Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «بیل گیتس» و «مارک زاکربرگ»، از ثروتمندترین مردان جهان، لیست ۱۴ کتاب مورد علاقه خود را منتشر کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  «بیل گیتس» بنیان‌گذار شرکت «مایکروسافت» و «مارک زاکربرگ» بنیان‌گذار شبکه اجتماعی «فیس‌بوک» که در فروم اقتصادی جهان «داووس» در سوئیس شرکت کردند، فهرستی از ۱۴ کتابی را که در سال ۲۰۱۷ خوانده و به نظرشان همه باید بخوانند، منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گردهمایی که از سال ۱۹۷۱ به صورت سالانه برگزار می‌شود، رهبران تجاری و چهره‌های موفق اقتصاد جهان را دور هم جمع می‌کند. دو نفر از همراهان همیشگی این رویداد، «گیتس» دومین و «زاکربرگ» چهارمین فرد ثروتمند جهان،‌ هستند که علاوه بر درخشش در حوزه فناوری و اقتصاد، ‌کتابخوان‌های قهاری هم محسوب می‌شوند و سالانه لیست کتاب‌های پیشنهادی خود را ارائه می‌دهند.

نکته جالب توجه در این لیست، تعداد بسیار پایین کتاب‌های نوشته‌شده توسط نویسندگان زن است.

«الیف شافاک‌» نویسنده مطرح ترکیه‌ای و خالق رمان «ملت عشق»، درباره پیشنهادهای این دو چهره سرشناس جهانی می‌گوید: این دو با فهرست کتابخوانی خود، پیامی بسیار مثبت و سازنده منتشر کردند.

«شافاک» اما در ادامه از حضور نداشتن نام نویسندگان زن در این لیست ابراز نگرانی کرده و می‌افزاید: نگرانی من این است که چرا در این لیست که از جهات دیگر به زیبایی تنوع را رعایت کرده، نویسندگان زن وجود ندارند؟ صمیمانه امیدوارم آن‌ها در سال جدید بیشتر آثار نویسندگان زن را بخوانند.

کتاب مشترکی هر دو این چهره‌ها درباره آن صحبت کرده و مطالعه آن را به همه توصیه کرده‌اند، «زوایای بهتر طبیعت ما: چرا خشونت رو به کاهش است؟» نام دارد که توسط «استیون پینکر» ـ استاد روانشناسی دانشگاه «هاروارد» ـ به نگارش درآمده است.

موضوع جالب این کتاب، درباره کاهش پیدا کردن خشونت در جهان است و به همین خاطر به فهرست پرفروش‌ترین‌های سایت «آمازون» راه پیدا کرده است. «گیتس» در توییتر خود این کتاب را این‌گونه توصیف کرده است: «الهام‌بخش‌ترین کتابی که تاکنون خوانده‌ام».

او در این‌باره گفته است: «پینکر» نشان می‌دهد که جهان چطور رو به بهتر شدن جلو می‌رود. به نظر احمقانه می‌آید اما حقیقت دارد. الان صلح‌آمیزترین دوران تاریخ بشر است. این مهم است چون وقتی شما فکر می‌کنید دنیا رو به بهبودی است، می‌خواهید این پیشرفت را به انسان‌ها و مکان‌های بیشتری گسترش دهید. این به این معنا نیست که شما مسائل مهم نادیده می‌گیرید، بلکه این است که شما باور دارید این‌ها قابل حل هستند.

مرد شماره یک «فیس‌بوک » هم این کتاب را در باشگاه کتابخوانی خود معرفی کرد و موجب صدرنشینی آن در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌ها شد. «زاکربرگ» درباره این اثر گفته است: این کتابی است به‌موقع، درباره این‌که چرا و چطور خشونت به طور مدام رو به کاهش می‌رود و ما چگونه می‌توانیم این روند را ادامه دهیم.

فهرست ۱۴ کتاب منتخب «مارک زاکربرگ» و «بیل گیتس» به شرح زیر است:

۱. «کمپانی خلاقیت» نوشته «اد کتمول»

۲. «ژن: تاریخ دقیق» نوشته «سیدارها موخرجی»

۳. «زوایای بهتر طبیعت ما» نوشته «استیون پینکر»

۴. «رهبر یک روزه دارودسته خلافکارها» نوشته «سودهیر ونکاتش»

۵. «انسان دانا: تاریخ مختصر بشریت» نوشته «یووال نوا هاراری»

۶. «کفش‌باز» نوشته «فیل نایت»

۷. «ساختار انقلاب علمی» نوشته «توماس اس. کان»

۸. «تئوری ریسمان» نوشته «دیوید فاستر والاس»

۹. «علت شکست ملت‌ها» نوشته «دارون آکمپلو» و «جیمز رابینسون»

۱۰. «مساله سه‌جسمی» نوشته «سیکشین لیو»

۱۱. «نظم جهانی» نوشته «هنری کیسینجر»

۱۲. «آیین عقلانی» نوشته «مایکل سوک ـ یونگ چیو»

۱۳. «حصار: کابل‌های فرسوده بین آمریکایی‌ها و آینده انرژی ما» نوشته «گرچن بک»

۱۴. «هفت حوا» نوشته «نسل استفنسون»

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی‌گل با انتشار پست هایی در خصوص خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا صفحه مجازی خود اعلام کرد: وجدان بیدار دانشگاهیان دانشگاههای جهان در مقابل درندگی، نسل کشی، کشتن غیر نظامیان، بانوان و کودکان در غزه خروشید.

وی همچنین در پست های دیگری عنوان کرد: «وقتی که آزادی در دانشگاه لگد مال می شود و حمایت و دفاع از مظلوم جرم تلفی می شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران عزیز اسلامی می بالیم. یورش پلیس آمریکا به تجمع دانشجویان این بار در دانشگاه تگزاس، تظاهرکنندگان تنها خواستار توقف نسل کشی در غزه هستند.

بنی آدم اعضای یکدیگرند

که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی به درد آورد روزگار

دگر عضوها را نماند قرار

این اعتراضات حکایت از وجدان بیدار دارد، مسئولین آمریکا، به ندای وجدانتان گوش دهید، درندگی، نسل کشی، کشتن غیر نظامیان، بانوان و کودکان دور از شان بشر و بشریت است، یادتان باشد، خیلی زود دیر می شود.

امان از وقتی که خدا بخواهد و امان از وقتی که خدا نخواهد، عزت و ذلت دست خداست، خداوند قدرت مطلق است، با خدا در نیفتید، خدا را باور کنید، خداوند با مظلومان است، خون مظلوم تاوان سختی دارد.»

وی همچنین صبح امروز در میان جامعه دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: وقتی جامعه دانشگاهی دنیا در مقابل جنایت‌های اسرائیل بایستند حتما معادله عوض می‌شود و دنیا در مقابل این نسل‌کشی موضع‌گیری خواهد کرد و سازمان‌های بین‌المللی تصمیمات جدی‌تری خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: از همه دانشگاه‌های کشور و دنیا می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی در غزه، درندگی و کشتن غیرنظامیان زنان و کودکان از خود حساسیت نشان دهند.

کد خبر 6089649

دیگر خبرها

  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم
  • تابستان داغ بارسلونا؛ به این 5 وینگر چپ علاقه داریم
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید
  • لیگ ملت‌ها: اعلام لیست پدیده جدید والیبال دنیا
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • سردار فدوی: اسرائیل را مضحکه دنیا کردیم
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر