Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@13:10:05 GMT

برداشت گل نرگس در بخش ارم دشتستان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۷۵۴۲۱

برداشت گل نرگس در بخش ارم دشتستان آغاز شد

محمد مهدی مشایخی روز شنبه درگفت وگو با ایرنا، افزود: از هر هکتار از گلزارهای این بخش سالانه 150 تا 200 هزار شاخه گل برداشت می شود.
وی اضافه کرد: عمده مناطق مستعد پرورش گل نرگس در بخش ارم در روستاهای رود فاریاب، کفترو و در مناطق گیسکان حوالی روستاهای باغ تاج است.
مشایخی ادامه داد: فصل کشت گل نرگس در بخش ارم از اواسط آبان ماه آغاز و برداشت آن از اواسط دی ماه تا اواخر بهمن ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بازار فروش گل نرگس در کلان شهرهای تهران، اصفهان و شیراز و به صورت خرده فروشی در شهرهای استان بوشهر است.
بخشدار ارم، مزیت های این محصول را نیاز کم به آب، درآمدزایی بالا و استفاده در حوزه گردشگری عنوان کرد.
مشایخی گفت: در هر هکتار از مزارع گل نرگس چهار تا پنج نفر اشتغال مستقیم دارند.
رئیس شورای اسلامی بخش ارم دشتستان نیز خشکسالی و کمی بارندگی در سالهای اخیر را یکی از مشکلات کشاورزان خواند و خواستار ارائه تسهیلات برای توسعه این محصول از سوی مسئولان شد.
ناصر زارعی بیان کرد: منطقه ارم استعداد بسیار خوبی در توسعه و پرورش گل نرگس دارد و گلها دراین مناطق بصورت ارگانیک کشت می شوند و جاذبه خوبی در حوزه گردشکری است که در صورت حمایت مسئولان شاهد رونق یافتن این محصول در بخش خواهیم بود.
کشاورزان منطقه نیز که در پرورش این محصول مشغول به فعالیت هستند با وجود درآمد خوب و بازار مناسب خواستار ارائه تسهیلات توسط مسئولان مربوطه و توسعه این محصول در بخش ارم شدند.
بخش ارم از مناطق خوش آب و هوا و قطب کشاورزی استان بوشهر در فاصله 150 کیلومتری شرق بوشهر واقع است.
7213/6043**
خبرنگار: سیده حلیمه حسینی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر