Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده چینی عملیات امداد و نجات کشتی سانچی ایرانی گفت: به رغم پیش بینی های قطعی ما مبنی بر جان باختن تمام دریانوردان ایرانی در همان ساعت نخست به دلیل شدت انفجار و انتشار گازهای سمی، عملیات اطفای حریق و ورود به کشتی با همه امکانات ادامه دارد.

به گزارش ایمنا «شیه چون وی» صبح یکشنبه در نشست تخصصی کمیته بحران چین با حضور علی ربیعی نماینده ویژه رییس جمهوری و مسئول کمیته رسیدگی به کشتی سانچی افزود: از همان ساعت نخست انفجار جستجوی تیم های امداد و نحات شروع شد و غیر از آن پیکر، هیچ فرد دیگری یافت نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بررسی های کارشناسی تیم متخصص چین نشان می دهد همه دریانوردان ایرانی در همان ساعت نخست انفجار، جان باخته اند.

وی در ادامه افزود: بالابر کشتی سانچی که از آن برای ورود به قایق های نجات و همچنین پریدن به دریا استفاده می شود پایین نیامده است و این نشان می دهد ملوانان ایرانی جز یک نفر، فرصت ورود به آب را نداشته اند.

به گفته وی، مشاهدات کشتی های عبوری نیز نشان می دهد که شدت انفجار اولیه به حدی بوده است که هیچ دریانوردی زنده نمانده است.

این فرمانده چینی افزود: به رغم این وضعیت ما همچنان به تلاش های خود ادامه می دهیم.

در ادامه علی ربیعی نماینده ویژه رئیس جمهوری و مسئول کمیته رسیدگی به کشتی سانچی بر روشن شدن وضعیت کشتی ایرانی تاکید کرد و از چینی ها خواست در اطفای حریق کشتی از هیچ کوششی دریغ نکنند.

به گزارش ایمنا نفتکش ایرانی حامل ۱۳۶ هزار تن میعانات گازی صادراتی ایران به کره جنوبی عصر شانزدهم دی ماه- پس از برخورد یک کشتی باری با آن، دچار آتش سوزی شد.

کشتی فله بر هنگ کنگی به نام «کریستال» با مالکیت یک شرکت لجستیکی در استان «جه جیانگ» چین حاوی ۶۴ هزار تن غله بود که از آمریکا به مقصد استان «گوانگ دونگ» در جنوب چین می رفت و در بین راه به کشتی نفتکش «سانچی» با مالکیت شرکت «برایت» از جمهوری اسلامی ایران برخورد کرد.

۳۲ سرنشین این نفتکش که شامل ۳۰ ایرانی و ۲ بنگلادشی است در این حادثه گرفتار شدند. تاکنون جسد سه نفر پیدا شده اما هویت آنها هنوز مشخص نشده است.

گفته می شود؛ دود و آتش در کشتی زیاد است و شرایط ورود به کشتی به خاطر درجه حرارت بالا فراهم نیست. کارشناسان معتقدند باید شرایط به حد مطلوب برسد تا تکاوران بتوانند با توجه به درجه حرارت و وجود گازهای سمی متصاعد از دود و آتش زیاد بتوانند برای انجام عملیات وارد کشتی شوند.

درجه حرارت کشتی سانچی بر اساس داده های اتاق کنترل عملیات شانگهای ۳۵۰ درجه است و شرایط برای ورود به کشتی به هیچ وجه فراهم نیست. تیم عملیات امداد و نجات ایرانی از دو روز پیش به منظور ورد به این کشتی وارد شانگهای شده است.

منبع: ایرنا

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور | عملیات امدادی در این استان‌ها ادامه دارد
  • فوت ۳ سرنشین لنج آتش گرفته در آب‌های جزیره هرمز
  • فوت 3 سرنشین لنج آتش گرفته در آب های جزیره هرمز
  • نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان طی ۲۴ ساعت گذشته
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • مسدودی مسیر در محور روستایی ساردوئیه جیرفت
  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • اطلاعیه انفجار و مسدودی مسیر در جیرفت
  • پایان آوار برداری انفجار منزل مسکونی در قوچان 
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد