Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، حمید حسینی در نشستی که صبح امروز(شنبه) برگزار شد، با اشاره به دوازدهمین همایش سالانه اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: تشکل‌های اقتصادی سه ماموریت دارند و باید نماینده و صدای اعضاء باشند همچنین وظیفه دارند اعضاء را توانمند کرده و  بازارسازی در سطح بین‌المللی انجام بدهند که این همایش در راستای هر سه هدف انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که اعضای اتحادیه صادرکنندگان به شدت دچار چالش و مشکل هستند، افزود: سال گذشته مجلس تصمیم گرفت قیر مجانی توزیع کند. اتحادیه با این تصمیم مخالفت کرد و امسال مجلس به این نتیجه رسیده است که تصمیم مذکور اشتباه بود.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ادامه داد: باید طوری تصمیم‌سازی کرد که جلوی تخلفات گرفته شود. در این بخش میزان تخلف زیاد است و ما از این وضع راضی نیستیم. در بخش‌هایی از صادرات فرآورده‌های نفتی چه به صورت رسمی و چه به صورت غیررسمی قاچاق صورت می‌گیرد.

حسینی با تاکید بر این‌که میزان صادرات فرآورده‌های نفتی ایران افزایش نیافته است، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شد میزان صادرات فرآورده‌های نفتی امسال به ۵۰ میلیارد دلار برسد اما محقق نشد، زیرا در کشور افزایش ظرفیت تولید صورت نگرفت.

وی ادامه داد: امسال به دلیل طولانی شدن اورهال چهار فاز پارس جنوبی شرکت نفت مجبور شد به نیروگاه‌ها گازوئیل بدهد و صادرات مرزهای زمینی را قطع کرد.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با بیان این‌که شرکت نفت خود را از بازار عراق و افغانستان محروم کرده است، افزود: صادرات فرآورده‌های نفتی به عراق رشد نداشته است.

مخالف اصلی با رگولاتوری مشخص نیست

حسینی در ادامه با اشاره به لزوم اجرای رگولاتوری، گفت: متوجه نشدیم چه کسی در کشور اجازه نمی‌دهد بحث رگولاتوری اجرا شود. شورای رقابت در این زمینه تکلیف قانونی داشت که تصویب شد و به هیات دولت فرستاد، اما هیات دولت مخالفت کرد. مشخص نیست چه کسی باید در این زمینه پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم حضور سرمایه‌ گذار در کشور فراهم شود، باید نرم‌افزار فراهم کنیم. مردم ۱۰۰۰ میلیارد پول در بانک می‌گذارند، اما حاضر نیستند در بخش صنعت سرمایه‌ گذاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد

یونس احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته محصولات مختلفی از جمله انواع گوشت قرمز، گوشت مرغ، خوراک ماهی و دنبه گوسفندی در مجموع به وزن یک هزار و ۷۷۹ تن و ۱۵ هزار قطعه ماهی زینتی به کشور عراق تحت نظارت کارشناسان قرنطینه دامی مستقر در مرز بین اللملی شهید سلیمانی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون مقدار ۷۲۵ تن تخم مرغ خوراکی و ۲هزار قطعه ماهی زینتی تحت نظارت واحد قرنطینه دامپزشکی به کشور عراق صادر گردیده است.

وی اظهار کرد: لازم به توضیح است صادرات هر گونه محصولات و فرآورده های دامی منوط به اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی از استان های مبدا است.

وی افزود: کارشناسان دامپزشکی مسئولیتی در قبال صادرات محموله های بدون مجوز بهداشتی ندارند.

کد خبر 6093356

دیگر خبرها

  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم