Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان - ایرنا - استاندار سمنان گفت : تولید رقابتی و اشتغال پایدار راهبرد اساسی دولت دوازدهم برای افزایش رونق کسب و کار در این استان است.

سید شهاب الدین چاوشی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : به طور حتم توفیق کشورهای پیشرفته در بحث تولید، صنعت و اشتغال از مسیر و دریچه دانشگاه و علم و فناوری بوده است، بنابراین بایستی بپذیریم که راه ما از همین مسیر می گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید براین که در دنیای امروز مباحث مربوط به ارتباط صنعت و دانشگاه برای موفقیت در تولید، اشتغال و کارآفرینی و در کل اقتصاد پویا و پایدار بسیار جدی و تجربه شده است، اظهارداشت : اگر دیدگاه های اقتصادی در کشور تغییر نکند بدون شک ضرر خواهیم کرد.
وی مدیریت علمی بر امور جامعه را تاثیرگذار دانست و خاطرنشان کرد : بر همین اساس پیوند دانشگاه و صنعت در دولت دوازدهم در دستور کار قرار گرفت چرا که روش های سعی و خطا در سال های گذشته تجربه شد و باید به روش هایی بپردازیم که در دنیا تجربه شده است.
استاندار سمنان افزایش بهره وری را از جمله نتایج امیدبخش پیوند بخش صنعت و دانشگاه برشمرد و گفت : مراکز علمی و دانشگاهی با انجام امور پژوهشی و مطالعاتی خود می توانند در زمینه های مختلف از جمله تعریف راهبردی نقشه راه، نیازسنجی، آمایش سرزمینی، امکان سنجی، جانمایی و تجاری سازی طرح ها ، یاری رسان بخش صنعت کشور باشد.
چاوشی ادامه داد : بنابراین دیگر امروز برای دستیابی به موفقیت نمی توان روی شانس و سعی و خطا حساب کرد و ما فرصت چندانی نداریم و نباید فرصت سوزی کنیم، بر همین اساس است که در دولت دکتر روحانی رابطه بین صنعت و دانشگاه جدی گرفته شده، به این معناست که نگاه عملگرا و کاربردی به این امر شده است.
استاندار سمنان با تاکید براین که کشورمان در بخش نظری و دانشگاهی پا به پای کشورهای پیشرفته از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد : ما به جای این که برای رفع مسایل صنعت چشم به خارج از ایران و سایر دانشگاه ها و صنایع خارج داشته باشیم، ازاین پس با هزینه بسیار کمتر و با استفاده از توان متخصصان و دانشمندان داخلی مشکلات بخش صنعت را مرتفع خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، در9 ماه اول سال 96، نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد و سه درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بود و با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به تعداد 87 طرح با سرمایه گذاری 71 هزار و 510 میلیارد ریال در همایش‌های سرمایه‌گذاری این استان، انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
استان سمنان بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است