Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، در ابتدای جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی رئیس مجلس در نطق پیش از دستور، با اشاره به اقدامات غیرقانونی اخیر دولت آمریکا در تحریم برخی شخصیت های حقوقی و حقیقی کشورمان گفت: اگرچه رفتار ناهنجار ایالات متحده در این زمینه ها به نحوی شده است که تحریم های آنان باعث آبرو و افتخار اشخاص می شود، اما زیاده خواهی این کشور همراه با سیاست کارچاق کنی تاجرمابانه، تاثیر سویی در مراودات دیپلماتیک گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد: اقدامات آمریکا صحنه دیپلماسی را با عدم تعین زایدالوصفی مواجه کرده است.

وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه تغییر در ساختار توافق هسته ای را نمی پذیرد و تغییرات از سخنی که رئیس جمهور آمریکا اخیرا گفته، با تخریب کل توافق برابری می کند و اگر چنین افکاری در سر دارند بلاشک تا چند ماه دیگر لازم نیست صبر کنند؛ بدانند سر آنان به سنگ خواهد خورد.

حادثه نفت کش ایرانی باید مورد واکاوی بیشتر قرار گیرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به حادثه آتش سوزی نفتکش ایرانی گفت: تصادف کشتی نفتکش در طول هفته اخیر نگرانی زیادی در جامعه ایجاد کرد، کمیسیون امنیت ملی مجلس مستمرا پیگیری لازم از طریق دستگاه های مختلف را به عمل آورد.

وی ادامه داد: ستاد بحران با کمک دولت چین فعال شده است؛ حادثه بسیار تاثربرانگیز است و لازم است تا پایان کار، کمیسیون امنیت ملی موضوع را پیگیری کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص حوادث ۲۰ روز گذشته در کشور گفت: این حوادث از ابعاد مختلف در رسانه ها مورد بررسی قرار گرفت و در جلسه یکشنبه گذشته مجلس نیز مسئولین امر گزارش هایی پیرامون این حوادث به مجلس ارائه کردند. اهمیت این موضوع به نحوی است که همچنان باید مورد واکاوی بیشتر قرار گیرد اما فصل مشترک همه این تحلیل ها، اموری چند است.

وی در تشریح این امور گفت: اول اینکه مشکلات اقتصادی و بیکاری نگرانی هایی در جامعه ایجاد کرده که انتظارات عمومی، سرعت عمل در حل آن هاست و از طرفی حل برخی امور پیچیده اقتصادی در کشور نیازمند زمان است.

رئیس مجلس اضافه کرد: در چنین شرایطی ضرورت دارد اولا دولت و مجلس متناسب با شرایط کشور از تحمیل فشارهای اقتصادی جلوگیری نمایند ثانیا افزایش تولید محور اصلی بودجه سال آینده باشد و عمران کشور فرع بر هزینه های جاری تلقی نگردد و نادیده انگاری نشود.

نماینده مردم قم گفت: ثالثا در حل مسائل اقتصادی اگر از توان مردم هر چه بیشتر استفاده شود و مشارکت بیشتر داشته باشند زمان حل مسائل کاهش می یابد و به دلیل مشارکت مردم زمان طبیعی حل مسائل نیز قابل درک می شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: لازمه تحقق این امر این است که مسائل به روشنی برای مردم توضیح داده شود و راه حل های مختلف با آنان در میان گذاشته شود و با همفکری مردم گام های توسعه برداشته شود.

مسئولان در مسائل توسعه ای تفاهم با مردم را اصل قرار دهند

لاریجانی گفت: دوم مسئولان توسعه کشور باید با کمک رسانه ها در حرکت های توسعه ای کشور تفاهم لازم با مردم را اصل قرار دهند. توسعه با بخشنامه و دستورالعمل اداری سامان نمی یابد. تفاهم با نخبگان و توده مردم و متقاعد نمودن آنان در اقدامات اصلاحی اقتصادی ضروری است. صدا و سیما و سایر رسانه ها در این زمینه نقش مهمی خواهند داشت و باید وظیفه ملی خود را بشناسند و به درستی عمل کنند.

