Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:15:02 GMT

برای مردمی که دیگر لقب زندانی نداشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۸۴۲۸۱

برای مردمی که دیگر لقب زندانی نداشته باشند

سپیده خداوردی که نقش محوری یک مددکار اجتماعی را در سریال «محکومین» بر عهده دارد، از تجربه حضور در این سریال و تاثیرات ساخت سریالی با موضوع قانون مجازات جایگزین بر جامعه سخن گفت.

سپیده خداوردی که در بخش دوم سریال «محکومین» به کارگردانی حسین قناعت، نقش محوری یک مددکار اجتماعی را بر عهده دارد، در گفت‌وگو با ایسنا درباره نقش خود این در سریال، می‌گوید: علت اینکه این کار را پذیرفتم در درجه اول حضور آقای مفید (تهیه‌کننده) بود که پیش از این تجریه دو کار دیگر نیز با ایشان داشتم؛ تله‌فیلم «غافل» به کارگردانی منوچهر هادی و سریال «سهمی برای دوست» به کارگردانی مسعود اطیابی را پیشتر با آقای مفید تجربه کرده و مطمئن بودم که ایشان علاوه بر نگاه ویژه و تعاملی که دارند، در انتخاب متن هم با دقت و وسواس عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش کردم این نقش با وجود اینکه به نوعی بازدارنده محسوب می‌شود، آن را شیرین و دوست‌داشتنی ایفا کنم تا نقش یک مددکار اجتماعی در ذهن مخاطب تاثیر خوبی بگذارد.

او با بیان اینکه ساخت سریال «محکومین» نیاز به جسارت داشت، با اشاره به نقشی که در این سریال بر عهده دارد، ادامه می‌دهد: تم این سریال به خاطر موضوعی که دارد، در میان آثار نمایشی بسیار جدید است و به همین خاطر هم ساخت آن نیاز به جسارت و تجربه داشت. در این سریال نقش مددکار را در اپیزودهای مختلف با بازیگرها و موضوعات مختلف همانند اعتیاد، بزهکاری و ... بر عهده دارم.

این بازیگر درباره تجربه حضور در یک سریال اپیزودیک می‌گوید: پیش از این تجربه حضور در یک سریال اپیزودیک را نداشتم، به جز یک کار که سال گذشته انجام دادم. آن زمان فرزندم تازه متولد شده بود و به همین خاطر هم مدتی سر کار نرفتم و پذیرفتم در یک کار اپیزودیک به اسم «در قصه‌ها زندگی می‌کنند» حضور داشته باشم. در سریال «محکومین» هم یک نقش ثابت را در تمامی اپیزودها بر عهده دارم. نمی‌توان گفت ثابت بودن این نقش به معنای پررنگ بودن آن است، ولی لطف و حس و حال خاص خودش را داشت که من هم سعی کردم لحن و نقش متفاوتی را ایفا کنم. محوریت این نقش بیشتر از آنکه به خود شخصیت و زندگی یک مددکار اجتماعی بپردازد، به موضوع‌های هر قسمت از سریال اختصاص دارد.

خداوردی با اشاره به موضوع سریال «محکومین» درباره قانون مجازات جایگزین، می‌گوید: من با این قانون آشنا نبودم و پس از آنکه درباره آن مطالعه کردم واقعا دوست داشتم در این زمینه اطلاع‌رسانی شود؛ بنابراین ایفای نقش در این سریال علاوه بر اینکه برای خودم جذاب بود و باعث می‌شد تا به اطلاعاتم اضافه شود، باعث شد تا به نوعی بتوانم مسؤولیت اطلاع‌رسانی را نیز به نوبه خودم انجام دهم. ساخت این سریال‌ علاوه بر اینکه باعث آگاه‌سازی بیشتر مردم می‌شود، به هزینه‌های مالی جامعه کمک می‌کند، زندان‌ها کمتر پر می‌شود و بسیاری از انسان‌ها و خانواده‌هایشان از واژه «زندانی» رها می‌شوند.

او اضافه می‌کند: در کل امیدوارم مخاطبان هم از این سریال لذت ببرند. من به عنوان بازیگر پس از آنکه با قانون مجازات جایگزین آشنا شدم، احساس امنیت و آرامش بیشتری در جامعه پیدا کردم و امیدوارم این حس برای مردمی هم که این سریال را می‌بینند ایجاد شود. هچنین امیدوارم کسانی هم که این روزها با این موضوعات دست و پنجه نرم می‌کنند، روند کارشان با نتایج مثبتی همراه باشد و بتوانند دوباره به زندگی عادی برگردند.

بازیگر سریال‌های «آوای باران» و «از یاد رفته» در پایان سخنان خود یادآور می‌شود: گروه خیلی خوبی داشتیم و خوشحالم که که در این کار پر بازیگر حضور داشتم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی رضوی نسب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بسطام به میزبانی مصلی آستان مقدس امامزاده سید ابوالقاسم (ع) این شهر ضمن تبریک روز شوراها در نهم اردیبهشت به بررسی اهمیت مشورت از منظر دین پرداخت و بیان داشت: اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است و عقل جمعی را برتر از عقل فردی می‌داند.

وی وعده صادق را ظهور قدرت، اراده ملت و نیروهای مسلح ایران در عرصه‌های بین‌المللی خواند و گفت: این عملیات دفاع مشروع و وعده صادق و جنگ اراده‌ها بود، که اراده ملت و نظام اسلامی هیمنه رژیم غاصب صهیونیستی را در هم شکست و نشان داد که می‌توان جلوی ظلم دولت‌های اسرائیل و اربابانش آمریکا و اسرائیل ایستاد.

امام جمعه بسطام با تقدیر از رئیس جمهور برای سفر به استان سمنان و شهرستان شاهرود و قدردانی بابت اقدامات دولت مردمی از برنامه ریزان این سفر در نهاد ریاست جمهوری گلایه کرد و گفت: کم کاری زیادی در تهران در برنامه‌ریزی این سفر اتفاق افتاد و مردم شهرستان شاهرود ساعت‌ها برای دیدار مردمی منتظر و معطل ماندند لذا این اقدامات می‌توانند تلاش‌های دولت را به حاشیه ببرد.

خطیب نماز جمعه بسطام با گلایه فراوان از عدم حضور وزرای هیئت دولت در بخش بسطام اظهار داشت: بسطام از بخش‌های بی نظیر و با ظرفیت کشور است لذا مردم این بخش شهدای زیادی را تقدیم نظام و انقلاب کرده‌اند و از این حیث در ایران اسلامی شهره هستند.

رضوی نسب گفت: بخش بسطام با جمعیت بالای ۵۰ هزار نفر از بسیاری از شهرستان‌های استان پرجمعیت‌تر و در عین حال ظرفیت‌های فراوان گردشگری، کشاورزی و… دارد. متأسفانه این بخش بسیار مظلوم واقع شده وگرنه مانند تعدادی از شهرستان‌های استان باید ارتقا پیدا می‌کرد.

وی گفت: در سفر دوره اول ریاست جمهوری به استان سمنان نیز گلایه‌های عدیده‌ای از این تریبون اعلام شد اما مجدداً در دوره دوم نیز تکرار گردید و گلایه‌های مردمی زیادی در باب عدم برنامه‌ریزی صحیح این سفر نیز مطرح می‌شود.

کد خبر 6089190

دیگر خبرها

  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • گل‌به‌خودی مانع‌ اولین کلیت شیت آرشا!
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • دانش آموزان اردبیلی آزادی یک زندانی غیرعمد را رقم زدند