Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@21:36:40 GMT

برگ‌ برنده‌های ما در برابر ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۸۰۶۰۵

جهان نيوز - دکتر سیدمحمد مرندی: دونالد ترامپ جمعه شب تعلیق تحریم‌های هسته‌ای را با قید شروطی تمدید کرد که یکی از شروط محدودیت برنامه‌های موشکی جمهوری اسلامی ایران است.
 
از روزهای ابتدایی که اجرای برجام در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما آغاز شد آمریکا اقدام به نقض برجام کرد و این روند ادامه داشت تا جایی که کشورمان باوجود عمل به تمام تعهداتش بهره و دستاورد محدودی از برجام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ نیز همین روند را ادامه داده و درصدد است به واسطه فواید محدود باقی مانده برجام، باج‌های جدیدی را از جمهوری اسلامی ایران بگیرد، اما واضح است که مذاکره مجدد در مورد مسائل هسته‌ای یا هر موضوع دیگری با آمریکا حماقت است چرا که برجام نشان داد آمریکا قابل اعتماد نیست و در صورتی که مذاکره با آمریکا در هر موضوعی مورد موافقت ما قرار گیرد باز هم این کشور صرفا به‌دنبال باج‌خواهی مجدد در راستای دستیابی به منافع نامشروع خود خواهد بود. ترامپ نیز مانند اوباما تمایل به دستیابی به سود حاصله از برجام و محدود کردن منفعت کشورمان در این زمینه دارد.
 
به این ترتیب تا زمانی که برجام به طور کامل اجرا نشده و منافع مورد نظر از آن نصیب کشورمان نشود، مذاکره با آمریکا در مورد هر موضوع دیگری بی‌معنا خواهد بود. ما به آمریکا اعتماد نداریم و معتقدیم روش اتخاذ شده از سوی این کشور در مورد مذاکره مجدد ما را به بن بست خواهد کشاند.
 
از این نکته هم نباید غافل بود که آمریکا با مطرح کردن مذاکره در مورد برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران به دنبال خالی کردن دست ما از این توانمندی است زیرا اگر صنایع دفاعی قدرتمندی نداشته باشیم تهدیدات نظامی آمریکا نیز جدی خواهد شد.
 
هدف از برنامه‌های نظامی جمهوری اسلامی، دفاع از کشور در برابر تجاوز قدرت‌های بزرگ و در برابر تروریسم است. بنابراین برای دفاع از کشور و سرزمین خود از کسی اجازه نخواهیم گرفت و در نتیجه بر سر تامین منافع و مسائل دفاعی خود با آمریکا یا کشور دیگری مذاکره نمی‌کنیم.
 
وارد کردن مباحث موشکی به برجام حماقت بزرگ است چرا که آمریکا با رفتار خود در برابر برجام و نقض عهدهای مکرر خود نشان داد که بر سر هیچ موضوعی بویژه موضوعات دفاعی نمی‌توان با این کشور مذاکره کرد.
 
در آخر باید بر این نکته تاکید کرد که اگر برجام به واسطه محاسبات غلط حکومت آمریکا از بین برود جمهوری اسلامی ایران برگ برنده‌های بسیاری در اختیار خواهد داشت؛ ما در این مدت به واسطه کارشکنی‌های آمریکا در اجرای برجام به منافع مورد انتظار خود از برجام دست نیافتیم. اما در صورت نابودی برجام، می‌توانیم تمام محدودیت‌هایی را که به واسطه برجام بر کشورمان اعمال شده است، کنار بگذاریم و حتی با سرعت بیشتر از گذشته در جهت توسعه فناوری‌های هسته‌ای خود گام برداریم.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