Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاریخ نویسان آشوری در مورد کلیسای ننه مریم (حضرت مریم) ارومیه گفته اند که سه موبد زردتشتی به دنبال دیدن ستاره ای دنباله دار در آسمان در زمان تولد مسیح به اورشلیم سفر کرده اند و پس از بازگشت به شهرشان ارومیه آتشکده را به کلیسا برای تبلیغ دین منجیشان تبدیل کرده اند. کلیسای ننه مریم در ارومیه که هنوز در قسمت هایی همان بافت آتشکده ی زردتشتیان را دارد  دومین کلیسای قدیمی جهان است که به آن کلیسای ننه مریم و کلیسای شرق آشوریان می گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس با ما در مجله همگردی همراه باشید.

ویژگی های ساختار کلیسای ننه مریم

ساختار کلیسای تاریخی ننه مریم (حضررت مریم) ارومیه با کلیساهای دیگر تفاوتی محسوس دارد، در اینجا بر عکس کلیساهای دیگر نقاشی و یا شمایلی از حضرت مسیح و حضرت مریم دیده نمی شود، این بنای محکم از سنگ وساروج ساخته شده و در خود مقبره ی یکی از آن سه موبد را جای داده است و در پشت آن قبرستانی وجود دارد که در گذشته روحانیون مسیحیت را در انجا دفن می کردند. فضای داخلی کلیسا بسیار کوچک است از اتاق ها و دالان ها ی هشت ضلعی با سقف کوتاه تشکیل شده است و قسمت صحن و محراب اصلی با یک در کوچک چوبی از هم جدا می شوند. در قسمت داخلی کلیسا نورپردازی ها توانسته حال و هوایی خاص وچشم نوازبه کلیسا بدهند. در گذشته های دور اشخاص مشهوری از جمله مارکوپولووشاهزاده ای چینی که به مرمت کلیسا کمک کرده است از این کلیسا دیدن کرده اند.

مسیر دسترسی کلیسای ننه مریم ارومیه

در فاصله 12 کیلومتری شمال شرقی ارومیه در ابتدای روستایی با نام عیسی لو در خیابان امام خمینی، خیابان خیام جنوبی  و پشت کلیسای آنجلیک کلیسای زیبای ننه مریم واقع شده است .این کلیسا که از آن میتوان به عنوان یک جاذبه ی توریستی و گردشگری نام برد که در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده است و ما ایرانیان باید به خود ببالیم که دومین کلیسای قدیمی جهان بعد از کلیسای بیت الحم محل تولد حضرت عیسی، را در کشورمان داریم و باید در حفظ و نگه داری این گنجینه ی ارزشمند تاریخی کوشا باشیم.

منبع: مجله همگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد

طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، مهدی شفیعی تهیه کننده «رخنه» درباره داستان این مجموعه تلویزیونی گفت: داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

وی با اشاره به این که کلیت موضوع سریال در حوزه هوافضای وزارت دفاع است، افزود: این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

دیگر عوامل مجموعه «رخنه» مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه هستند و حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی مشترکا کار تدوین را انجام داده‌اند و آلبرت آراکلیان موسیقی این سریال را ساخته است.

سریال «رخنه» قرار است از شنبه هفته آینده ۱۵ اردیبهشت ماه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از آنتن شبکه یک سیما تماشایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • مشاوران رئیس فدراسیون والیبال معرفی شدند
  • پرچمداران قدیمی ترین مسابقه خودروهای اسپرت جهان (فیلم)
  • عکس| استوری غم انگیز حامد بهداد برای یک دختر
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • اعلام ترکیب تیم فوتبال دختران ایران برابر قرقیزستان
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • استوری بسیار غم‌انگیز حامد بهداد برای مریم + عکس
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • سمنان، میزبان اردوی تیم‌های ملی و جوانان هندبال بانوان