Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@12:30:53 GMT

توضیحات مدیرعامل شرکت مترو درخصوص خط 4

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۸۲۹۹۳

توضیحات مدیرعامل شرکت مترو درخصوص خط 4

علی امام، مدیرعامل شرکت متروی تهران نبود هواکش در برخی از بخش‌های خط چهار مترو به عنوان یکی از فعال ترین خطوط مترو تایید کرد، اما اشاره‌ای به ناایمن بودن این خط نکرد.

ایران آنلاین / هنوز مدت زیادی از حرف و حدیث ها در مورد  ناامنی خط هفت مترو به علت نبود سیسیتم سیگنالینگ و هواکش و عاقبت تعطیلی آن نگذشته بود که موضوع ناامنی خط چهار به علت نبود هواکش هم مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند ناامنی این خط هنوز تایید نشده است، اما مدیر عامل شرکت متروی تهران نبود هواکش در برخی از قسمت‌های خط چهار مترو را تایید کرد. خط چهار متروی تهران یکی از شلوغ‌ترین خطوط متروی پایتخت است و از شهید کلاهدوز به ارم سبز شرق و غرب تهران را به هم متصل می‌کند.

علی امام، مدیرعامل شرکت متروی تهران با اشاره به اینکه خط چهار در برخی نقاط فاقد هواکش است، در این باره گفت: البته در خط چهار نبود هواکش به میزان محدودتری نسبت به خط هفت اتفاق افتاده است. خط چهار هم در زمان مدیریت قبلی افتتاح شده است، اما شرایط آن مانند خط هفت نبوده است که 20 کیلومتر تونل بدون مسائل ایمنی راه اندازی شود.

او ادامه داد: ماجرای خط هفت متفاوت بود، اولین بار در تاریخ مترو بود که چنین طولی از مترو بدون سیگنالینگ، تمهیدات ایمنی و هواکش‌ها و هواسازها وارد مدار می‌شد. این تفاوت بسیار قابل توجهی است که شاید دوستان در مقایسه خط چهار و هفت مترو به آن توجه نکرده‌اند.

مدیرعامل شرکت متروی تهران در واکنش به این سوال که آیا مشکل خط چهار در زمینه هواکش‌ جدی است، گفت: خطوط قبلی مترو به غیر از خط هفت در برخی نقاط دارای مشکل هواکش هستند، اما به طور مثال فقط سه کیلومتر آن وارد مدار شده است و خطر جدی نداشته است. این میزان بهره‌برداری در خط 4 را نباید با طول 20 کیلومتری در خط هفت مقایسه کرد که ایستگاه‌ها هم با یکدیگر فواصل زیادی داشتند و همین امر ریسک را در خط هفت چند برابر می‌کرد، بنابراین مقایسه صحیح نیست.

از سوی دیگر با توجه به آلودگی هوای تهران و ترافیک فشار برای تکمیل خطوط مترو افزایش یافته است، از سوی دیگر شهرداری برای تکمیل مترو 22 هزار میلیارد تومان کمبود اعتبار دارد و تکمیل خط هفت هم نیازمند به 370 میلیارد تومان  بودجه است، در این شرایط پیمانکاران شهرداری هم از معوقات خود شکایت دارند.

مدیرعامل شرکت متروی تهران پرداخت دیون مترو را منوط به برنامه شهرداری دانست و ادامه داد: متروی تهران نیز همچون باقی قسمت‌های شهرداری معوقاتی به پیمانکاران دارد و شهرداری یک برنامه کلی برای پرداخت این دیون دارد. منتظر هستیم معاون مالی و اقتصادی شهرداری برنامه خود را در این زمینه اعلام کند.

او افزود:  در هر صورت همه سازمان‌ها و شرکت‌ها در بودجه سنواتی خود برای اقدامات سال جاری  بودجه مشخص دارند، ولی شورای شهر اصولا به صورت متمرکز ردیف بودجه‌ای را  برای بدهی ‌های سال گذشته مصوب می‌کند و این ردیف بودجه در اختیار معاونت اقتصادی و مالی قرار می‌گیرد. معاونت اقتصادی و مالی هنوز به ما رقمی اعلام نکرده‌اند که امسال از دیون شرکت مترو چه میزان را می‌خواهند جبران کنند اما در حال حاضر مطالبات خالص پیمانکاران نزدیک به 500 میلیارد تومان است./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است