گام های کمیسیون تلفیق برای رفع تبعیض از حقوق و پاداش پایان خدمت کارمندان حرکت خوبی بود

وی ادامه داد: در همین زمینه تلاش های کمیسیون تلفیق برای تنظیم بهتر بودجه سال آینده قابل تحسین است مخصوصا گام هایی که برای رفع تبعیض از حقوق و پاداش پایان خدمت برداشتند ارزشمند بوده است. همه ما در مجلس باید تلاش نماییم پیام بودجه سال آینده، حرکت معنادار در تولید، صادرات و عمران کشور و رفع تبعیض باشد.

بانک مرکزی با سرعت عمل بیشتری پیگیر حل موضوع موسسات مالی اعتباری باشد

لاریجانی اظهار داشت: سوم برخی مشکلات در کشور به وجود می آید که نیازمند سرعت عمل در حل آنهاییم نظیر مسائلی که در موسسات اعتباری حادث شد وقت زیادی در کشور صرف هماهنگ سازی در این زمینه شد و همین زمان باعث نگرانی سپرده گذاران گردید. گرچه امروز در مراحل نهایی حل این مشکل قرار داریم لکن بانک مرکزی باید با سرعت عمل بیشتری پیگیر حل موضوع باشد.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه کشمکش های سیاسی در جامعه به نحو آزاردهنده ای مردم را از صحنه سیاست فراری داده است، گفت: کشمکش های سیاسی باعث کاهش اعتماد مردم شده است. انتخابات یک ابزار مبارک برای مردم سالاری است. به شرط اینکه با روش متین و زمان مشخص مورد استفاده قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: اگر در جامعه فضای انتخابات به درون زمان تلاش و کار امتداد یابد انتخابات از حالت ابزار به هدف تبدیل شده و عملا مانع توسعه می گردد. التهابات انتخابات باید پس از رای مردم توسط نخبگان سیاسی به مبدا اشتراک عمل سیاسی جامعه بدل شود نه آغاز مناقشات.

لاریجانی تاکید کرد: متاسفانه برخی تحلیل ها در رسانه ها نشانگر این است که پس از گذشت هفت ماه از انتخابات همچنان فضای رد و بدل سیاسی با پس زمینه انتخابات آن هم گاه با سیاه نمایی ادامه دارد و این امر نتیجه انتخابات را که باید مبنای وفاق سیاسی باشد به چالشی جدید با فرسایش بدل کرده است که نتیجه آن چیزی جز سرخوردگی و عقب افتادگی در توسعه نیست.

وی تاکید کرد: رهبری معظم در تحلیل جامع خود همه را دعوت به همگرایی و هم افزایی نمودند و این یک نکته مهم برای حال و آینده کشور است. اهمیت این موضوع از نقایص اقتصادی کمتر نیست. بستر حل مشکلات اقتصادی در سهم ضرورت همگرایی سیاسی است.

به آتش کشیدن پرچم ایران حرکت اعتراضی نیست بلکه ایجاد آشوب و بلواست

وی گفت: در چنین اوضاع و احوالی دشمنان کینه توز ملت ها با فرصت طلبی از همه ابزارهای خود برای خشونت در کشور بهره جستند و این امر را سازمان دهی کردند، به آتش کشیدن پرچم ایران و تخریب مساجد، حسینیه ها، مغازه ها، بانک ها و کشتن و زخمی کردن پلیس حرکت اعتراضی نیست که در چارچوب قانون اساسی محترم شمرده شود بلکه ایجاد آشوب و بلوا و سلب آسایش مردم و منافع ملت است.

رئیس مجلس تاکید کرد: دیدید چطور خود ملت در برابر این حرکات ایستادگی نمود، رفتار سبک رئیس جمهور آمریکا که دائم با ذوق زدگی توئیت های خود را ارسال می نمود هم تاسف آور بود و هم خنده آور که نهایت خودشیفتگی احمقانه او را نشان می داد که آنی به خود نیامد تا نفرت مستمر ملت را مشاهده کند.

وی اظهار داشت: سخنان دو روز قبل این رئیس جمهور حیرت آور بود که با کلمات بسیار زننده سایر ملت ها را مخاطب قرار داد. بعید است در تاریخ بشر چنین موجودی را عنصر سیاسی پنداشته باشند البته دشمنی برخی کشورها در این حوادث نیز برای همه طبقات ملت ایران دست آموز بود.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند