Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@16:16:36 GMT

فیسکر ایموشن به جنگ تسلا می‌رود +عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۸۰۲۹۷

فیسکر ایموشن به جنگ تسلا می‌رود +عکس

در جدیدترین دوره از نمایشگاه اتومبیل CES لاس وگاس، هنریک فیسکر از یک خودروی مفهومی جدید تحت عنوان "فیسکر ایموشن Emotion" رونمایی کرد.

به گزارش مشرق، در جدیدترین دوره از نمایشگاه اتومبیل CES لاس وگاس، هنریک فیسکر از یک خودروی مفهومی جدید تحت عنوان "فیسکر ایموشن Emotion" رونمایی کرد که در واقع یک اتومبیل لوکس الکتریکی بوده و می‌تواند یک رقیب جدی برای خودروی سدان اسپرت تسلا مدل S به شمار آید، بویژه اینکه محصول جدید فیسکر جدیدترین تجهیزات صنعت خودروسازی و با کیفیت‌ترین مواد را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از شروع بحث اصلی بد نیست بدانید فیسکر اتوموتیو یا به اختصار فیسکر، نام یک تولید کننده خودروهای برقی اسپرت است که در سال ۲۰۰۷ میلادی در کالیفرنیا تأسیس شد و اولین محصول آن هم خودروی معروف "فیسکر کارما" بود که به عنوان اولین خودروی برقی لوکس جهان شناخته می‌شد، اما فیسکر نهایتاً در سال ۲۰۱۴ میلادی زیر انبوه بدهی‌های خود ورشکسته شد و اموال آن در یک مناقصه توسط یک شرکت چینی به نام "گروه وانشیانگ" خریداری گردید تا به احیای مجدد فیسکر با محصولات ویژه و خاص خود بپردازد، اما همانطور که گفتیم، این شرکت فروخته شده و حالا تحت عنوان "کارما رورو (Karma Revero)" معرفی شده است که از این پس، محصولات آن هم با نام جدید شرکت عرضه خواهد شد، اما محصولی که امروز قصد داریم یک مرور کوتاه بر روی آن داشته باشیم، خودروی جدید و اختصاصی طراح معروف خودروهای فیسکر، یعنی آقای "هنریک فیسکر" خواهد بود که طبق گفته‌های قبلی، در نمایشگاه CES لاس وگاس رونمایی شده است که یک بُعد جدید از وسایل نقلیه الکتریکی را به نمایش می‌گذارد.
 

در پایان سال ۲۰۱۶ میلادی، هنریک فیسکر برای جبران شکست خود در طراحی "فیسکر کارما"، یک خودروی کانسپت الکتریکی رونمایی کرد که درب‌های آن به صورت پروانه‌ای شکل باز می‌شد که برای هر ۲ درب جلو و عقب صادق است، اما حالا در نمایشگاه CES و با گذشت بیش از ۱ سال از معرفی طرح کانسپت، هنریک فیسکر ایده خود را توسعه داده و به مرحله نهایی رسانده است تا هم اکنون شاهد پروژه جدید آن به عنوان یک تهدید جدی برای محصولات تسلا باشیم، هرچند ظاهر این خودرو قدری عجیب و نامتعارف است و می‌تواند بزرگ‌ترین نقطه ضعف آن تلقی شود.
در هر صورت، نسخه کانسپت اتومبیل چنین طرحی داشت و با کمترین تغییرات ممکن، هنریک فیسکر ایده خود را به مرحله نهایی رسانده است.


باتوجه به تصاویر، شاید بزرگ‌ترین علامت سوالی که در ذهن مخاطب ایجاد شود، مربوط به جلوپنجره اتومبیل خواهد بود که داخل آن یک دوربین بزرگ مربعی شکل کار گذاشته شده است.


در واقع این قطعه را می‌توان سنسورهای "لیدار Lidar" دانست که عموما در اتومبیل‌های خودران و سیستم‌های تشخیص خطر مورد استفاده قرار می‌گیرد و نصب آن بر روی فیسکر ایموشن، می‌تواند به ایمنی بهتر اتومبیل کمک کند، زیرا یکی از فناوری‌های سنجش از راه دور است که از طریق روشن کردن هدف با لیزر و تجزیه و تحلیل نور منعکس‌شده، فاصله‌ها را اندازه‌گیری می‌کند.
 

در حال حاضر، اطلاعات دقیقی از سیستم محرک اتومبیل منتشر نشده است، اما می‌دانیم که برای تامین انرژی مورد نیاز اتومبیل از باتری‌های لیتیوم یون LG استفاده شده است که در آینده به باتری‌های حالت جامد ارتقا پیدا کرده و می‌تواند یک محدوده حرکت کمتر از ۶۵۰ کیلومتر را تنها با یکبار شارژ یک دقیقه ای باتری‌ها طی کند، این تحول می تواند انقلابی در زمینه استفاده از خودروهای برقی باشد.


علاوه بر این، برای کاهش وزن اتومبیل هم از آلومینیوم و فیبرکربن در ساخت بدنه اتومبیل استفاده شده است.


در پایان تایید شده است که این خودرو در پایان سال ۲۰۱۹ میلادی وارد چرخه تولید شده و با قیمت گذاری کمتر از ۱۳۰ هزار دلار برای مدل‌های پایه خود در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد، اما انتظار می‌رود که تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی، محل کارخانه برای راه اندازی خط تولید فیسکر ایموشن اعلام شود.

منبع: خودروبانک

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام