Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول زکات کمیته امداد شهرستان اهر از تشکیل شورای زکات روستایی در ۶۰ روستای این شهرستان خبر داد. ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، حجت‌الاسلام بهنام چنابی مسئول زکات کمیته امداد اهر در گفت‌و‌گو با خبرنگاران‌ اظهار کرد: از مجموع 198 روستای شهرستان اهر 110 روستا شامل پرداخت زکات می‌شود و در طول 9 ماهه امسال از 40 روستای این شهرستان زکات جمع‌آوری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه 110 نفر عامل جمع‌آوری زکات در روستاهای شهرستان اهر هستند، افزود: امسال علاوه بر فعالیت‌هایی که داشتیم از کمک 3 نفر مبلغ زکات نیز استفاده کرده‌ایم تا با حضور در روستا‌ها شورای زکات شهرستان اهر در جمع‌آوری زکات واجب و مستحبی همراهی کنند. 

مسئول زکات کمیته امداد شهرستان اهر ادامه داد: در بحث فرهنگ سازی 3 جلسه شورای زکات شهرستان را در بیت امام جمعه تشکیل داده‌ایم و همچنین با همکاری اعضای شورای زکات روستایی، شورای زکات روستایی در 60 روستای شهرستان اهر تشکیل یافته تا نحوه جمع آوری و هزینه کرد زکات در روستا‌ها با نظر اعضای این شورا صورت گیرد. 

چنابی برگزاری کارگاه آموزشی عاملین جمع آوری زکات روستایی را از دیگر اقدامات شورای زکات شهرستان اهر عنوان کرد، گفت: در این کارگاه آموزشی که مسئولان شهرستانی نیز حضور داشتند نحوه جمع آوری و هزینه کرد زکات برای عاملین زکات روستایی تبیین و تشریح شده است. 

وی با بیان اینکه بحث دیگری که بسیار مهم به نظر می‌رسد نحوه هزینه کرد زکات در روستاهاست، ابراز داشت: زکات واجب، مستحبی، مال التجاره، فطریه، فطریه عام و سهم السادات در طول 9 ماهه امسال جمع‌آوری کرده‌ایم زکات واجب را در‌‌ همان روستایی که زکات پرداخت می‌کند هزینه فقرا و نیازمندان‌‌ همان روستا می‌کنیم. 

مسئول زکات کمیته امداد شهرستان اهر اضافه کرد: اگر در روستایی فقرایی وجود نداشته باشد با نظر شورای زکات روستایی درآمد حاصل از زکات‌‌ همان روستا در پروژه‌های عام المنفعه آن روستا هزینه می‌شود. 

چنابی یادآور شد: زکات جمع‌آوری شده در زمینه امور فقرا، تامین جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، کمک به درمان، پرداخت کمک هزینه به دانشجویان و دانش‌آموزان نیازمند، احداث مسکن مددجویی و سایر حوزه‌ها در امور محرومان جامعه هزینه می‌شود. 

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از فارس؛ کپر جودکی روستایی که لک‌لک‌های عاشق آن را به منطقه ویژه گردشگری تبدیل کردند، لک‌لک‌ها در همه فصول سال در روستا حضور دارند و هیچگاه روستا را ترک نمی‌کنند.

کپرجودکی، روستایی در شهرستان بروجرد و در استان لرستان است، این روستا در دهستان همت‌آباد در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد، روستای کپر جودکی با تالاب بیشه دالان بروجرد همسایه است و این همسایگی باعث شده لک‌لک‌ها عاشق روستا و مردم خوب آن شوند.

مردم روستای کپر‌جودکی و ریش‌سفیدان، حضور لک‌لک‌ها را بیش از ۶۰ سال در روستا تایید می‌کنند، آنان لک‌لک‌ها را مایه برکت و آرامش و رونق برای روستا می‌دانند و مزاحمتی برای آنان ایجاد نمی‌کنند.

مردم روستا به خلق و خوی زندگی لک‌لک‌ها آشنا هستند و بسیاری از رفتارهای آنان را متوجه می‌شوند، مثلا پیرمرد روستایی می‌گفت: هنگامی که منقارشان را به هم زده و صدایی از آن درمی‌آورند، در حال ارتباط و صدا کردن جفت‌شان هستند.

اداره برق شهرستان بروجرد نیز سالهای گذشته در اقدامی جالب خطر برق گرفتگی را از لک‌لک‌ها دور کرد و با ایمن سازی تیرهای برق امنیت جانی لک‌لک‌ها را تضمین نمود.

شورای روستا نیز با همکاری خیرین و طبیعت‌دوستان در بالای تیرهای چراغ برق روستا صفحه‌های فلزی نصب کرد تا لک‌لک‌ها به راحتی بتوانند بر روی آن لانه سازی کنند.

در بهار که فصل تخم‌گذاری پرندگان است، لک‌لک‌های عاشق روستای کپرجودکی نیز در آشیانه‌های خود تخمگذاری کرده و جوجه لک‌لک‌های عاشق بسیاری را به دنیا می‌آورند.

خلاصه اینکه در این روزهای بهاری که سرسبزی و طراوت از دشت و کوه و جنگل می‌طراوت، روستای کپر‌جودکی منطقه گردشگری زیبایی است که لک‌لک‌ها میزبان گردشگران هستند، مردم روستا نیز با چهره‌ای گشاده و صمیمیتی وصف ناپذیر از گردشگران و طبیعت دوستان استقبال می‌کنند.

خلاصه اینکه لک‌لک‌ها با حضورشان در روستای کپر‌جودکی گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری از سراسر ایران را عاشق روستا کردند و باعث شناخته شدن آن در پهنه گردشکری ایران شدند.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس