Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري صداوسيما؛­ گمرک اعلام کرد: بزودي­ همه ­عمليات و فرآيندهايي که مخاطب آن واحدهاي توليدي هستند تنها با اطلاعات دريافتي از سامانه ­ «مديريت کالا و خدمات پس از ترخيص» به صورت سيستمي و خودکار و بدون دخالت کاربر مديريت خواهد شد.
بر اساس اين گزارش واحد هاي توليدي مي توانند براي تنظيم اظهارنامه صادراتي از محل مواد اوليه، پروانه هاي ورود موقت و واردات قطعي و موارد مشابه، معافيت چهار درصدي ماليات علي الحساب، همچنين محاسبه کيل مصرف و استرداد پروانه هاي وارداتي و تسويه ورود موقت از خدمات الکترونيکي گمرک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنين عمليات مرتبط با ترخيص کالاهاي توليد شده در مناطق آزاد و ويژه، بهره وري از امکان ترخيص نسيه، معيارهاي سلکتويته گمرک در سالن و درب خروج براي شرکت هاي توليدي و صدور اجازه حمل يکسره کالا در مبادي ورودي هو شمند شده و از طريق سامانه «مديريت کالا و خدمات پس از ترخيص» امکان پذير است.
افزون بر اين امکانات واحد هاي توليدي از طريق ثبت نام در اين سامانه مي توانند از تسهيلات ديگري بهره مند شوند. عضويت در سامانه «مديريت کالا» براي توليد کنندگان، تسهيل ورود کالا در مسيرهاي سبز و امکان اظهار قبل از ورود و حمل يکسره، تسهيل انجام تشريفات گمرکي براي توليدي هاي مستقر در مناطق ازاد و ويژه و هم چنين تسهيل در جابجايي کالا با صدور پته خروجي از انبار توليدي جهت استعلام نيروهاي انتظامي را به دنبال خواهد شد.

برقراري­ ارتباط موثر بين جامعه دانشگاهي و صنعت
از ديگر مزاياي اين اقدام که مي تواند از مهم ترين آنها بوده و به نهادينه کردن برنامه ريزي براي توليد بيانجامد، برقراري ارتباط موثر بين جامعه دانشگاهي و صنعتي در­ جهت­ کمک به نيازهاي شرکت هاي توليدي و بهبود فضاي کسب و کار شرکت هاي توليدي با بهره وري از زيرسامانه بازار به منظور معرفي خدمات و محصولات به تجار داخل و خارج کشوراست.
بنابراين گزارش، ثبت اطلاعات مرتبط با محصول و مواد اوليه در سامانه «مديريت کالا و خدمات پس از ترخيص» به آدرس wms.ir براي­ همه­­­ واحدهاي توليدي الزامي است و مبناي ارائه تسهيلات و انجام فرايند و رويه هاي مرتبط با اين واحدها و محصولات توليدي تنها با انجام­ همه­­­ مراحل ثبت نام، ثبت محصولات و مواد اوليه در سامانه مذکور امکان پذير خواهد بود.
همچنين همه­­­ واحدهايي که عمليات ثبت نام آنها بدون تعيين محصولات و مواد اوليه­ انجام شده بايد­­نسبت به تکميل اطلاعات لازم مطابق فايل راهنما اقدام کنند.
­بر اساس تفاهمات­ انجام شده ­با سازمان هاي همجوار، صحت اطلاعات (محصولات و مواد اوليه مرتبط با هر محصول) در بازه زماني مشخص­توسط سازمان همجوار مربوطه مورد تائيد قرار مي گيرد و هرگونه توقف و عدم بهره مندي­­­ از تسهيلات ­هنگام ­فرايند هاي گمرکي به دليل ارائه اطلاعات (محصول و مواد اوليه) خلاف واقع که مورد تائيد آن سازمان ­قرار نگيرد به عهده واحد توليدي مربوطه است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رضا قربانی گفت: مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان شامل صادرات، واردات، ترانزیت مبدا، ترانزیت مقصد و دیگر رویه‌های گمرکی است و این حجم از مبادلات نشان دهنده اهمیت این گمرک مهم و راهبردی و نقش آن در رونق اقتصادی کشور است.
وی اظهار کرد: پارسال در مجموع در حوزه صادرات، یک میلیارد و ۲۳۴ هزار دلار انواع کالا به وزن ۲ میلیون و ۷۸۹ هزار تن از گمرک پرویزخان به عراق صادر شد که در هم سنجی با سال قبل از آن از نظر ارزشی ۲۷ درصد و از نظر دلاری رشد ۱۱ درصدی دارد.
مدیرکل گمرک پرویزخان گفت: این شاهراه اقتصادی و مرز مهم، سهم ۳۶ درصدی صادرات استان کرمانشاه را به خود اختصاص داده است ضمن اینکه در حوزه ترانزیت شاهد رشد ۳۱۶ درصدی ارزش دلاری و ۳۴۶ درصدی وزنی از این گمرک هستیم.
قربانی ادامه داد: ارزش دلاری ترانزیت مبدا در گمرک رسمی پرویزخان یک میلیارد و ۶۹۰ هزار دلار به وزن چهار میلیون تن عنوان کرد و ادامه داد: مازوت، نفتا، روغن صنعتی، بیتومین مهمترین کالا‌های ترانزیتی این مرز هستند و ترانزیت این مرز به بنادر جنوبی کشور و از آنجا به کشور‌های امارت و هند انجام می‌شوند.
وی گفت: بنا بر اعلام رییس کل گمرک ایران پرویزخان مرز نوظهور ترانزیت در کشور است و حجم مبادلات تجاری گویای این واقعیت است.
روزانه بیش از یک هزار تانکر سوخت رسان خالی و پُر از مرز پرویزخان از کشور خارج و یا وارد کشورمان می‌شوند ضمن اینکه صادرات روزانه این مرز به اقلیم کردستان عراق به طور میانگین بیش از ۴۵۰ کامیون انواع کالا است .
عمده کالا‌های صادر شده از این مرز رسمی شامل میوه و تره بار، لبنیات، کیک و کلوچه، مصنوعات فلزی، مصنوعات پلاستیکی، سنگ، کاشی و مصالح ساختمانی است.

دیگر خبرها

  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد
  • افزایش ترانزیت ریلی کالا از گمرک رازی در مرز ایران وترکیه 
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان