Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه وزارت امور خارجه کشورمان، آخرین فعالیت‌ها و پیگیری‌های دستگاه دیپلماسی کشور در ارتباط با وضعیت سرنشینان نفتکش سانچی را تشریح کرد. آفتاب‌‌نیوز : بهرام قاسمی ضمن ابراز تاسف از حادثه‌ای که برای نفتکش ایرانی و همچنین سرنشینان آن در آب‌های چین رخ داده است، اظهار کرد: از همان روز نخست این اتفاق در وزارت امور خارجه ستادی مرتبط با آن تشکیل شد؛ دوشنبه گذشته در نشست خبری نیز اعلام کردم که دستورات لازم در این ارتباط به سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و نمایندگی کشورمان در شانگهای داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که «نمایندگی کشورمان در چین در طول این مدت به صورت مکرر با مقامات چین برای پیگیری این موضوع در تماس بوده است»، تصریح کرد: ‌از ابتدای این حادثه تلخ در خود چین نیز برای این موضوع ستاد بحرانی تشکیل شد و طی روزهای اخیر یک خط تماس دائمی بین تهران  و پکن برقرار بوده است.

وی با بیان این‌که «ما به طرف چینی اعلام کرده‌ایم که از هر طریق ممکن که می‌توانند تلاش بیشتری را بعمل آورند»، در عین حال گفت: دولت چین به ما اطمینان داده است که با تمام توان در این زمینه در حال تلاش است.

سخنگوی وزارت  امور خارجه افزود: در این ارتباط جمهوری اسلامی ایران با سازمان آیمو (سازمان جهانی دریانوردی)  نیز رایزنی‌هایی داشته است.

وی همچنین اضافه کرد: همانگونه که در خبرها آمد؛ آقای دکتر ظریف امروز با وزیر خارجه چین در این ارتباط به صورت مفصل صحبت کردند. در این گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه چین گزارشی از اقدامات انجام شده برای خاموش کردن حریق ایجاد شده و تعیین سرنوشت وضعیت سرنشینان این نفتکش ارائه و اطمینان داد که دولت چین با تمام توان به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا هر چه زودتر وضعیت این نفتکش و سرنشینان آن مشخص شود.

وی افزود: علاوه بر تماس‌های مستمر با مقامات چینی طی روزهای گذشته و حضور برخی از مقامات و مسؤولین ذیربط ایرانی در چین، نیروهای ویژه عملیات امداد و نجات کشورمان به سمت محل حادثه اعزام شده‌اند تا بتوانند در یک اقدام جمعی در جهت مقابله با آتش و اطفای حریق اقدام نمایند که امیدواریم در صورت عدم وقوع هرگونه حادثه غیرمترقبه، نیروهای مشترک ویژه امداد و نجات بتوانند تا فردا وارد نفتکش ایرانی شوند.

قاسمی افزود: وزارت امور خارجه طی روزهای اخیر علاوه بر چین با دولت ژاپن و کره جنوبی نیز در تماس مستمر بوده است و ژاپن علاوه بر همکاری‌های که تاکنون صورت گرفته، قرار است با اعزام تجهیزات لازم و مورد نیاز و تیم‌های امداد و نجات در این عملیات مشترک مشارکت لازم را داشته باشد.

وی همچنین افزود: علاوه بر وزارت امور خارجه در سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه نیز ستادهایی در این ارتباط تشکیل شده است و آن‌ها نیز در حال انجام وظایف محوله خود می‌باشند.

وی با اشاره به نگرانی خانواده‌های سرنشینان نفتکش سانچی و با ابراز همدردی با آن‌ها تاکید کرد: شرایط سخت روحی خانواده‌های این عزیزان برای ما کاملا  محسوس و قابل درک می‌باشد و از همان ابتدای وقوع این ماجرا وزیر امور خارجه شدیدا نسبت به سرنوشت پرسنل این نفت‌کش نگران بوده و دستورات لازم به بخش های مختلف وزارت امور خارجه برای پی‌گیری وضعیت این هموطنان را صادر  نموده و بخش‌های مختلف وزارت امور خارجه را مکلف نموده علاوه بر اقدامات دیپلماتیک و سیاسی لازم، با تمام توان و در حد امکان همکاری‌های لازم را با سایر دستگاه‌های ذیربط بعمل آورند.

منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور طی تماس تلفنی جداگانه با الهام علی‌ اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و نیکول پاشینیان، نخست‌ وزیر ارمنستان، پیرامون روند صلح میان باکو و ایروان گفتگو کرده است.

بر اساس این بیانیه، وزیر امور خارجه آمریکا از توافق برای استفاده از بیانیه آلماتی که در سال ۱۹۹۱ برای تعیین مرزهای میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان امضا شد، استقبال کرده است.

آنتونی بلینکن در این مکالمه تلفنی مدعی حمایت آمریکا از برقراری صلح «پایدار» و «شرافتمندانه» بین باکو و ایروان شد!

بلینکن در گفتگو با علی‌اف بر تمایل خود برای توسعه روابط ایالات متحده و جمهوری آذربایجان تاکید کرد.

این مقام آمریکایی در ادامه به تمایل کشورش برای همکاری با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی و تغییرات اقلیمی اشاره و ابراز امیدواری کرد بیست و نهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی (COP۲۹) که امسال در جمهوری آذربایجان برگزار می‌ شود، موفقیت‌ آمیز باشد.

ایروان و باکو پارسال با میانجی‌گری روسیه، اتحادیه اروپا و آمریکا مذاکرات برای صلح در آینده را آغاز کردند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان اواخر ماه می سال جاری گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری آذربایجان در مرزهای شوروی سابق از جمله قره‌باغ است.

با وجود توقف مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، دو کشور کار بر روی متن توافقنامه صلح را ادامه دادند. پس از دیدار علی اف و پاشینیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، تصمیم گرفته شد که مذاکرات ازسرگرفته شود.

کد خبر 6092350

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد