Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا سیار روز شنبه درجلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان قم در تالار امام رضا (ع) فرمانداری، اظهار داشت: دراین راستا به هر مکان جمعیتی حتی اگر دارای یک خانوار نیز باشد، در راستای توسعه، و تامین رفاه ساکنان بودجه ای ارایه شده که طبق قانون عمل می شود.
وی ادامه داد: مراکز مختلف در مناطق روستایی به هر نسبت جمعیت، حق استفاده از بودجه های عمرانی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: برای روستای انجیرلی از توابع بخش مرکزی قم که تنها چهار خانوار و در مجموع 12 تن در آن زندگی می کنند، کل رقم در نظر گرفته شده درسال بیش از 20 میلیون ریال است که با این مبلغ طرح خاصی را نمی توان اجرا کرد،و به غیر از مواردی خاص مانند تعمیر یک مسجد و یا بازسازی چشمه و آن هم با خودیاری و کمک اهالی کارایی دیگری ندارد.
فرماندار قم درادامه گفت: طبق آیین نامه وزارت کشور کمیته برنامه ریزی شهرستان باید ضمن اولویت بندی طرح های پیشنهادی از سوی دستگاه های اجرایی عضو این کمیته، نسبت به تقسیم اعتبار بین آنها اقدام نماید.
وی افزود: با توجه به محدودیت منابع باید حداکثر تا سقف یک میلیارد ریال ازمحل اعتبارات درنظر گرفته شود و زمانبندی اجرای طرح های مشمول این اعتبار از قبیل طرح های هادی روستایی ، سامان دهی آب های سطحی روستایی و عشایری، احداث و مرمت ابنیه های روستایی و عشایری، ساماندهی شبکه آب شرب و فاضلاب روستایی و عشایری، بهداشت و مدیریت پسماند روستایی و عشایری نیز حداکثر یک سال باشد.
سیار با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با دیوان محاسبات برای چگونگی هزینه کردن رقم یاد شده افزود: در حال حاضر ایجاد هر گونه تغییر و اصلاح در این قانون در حیطه اختیارات نمایندگان مجلس است.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی 8.5 درصد درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده جهت توسعه مناطق شهری و روستایی به حساب شهرداری ها و دهیاری ها و در روستاهای بدون دهیاری و مجموعه های مسکونی عشایری به حساب فرمانداری ها واریز می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال 95 مرکز آمار ایران برخی مراکز از جمله مجتمع های گلخانه ای، مرغداری ها، دامپروری ها، پادگان های نظامی و زندان ها نیز به عنوان یک آبادی و مرکز جمعیتی مستقل از روستا و شهر محسوب می شوند، افزود: از این رو قانون گذار بودجه جداگانه ای را برای این مکان ها در نظر گرفته و هیچ تبصره ای را نیز قید نکرده است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، استان قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.

** مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم نیز در این جلسه با تاکید بر اختصاص مبلغ مورد اشاره فرماندار قم به روستاهای دارای جمعیت کمتر از 20 خانوار افزود: در حال حاضر 69 روستای با جمعیت کمتر از 20 خانوار در استان وجود دارد، که هم جمعیت دارند، و علاوه بر آن مرکز تولید نیز به شمار می روند، ولی تاکنون اعتبار عمرانی به آنها داده نشده است.
غلامرضا صالحی اجرای طرح های عمرانی در مراکز کوچک جمعیتی مانند مرغداری ها و دامپروری ها را با این مبلغ ناچیز امکانپذیر ندانست، و افزود: اولویت بندی روستاهای با جمعیت پایین، بهترین روش برای توزیع این اعتبار میان مناطق روستایی و عشایری استان است.
7403/ 6133/ خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار: جعفرمسلمی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۷۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر از مجهز شدن ماشین‌آلات دهیاری‌های استان به سیستم ردیابی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، سهراب امیری‌نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به توسعه فعالیت‌های عمران روستایی، اظهار داشت: در راستای استفاده بهینه و نظارت بر عملکرد ماشین‌آلات دهیاری‌ها سیستم ردیابی جی پی اس بر روی ماشین‌آلات دهیاری‌های استان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش 500 دستگاه از ماشین‌آلات مختلف در دهیاری‌های استان بوشهر مستقر هستند، اظهار امیدواری کرد به‌زودی با انعقاد قرارداد با یکی از شرکت‌های استان بوشهر کار نصب این سیستم بر روی ماشین‌آلات آغاز شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر ابراز امیدواری کرد: با تجهیز ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به دستگاه ردیابی و راه‌اندازی سامانه تعیین موقعیت (GPS) ، بازدهی بهره‌گیری از این ماشین‌آلات در کمک به انجام وظایف دهیاری‌ها، افزایش قابل توجهی داشته باشد.

امیری‌نژاد  اضافه کرد: از 619 روستای استان بوشهر 393 روستای آن دارای دهیاری هستند.

وی در ادامه از جذب سرباز جهادی در فرمانداری‌های استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با هدف جذب نیروهای جوان، متخصص و جهادی در راستای کمک به توسعه فعالیت‌های عمرانی و جهادی در روستاها و ارتباط موثر نیروهای جهادی در سراسر استان با فرمانداری‌ها فراخوان چهارمین دوره جذب سرباز یا امریه جهادی منتشر شده است.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر ادامه داد: این مهم در راستای شناسایی ظرفیت‌های روستایی در همه حوزه‌ها معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اجرایی می‌شود

امیری‌نژاد با بیان اینکه تاریخ اعزام مشمولین اول مرداد سال جاری است، افزود: عدم داشتن غیبت و کسر خدمت بومی بودن محل تقاضا، نداشتن بستگان نسبی و سببی در محل تقاضای خدمت و دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی، از شروط جذب امریه جهادی است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر
  • استخدام ۲۰۲ نفر نیروی در دهیاری‌های استان بوشهر
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • استخدام ۲۰۰ نفر در دهیاری‌های استان بوشهر
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان