه به رفتار اهانت آمیز او دارد، کیم جونگ اون، رئیس جمهور کره شمالی است. این مرد به خوبی می داند چگونه با ترامپ برخورد کند. به او گفت دکمه هسته ای در دفتر و اتاق خوابم است و تو را به چالش می کشم اگر گلوله ای به طرف کره شمالی شلیک کنی. او با صراحت این حرف را زد و گفت به آزمایش های هسته ای و آزمایش های بالستیک ادامه خواهد داد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه که به خوبی مردان واقعی را می شناسد، کیم جونگ اون را رهبر تیزهوش توصیف کرد. بله او فرد باهوشی است. او به هیچ وجه در برابر تهدیدات آمریکا تسلیم نمی شود. او توانست موشک های بالستیکی تولید کند که توانایی رسیدن به لس آنجلس، سان فرانسیسکو، میامی و واشنگتن را دارد. این مرد توانست ششمین انفجار هسته ای را انجام دهد و موشک هایی دارد که قابلیت حمل کلاهک هسته ای دارند. او آمادگی دارد تا از کشورش دفاع کند. این مرد رئیس جمهور آمریکا را تحقیر کرد. ترامپ در آخرین سخنانش، او را دوست توصیف کرد، یعنی همان مردی که ترامپ را تهدید کرد و نیز تهدید کرد خاک آمریکا را هدف قرار خواهد داد، دوست توصیف کرد. این در حالی است که ما عرب ها دستها و پاهای ترامپ را می بوسیم و او به ما اهانت می کند و به ما سیلی می زند. ما به مردانی نیاز داریم که بگویند به کرامت و عزت نفس خود احترام می گذارند. ترامپ دیوانه نیست، به خدا سوگند ما دیوانه هستیم و به سادگی تسلیم می شویم. واقعیت این است.

انتهای پیام/

 

چرا سران کشورهای عربی تسلیم خواسته‌های دونالد ترامپ می‌شوند؟

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای

زینب اصغریان / کارشناس ارشد علوم سیاسی: خلیج فارس سومین خلیج بزرگ جهان است و بعد از  مکزیکو و خلیج هودسن از نظر وسعت توجهات زیادی را به خود جلب کرده. هرچند این روزها با شنیدن نام خلیج فارس بیشتر به یاد حوادث امنیتی در این منطقه می‌افتیم. تکرار حوادث پر مخاطره در این منطقه و قرار گرفتن آن در امتداد تحولات یمن و خلیج عدن نیز در این برداشت بی‌تأثیر نیست، اما باید گفت که وجوه دیگری مانند نگاه فرهنگی و تاریخی نیز وجود دارد که از آن هم نباید غافل شد.

بدلیل اهمیت استراتژیک این آب‌های نیلگون، و دارا بودن منابع عظیم نفتی در کشورهای عربی همجوار با درج نام مجعول خلیج عربی تلاش می‌کنند آن را در راستای منافع خود مصادره به مطلوب کنند در حالی که تاریخ نشان می‌دهد حتی این واژه در ۳۰۰ سال قبل از میلاد و در دوران هخامنشیان نیز استفاده می‌شده و در کتب تاریخی متعددی نیز موجود است. جمال عبدالناصر نیز اصراری بر استفاده از  واژه جعلی نداشته است و حتی در برخی از نامه های خود از جمله نامه ای به یکی از مقامات بحرینی در سال ۱۹۶۰ از واژه خلیج فارس استفاده کرده است اما آرام آرام در راستای رویکردهای پان عربیستی این واژه تحریف و در بدعتی آشکار توسط عبدالناصر بکار گرفته شد و بعدها توسط سایرین  مورد استفاده قرار گرفت.

عضویت ایران در پیمان سنتو در ۱۹۵۵م و حمایت پهلوی از دکترین آیزنهاور در که در مقابل کنفرانس باندونگ و رویکرد ملی گرایی ناصر ، باعث شد تشدید اختلافات دوکشور به مسائل دیگر از جمله تنگه هرمز و خلیج فارس کشیده شود.

علیرغم اینها نشریات مصری، عربی و انگلیسی هم تا دهه هفتاد عمدتا واژه persian gulf را استفاده می‌کردند اما آرام آرام، واژه جعلی جایگزین آن شد.

با پیروزی انقلاب اسلامی و مخالفت کشورهای غربی و عربی بار دیگر استفاده از واژه خلیج فارس تحت الشعاع قرار گرفت و   تلاش ها برای فشار همه جانبه برای ایران و نادیده گرفتن توانمندی های ژیوپلتیک کشورمان افزایش یافت.

با مراجعه به اسناد تاریخی مانند ابن حوقل، معجم البلدان و کتب عربی دیگر مشاهده می‌کنیم که این خطه همواره به عنوان بحر پارس مطرح بوده است.

در حال حاضر در کنار پیگیری دیپلماتیک و احقاق حق در مجامع بین المللی بصورت جدی می‌بایست  به رویکردهای فرهنگی و تاریخی پرداخت و هویت خلیج همیشه ایرانی را احیا کرد و حتی با ساختن فیلم و کلیپ به زبان های مختلف و با برنامه ریزی گسترده در دیپلماسی فرهنگی، باید نشان داد قبل از بوجود آمدن کیان بسیاری از کشورهای کوچک بندانگشتی منطقه، نام خلیج پارسی همواره بعنوان یک شاهراه مهم و حیاتی در جبین تاریخ می‌درخشیده است.

 نام گذاری این روز  به مناسبت اخراج پرتغالی ها از تنگه هرمز ، روز خلیج فارس در تقویم نیز رویکرد مهم دیگری بود که بر اثبات حقانیت این خلیج همیشه ایرانی اثر جدی دارد.

 اخطار جدی به کشورهایی که خلاف مصالح ملی ما در استفاده از این واژگان حرکت می‌کنند بسیار مهم است. خلیج همیشه فارس خط قرمز ایرانی و هویت ایرانی است و نباید از حدود آن تخطی شود.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • بالانسر ایران و اسرائیل