Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت : کمبود آب در شهرکها و نواحی صنعتی این استان به دلیل خشکسالی های متناوب و افت سطح آب های زیرزمینی به مرز بحران رسیده است.

علی اصغر جمعه ای روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : استان سمنان در منطقه ای خشک کشور قرار گرفته است و باید بپذیریم که دچار کمبود شدید آب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سهم آب بخش صنعتی از کل آب استان را حدود چهار درصد اعلام کرد و اظهارداشت : به ازای هر لیتر آب تخصیصی به صنعت، زمینه اشتغال برای 70 نفر فراهم شده است که در صورت تامین آب مورد نیاز برای این بخش حداقل به میزان یک تا 2 درصد، ایجاد اشتغال بسیار بالاتری را در سمنان شاهد خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد : اکنون حفر حدود 18 حلقه چاه با آب دهی حدود 340 لیتر بر ثانیه برای تامین نیاز آب واحدهای صنعتی اقدام شده است که برای واحدهای بزرگ صنعتی استان نیاز به تامین 60 لیتر آب در ثانیه هستیم.
رییس اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت : باوجود کمبود آب ، واحدهای نامبرده باید بدون دغدغه نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنند و مسوولان استانی به ویژه استاندار و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان هم در راستای تامین آب بخش صنعت باید تلاش کنند.
جمعه ای اضافه کرد : برای استفاده بهینه منابع آبی موجود برای شهرک های صنعتی شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار و ایوانکی پنج تصفیه خانه را با ظرفیت چهار هزار و 660 مترمکعب در شبانه روز احداث در سه سال گذشته احداث شده است.
وی در رابطه با استفاده از پساب صنعتی در استان سمنان تصریح کرد : در زمان حاضر میزان دریافتی پساب حدود 20 لیتر در ثانیه است که این میزان پس از تصفیه، مستقیم در آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد و در شهرک صنعتی سمنان که به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی استان و یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی در منطقه تلقی می شود، 2 تصفیه خانه وجود دارد.
استان سمنان هزار و 700 پروانه بهره برداری در بخش صنعت و معدن و بیش از 40 هزار بهره بردار در بخش های مختلف کشاورزی دارد، سهم اشتغال استان سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و در کشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص استان سمنان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
میانگین سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در استان بیش از 700 هزار نفری سمنان 160 لیتر است، در استان سمنان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود که هفت درصد از آن به مصارف خانگی اختصاص دارد.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی گفت: از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این هشدار با تأکید بر هشدار زرد صادره طی روز گذشته به تمام دستگاه‌های اجرایی و امدادی و عضو ستاد، ابلاغ شده و مدیریت بحران به حالت آماده‌باش کامل در آمده است.

وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود، افزود: مخاطره مذکور با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید به ویژه در نیمه شمالی و در نواحی مستعد یعنی نیمه جنوبی استان با گردوخاک همراه خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه در اثر این مخاطره، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، اختلال در سفرها و کاهش دید را خواهیم داشت، گفت: از تمام مردم به ویژه شهروندان استان تهران درخواست می‌شود ضمن پرهیز از سفرهای غیر ضروری، از اتراق در حاشیه رودها و مسیل‌ها پرهیز کنند.

یزدی مهر با تاکید بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد نداشتن عشایر در حاشیه رودخانه‌ها ادامه داد: افراد از حضور در نواحی مرتفع پرهیز و ذی‌نفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

وی با تاکید بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب‌روها اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی، احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است، به تمام کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت نبود ضرورت، طی مدت مذکور در این نواحی تردد نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و بروز خسارت به محصولات زراعی و باغی تصریح کرد: از کشاورزان و باغداران درخواست می‌شود تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بروز خسارت را مد نظر داشته باشند.

کد خبر 751147

دیگر خبرها

  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • صدور هشدار نارنجی در سمنان/ احتمال سیلاب نقطه‌ای در منطقه
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • کشف محموله های قاچاق در سمنان و میامی