Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@15:29:43 GMT

ورود سامانه بارشی به کشور طی ۲۴ ساعت آینده

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۷۷۱۷۱

ورود سامانه بارشی به کشور طی ۲۴ ساعت آینده

امین‌حسین نقشینه درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: طی ساعات آتی جریان‌های شمالی وارد کشور می‌شود که پیامد آن کاهش نسبی دما در سواحل خزر و بارش پراکنده باران در گیلان، گلستان و مازندران است.

وی از ورود سامانه بارشی از عصر روز یکشنبه خبر داد و تصریح کرد: از عصر روز یکشنبه با ورود سامانه بارشی در شمال غرب، سواحل غربی خزر و رفته‌رفته البرز مرکزی، ابرناکی، بارش برف و باران، وزش باد و کاهش دما به‌وقوع می‌پیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: طی روز دوشنبه، بارش برف و باران و وزش باد، سواحل دریای خزر، بخشهایی از شمال غرب، دامنه‌های شمالی البرز و بخشهایی از شمال شرق کشور را فرا می‌گیرد.

به گفته نقشینه، یکی از پیامدهای این سامانه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه وزش باد شدید و کاهش 2 تا  6 درجه‌ای دما در نیمه شمالی کشور است.

وی توضیح داد: این سامانه بارشی در روز یکشنبه ابتدا استانهای  آذربایجان ‌شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و گیلان را با برف و باران مواجه می‌کند که گستره بارشها روز دوشنبه به مازندران، گلستان، خراسان‌شمالی، کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین و ارتفاعات البرز در استان‌های البرز و تهران هم کشیده می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به لغزندگی جاده‌های کوهستانی در روزهای یکشنبه، دوسنبه و سه‌شنبه به مسافران توصیه کرد تا جوانب احتیاط و عبور و مرور را در نظر بگیرند.

نقشینه با بیان اینکه این سامانه بارشی تا روز سه‌شنبه در کشور باقی می‌ماند، گفت: از روز سه‌شنبه از حجم بارشها کاسته می‌شود و جوی نسبتاً آرام در روزهای پایانی هفته کشور را در بر می‌گیرد.

 وی تصریح کرد: دریای خزر در روزهای آتی مواج پیش‌بینی می‌شود و باید مسافران و ساکنان سواحل به توصیه‌های ایمنی دقت داشته باشند.

نقشینه درباره وضعیت جنوب غرب کشور نیز اظهار کرد: از  روز یکشنبه بعدازظهر و صبح دوشنبه به دلیل افزایش سرعت وزش باد پدیده باد و گرد وخاک درشهرهای مرزی جنوب غرب وغرب کشور دور از انتظار نیست.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از بروز خسارت به بخش کشاورزی این استان به دلیل شدت بارش‌ها طی امروز، ۱۴ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وضعیت بارش‌ها در استان فارس گفت: امروز شدت بارش‌ها به حدی بود که موجب بروز خسارت به زمین‌های کشاورزی شده است زیرا بارش باران در این فصل موجب می‌شود گندم‌هایی که ساقه‌های بلندی دارند، خسارت ببینند.

وی با بیان اینکه خسارت‌ها به زمین‌ها کشاورزی به دو صورت انجام می‌شود، گفت: یک گونه همین مزارعی است که گیاهان ساقه بلند دارند و در اثر بارش باران ساقه‌های گیاهان می‌شکند و خم می‌شود و برداشت با کمباین را دچار مشکل می‌کند و نوع دیگر خسارت آن است که برخی زمین‌های کشاورزی در حریم و بستر مسیل‌ها و محل‌هایی است که آب زیادی از آنجا عبور می‌کد و خاک شسته شده و دچار فرسایش می‌شود و به همین دلیل به محصولات کشاورزی خسارت وارد می‌شود.

غلامی در عین حال این نکته را یادآور شد که اثر رحمت الهی آنقدر زیاد و خوب است که این حوادث در برابر بارش رحمت الهی ناچیز است. البته به محصولاتی که بیمه هستند، جبران خسارت می‌شود و برای محصولاتی که بیمه نیستند، باید ابتدا جمع‌آوری اطلاعات و میزان خسارت‌ها داشته باشیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه خسارت‌ها در شهرستان فیروزآباد و فسا و تقریباً در کل استان چنین حالت‌هایی بوده است، گفت: میزان خسارت را باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت جهادکشاورزی اعلام کند.

وی از عموم مردم خواست تا با توجه به احتمال بروز حوادث در اتفاقات طبیعی مانند وزش باد و بارش باران و سیلاب و... حتماً محصولات و وسایل زندگی خود را بیمه کنند.

غلامی در پاسخ به وضعیت آبگرفتگی معابر شهری نیز گفت: در شیراز مقداری آبگرفتگی داشتیم که باید شهرداری شیراز گزارش دهد اما در شهرستان‌ها تاکنون گزارشی نداشتیم. ستاد بحران تنها زمانی ورود پیدا می‌کند که وضعیت آبگرفتگی دچار مخاطره شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه وضعیت جاده‌های استان بدون مشکل و ترددها روان است، گفت: از اواخر امشب سامانه جدید از سمت شمال، شمال غرب، نورآباد و کازرون آغاز شده و به سمت مرکز و جنوب استان حرکت می‌کند.

وی با تصریح اینکه سامانه بارشی قبلی تا ظهر امروز ادامه داشت اما سامانه جدید از امشب شروع می‌شود و تا فردا عصر از جنوب استان خارج خاوهد شد، گفت: این سامانه بیشتر مناطق شمال، شمال غرب و مرکز، جنوب و جنوب غربی را تحت پوشش قرار می‌دهد، گرچه در شرق استان هم بارش داشتیم اما شدت‌ها ضعیف است.

غلامی با بیان اینکه هشدار نارنجی برای این سامانه جدید صادر شده است، گفت: مخاطرات این سامانه علاوه بر بارش باران، صاعقه، احتمال سیلاب و آبگرفتگی، وزش باد شدید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • جوی آرام در اکثر نقاط کشور/ ورود سامانه بارشی جدید از فردا
  • ورود سامانه بارشی جدید به جو استان کرمانشاه
  • تداوم بارندگی‌ها و صدور هشدار نارنجی تا دوشنبه | ورود سامانه بارشی جدید از غرب
  • هواشناسی ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ورود موج بارشی جدید به کشور از روز یکشنبه
  • ورود موج بارشی جدید به کشور از روز یکشنبه
  • ورود موج‌ های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • ورود موج‌های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی