Web Analytics Made Easy - Statcounter

این استاد دانشگاه گفت: هرچه از عمر جشنواره فیلم عمار می گذرد شاهد بلوغ و عمیق تر شدن آن هستیم اما مسئولان آن باید مراقب باشند تا بزرگتر شدن جشنواره موجب سازمانی برگزار شدن آن شود.

روح‌الله ایزدخواه، استاد دانشگاه که در اکران‌های هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار حضور پیدا کرده بود در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: ماموریت جشنواره فیلم عمار مردمی کردن فرهنگ به صورت عام و هنر و سینما به طور خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت این رویداد فرهنگی و سینمایی قصد دارد تا در یک کلمه هنر و سینما را مردمی کند.


وی افزود: جشنواره مردمی فیلم عمار از روز نخست کار خود را با 19 اثر آغاز کرد و امسال بعد از هشت دوره برگزاری با هزاران اثر آغاز به کار کرده است بنابرین از لحاظ کمی با رشد خوبی روبرو بوده است.

این نویسنده و استاد دانشگاه ادامه داد: با توجه به اینکه جشنواره مردمی فیلم عمار دارای ستاد عریض و طویلی نبوده و حرکت آن آنچنان که باید سازمان محور نیست توانسته ظرفیت جوانان با استعداد و علاقمند به فیلمسازی را آزاد کند.

ایزدخواه خاطرنشان کرد: عمار برای حرکت دقیق، عمیق و موثرتر باید فکر و برنامه ریزی دقیقی کند و راهکارهای خوب و مناسبی را درنظر بگیرد. نکته مهم دیگر اینکه، طیف مخاطبان عمار به معنی واقعی کلمه هنوز مردمی نشده است.

وی اضافه کرد: به طور مثال جای خالی موضوعاتی چون ورزش و طبیعت با همان گفتمان انقلاب در بین مستندهای جشنواره مردمی فیلم عمار خالی است. با توجه به اینکه گفتمان انقلاب هم منحصر به موضوع خاصی نیست و کل نگر است و تمامی موضوعات را شامل می شود می‌توانیم در این زمینه‌ها نیز وارد فیلمسازی شویم.

این استاد دانشگاه یادآور شد: نکته دیگر در جهت مردمی تر کردن جشنواره عمار بازتر کردن شکل و ظاهر این رویداد فرهنگی و سینمایی است. به عبارتی بهتر می توان این جشنواره را در دوره زمانی های مختلف نیز برگزار کرد. از طرف دیگر نیز می توان برای برگزاری جشنواره های استانی آن هم در مقاطع خاصی برنامه ریزی کرد.

ایزدخواه اظهار داشت: منطقه‌ای و موضوعی برگزار کردن جشنواره های استانی فیلم عمار اقدام بسیار مهم دیگری در جهت مردمی تر کردن این رویداد سینمایی است. اگر این امر محقق شود هرچه بیشتر می توانیم مشارکت و انرژی مردم را پای کار بیاوریم.

وی عنوان کرد: نکته بسیار مهم اینکه، باید از سازمانی شدن جشنواره پرهیز شود. در حقیقت باید بسیار مراقب بود تا این رویدادهای فرهنگی و سینمایی همانند برنامه های مشابه خود به چنین سرنوشتی دچار نشود. زیرا بودند چنین جشنواره هایی که بعد از آغاز کار به صورت مردمی، در ادامه راه، سازمانی شدند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: هرچه از عمر جشنواره می گذرد شاهد بلوغ و عمیق تر شدن آن می‌شویم. منتها یک نگرانی که وجود دارد این است که بزرگ‌تر شدن جشنواره موجب ستادی و سازمانی برگزار شدن آن شود. جشنواره عمار برای ادامه هرچه بهتر رشد و توسعه خود به طراحی و برنامه ریزی جدیدی در شاکله خود نیازمند است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی عیسی قلی پور افتخارات زیادی در جشنواره¬های داخلی و خارجی کسب کرد ه از جمله حضور و اجرا در جشنواره موسیقی فجر، جشنواره پیران چنگی و ده¬ها جشنواره ملی، منطقه¬ای، استانی و شهرستانی و همچنین داوری در چندین جشنواره از جمله فعالیت‌های این استاد موسیقی مقامی بود.
استاندار خراسان شمالی، مدیرکل صدا و سیمای استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، درگذشت این هنرمند موسیقی مقامی استان را به خانواده ایشان و جامعه هنری استان تسلیت گفتند.
مراسم تشییع پیکر استاد قلی پور فردا شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح از مقابل سالن گلشن بجنورد برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • پیکر مرحوم رحیم پرواسی در اردبیل تشییع شد
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد