Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان از ارائه آموزش های مهارتی به زندانیان سیستان وبلوچستان در 9 ماهه نخست خبر داد و گفت: در این راستا 232هزار و 407 نفرساعت آموزش های مهارتی را فرا گرفته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جهانتیغی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون در خصوص جزئیات خبر فوق اظهار کرد: این اقدام در راستای مهارت آموزی، ارتقاء فرهنگ کار ، توسعه مشاغل پایدار و حفظ کرامت و منزلت اجتماعی زندانیان و خانواده های آنان انجام شده است که در این مدت 232هزار و 407نفر –ساعت آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای معادل هزار و62نفردوره مهارتی به زندانیان در سراسر استان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از این تعداد 118 نفر زن و 994تن مرد بوده اند .
این مسئول رشته های آموزش داده شده در زندان را در راستای مهارت افزایی و ایجاد کسب و کار عنوان کرد و ادامه داد: اهم این رشته ها  شامل قالیباف تابلویی، کشت گلخانه های خاکی، کاربر رایانه، خیاط لباس های بلوچی، تعمیرکار کولر های خانگی،  انجام سرویس و نگهداری خودرو، دریل کار، اره کار و تعمیرکار آبگرمکن های دیواری بوده است.
جهانتیغی خاطرنشان کرد: تمامی رشته‌های آموزشی فنی و مهارتی در زندان‌ها بر اساس سرفصل‌ها و استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اولویت آموزش‌های عملی و توسط مربیان اعزامی از اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اجرا می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به اینکه نیروی متخصص و ماهر در پیشرفت کشور تأثیرگذار است، ادامه داد: در مسیر توسعه یکی از مهم ترین و کارآمدترین ابزارها  نیروی انسانی ماهر و متخصص محسوب می شود در همین راستا فراگیری آموزش‌های مهارتی وایجاد اشتغال برای زندانیان در بازگشت مؤثر آنان به جامعه بسیار اهمیت دارد.

انتهای پیام//
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۵۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند

در راستای تأمین این منویات ذکر چند نکته ضروری است:

نخست اینکه یکی از اولویت‌های جامعه کارگری در آستانه روز جهانی کارگر، مقوله درآمد و معیشت است. قدرت خرید کارگران در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش پیدا کرده است. امروز یکی از مطالبات عمومی کارگران، افزایش دستمزد است و بر این اساس رقمی که  امسال برای حداقل مزد تعیین شده به هیچ وجه کفاف نیازهای معیشتی آنان را نمی‌دهد و انتظار دارند رقم مزد۱۴۰۳ مورد بازنگری قرار گیرد. 

خواسته دیگر کارگران این است که به مطالباتشان برای مشارکت در بازار کار توجه شود، بنابراین دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند. اگر فکر کنیم نظرات کارگران بدون اثرگذاری و کارآمدی است، کشور را از سرمایه نیروی انسانی محروم کرده‌ایم و از این ظرفیت عظیم که همانا حضور و مشارکت کارگران است، غفلت ورزیده‌ایم. کارگران هم دانش و مهارت دارند و هم نیروی انسانی بالقوه و موتور محرک توسعه هستند. در همه کشورها محوریت بازار کار، اول سرمایه انسانی (نیروی کار) است و بعد سرمایه‌های مادی؛ اما متأسفانه در ایران به این امر توجه نداریم و اگر بخواهیم از این ظرفیت بزرگ برای توسعه و رونق تولید استفاده کنیم، باید به کارگران توجه ویژه داشته باشیم.

فراموش نکنیم کارگران علاوه بر اینکه صاحب مهارت‌اند، بعضاً کارآفرین هم هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خارق‌العاده انجام دهند یا از طریق تشریک‌مساعی با همکاران خود بخش‌های بزرگی از مشکلات صنعتی کشور را حل کنند. بنابراین توجه به کارگران و مشارکت و اعمال رأی آن‌ها در تصمیمات هم می‌تواند برای این قشر، روحیه‌بخش باشد و هم در عین حال امنیت ملی را ارتقا دهد.

اکثر قریب به اتفاق کارگران، قراردادی هستند، کارگران به فردا و آینده شغلی خود اطمینان ندارند اما متأسفانه دولت سازوکارهای مناسبی برای حمایت از کارگر ندارد نظارت‌ها نیز ضعیف است، امنیت شغلی کارگران دچار مشکلات اساسی شده است.

دیگر خبرها

  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند