Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رئيس سازمان جهاد کشاورزي يزد با تاکيد بر مصرف درست و لزوم مشارکت بهره برداران در مديريت مطلوب آب از کشاورزان و توليد کنندگان خواست با تغيير الگوي کشت از شيوه سنتي به نوين، در پيشگيري از تنش و کمبود اين ماده حياتي در استان با نهادهاي ذي ربط همکاري کنند.

سيد جمال سجادي‏‏ پور،با بيان اين که  82 درصد آب استحصالي استان در بخش کشاورزي مصرف مي شود گفت: کشت گياهان « کم آب بر» و مجهز شدن زمين هاي کشاورزي به سيستم آبياري نوين مهمترين راهکار موثر در صرفه جويي آب  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود : در اين  زمينه  هفت هزار و 500 هکتار از اراضي پر آبخواه به محصول کم آب بر، تبديل خواهد شد.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي  استان افزود : زعفران ، کنجد ، زيره ، ارزن و گياهان دارويي  از جمله کشت هاي جايگزين هستند که در مدت 10سال به تدريج جايگزين کشت هاي گياهان پرآبخواه نظير گندم ، سبزي و صيفي ، ذرت و يونجه خواهند شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین