Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، شهرام فرجی در گفت‌وگویی از تاسیس دومین مرکز آموزش و نگهداری کودکان دست‌های مهربان در ساری خبر داد و افزود: هم‌اکنون بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان با 13 شعبه در کشور با جامعه هدف زنان سرپرست خانوار، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و بیماران نادر، یازدهمین سال فعالیت خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بنیانگذار بنیاد دست‌های مهربان گفت: این بنیاد با  بیش از هزار پرسنل و تحت پوشش درآوردنِ بیش از 3 هزار و 500 خانوار (بالغ بر 15 هزار مددجو) تاکنون خدمات فراوانی به مردم سراسر کشور ارائه کرده است.

وی تاسیس بزرگترین هنرستان غیرانتفاعی در مراغه، بازگشایی بیش از 5 مرکز خدمات درمانی(گروه درمانی سبحان) به صورت خدمات‌دهی رایگان به جامعه هدف در 5 استان، اعزام گروه‌های امدادی و محموله‌های متعدد و عظیم کمک‌های مردمی به مناطق محروم و زلزله‌زده کشور از جمله سیستان و بلوچستان و زلزله اخیر کرمانشاه، اعزام بیماران نادر برای درمان به خارج از کشور و تاسیس مدرسه در مناطق محروم، بخشی از این فعالیت‌ها برشمرد.
 
  بنیانگذار بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان افزود: علاوه بر موارد فوق و پرداخت مستمری ماهانه به مددجویان، می‌توان به اهداف دیگری از قبیل ارائه سبد کالا به صورت ماهانه، ارائه خدمات غیرنقدی برای رفع نیازمندی‌های اولیه خانواده‌های بدون سرپرست و ارائه خدمات درمانی به بیماران بیماری‌های نادر، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و آموزش به کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست برای یادگیری مهارت‌های زندگی و بالا بردن توانایی‌های فنی و مهارتی بوده است.

فرجی با بیان اینکه بر همین اساس به‌زودی دومین مرکز آموزش و نگهداری کودکان و همچنین مرکز توانمندسازی زنان دست‌های مهربان در ساری تاسیس می‌شود، یادآور شد: راه‌اندازی مرکز خدمات درمانی سبحان سه در شهریور 96 در ساری نیز از اقدمات این موسسه بوده است.

وی تصریح کرد: در یک سال گذشته که بنیاد دست‌های مهربان شعبه ساری راه‌اندازی شد؛ برنامه‌های زیادی مدنظر قرار گرفت که با عنایت پروردگار و حمایت حامیان عزیز مازندرانی، نخستین برنامه بنیاد که راه‌اندازی مرکز درمانی به صورت کاملا رایگان برای بیماران نادر و مددجویان انجام شده است.

مدیرعامل  بنیاد دست‌های مهربان خاطر نشان کرد: البته محدوده حمایتی این مرکز تنها شامل مددجویان نبوده و عموم مردم با توجه به شرایط مقرر می‌توانند از خدمات دندانپزشکی، زنان و زایمان، مشاوره، پزشک عمومی، طب سنتی و دیگر خدمات آن استفاده کنند.
 
بنیانگذار موسسه دست‌های مهربان با تاکید بر حفظ کرامت انسانی در حمایت از جامعه هدف دست‌های مهربان، اظهار کرد: همه آنچه در دست‌های مهربان از جمله تاسیس مرکز توانمندسازی و نگهداری کودکان صورت می‌گیرد همانا ایجاد بستری مناسب برای رفع مشکلات این گروه از مردم بر اساس توانمندسازی خودشان و خارج شدن از چرخه حمایتی است تا آنها هم بتوانند به مانند دیگران به صورت عادی و بدون تشویش و شرمندگی در جامعه زندگی کنند.
 
 فرجی ضمن فراخوانی مردم به شناخت بیشتر جامعه بیماران نادر به ویژه بیماران EB  و پرهیز از هرگونه برداشت‌های نادرست از این بیماری‌ها بیان کرد: بنیاد دست‌های مهربان به‌زودی تنها مرکز رسمی در کشور خواهد بود که خدمات درمانی بیماران اکتیوز(پولک ماهی) را انجام خواهد داد.
 
رئیس هیأت مدیره موسسه دست‌های مهربان، ادامه داد: پیش از این بیماران پروانه‌ای(EB)، دیستروفی،  CF، گوشه و... تحت حمایت این بنیاد بوده‌اند اما به زودی بیماران اکتیوز که به مراتب دارای جامعه آماری بیشتری نسبت به سایر بیماری‌های نادر هستند زیر پوشش بنیاد دست‌های مهربان قرار خواهند گرفت که تمام سعی ما بر این است دغدغه‌ها و دردهای این عزیزان را کاهش دهیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سعید مهرانپور مدیر عامل موسسه مردمی سازی سلامت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در همایش هفته سلامت با بیان طبق آخرین  اطلاعات پویش ملی فشار خون که ۳۰ الی ۳۱ درصد مردم کشور به بیماری فشار خون مبتلاهستند گفت: با همکاری هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و با مساعدت مجمع خیران سلامت شهرستان بحث اموزش و توانمندسازی ۱۲ هزاری نفر از مردم شهر جغتای از ۱۵ اردیبهشت سال جاری آغاز خواهدشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم در این همایش با اشاره  به توانمندسازی سواد سلامت مردم گفت: جریانی که در توانمندسازی اتفاق می‌افتد فرد و هر یک از آحاد جامعه خودش نیازش را تشخیص می‌دهد، وقتی که نیازش را تشخیص داد باید به دنبال تصمیم گیری باشد که کجا برود یاد بگیرد نحوه دوره درمان تغذیه دانسته‌هایش افزایش پیدا می‌کند هم نیازش را پیدا می‌کند و هم در تصمیم گیری و تصمیم‌سازی مدیران شرکت می‌کند

سالاری افزود: سلامت افراد  برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد وزارت بهداشت به تنهایی از پس هزینه‌ها برای خدماتی که بایستی به شکل گسترده ارائه بدهد برنمی‌آید،در اینجا باید مشارکت مردم و ارگان‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باشد و اگر این نباشد این اتفاق برای خدمات سلامت به معنای کامل اتفاق نمی‌افتد.

وی  گفت: سلامت یکی از نعمت‌های بزرگ و الهی است که  خداوند  به ما ارزانی داشته و باید به عنوان یک نعمت آن را پاس بداریم وقتی ما به سلامت می‌اندیشیم که سلامت ما در معرض خطر قرار بگیرد و مبتلا به یک بیماری شویم

دیگر خبرها

  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • ایستگاه سلامت در مرکز شهر سی سخت برپا گردید
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • کشف یک قلاده «توله شیر» از خانه باغی در ساری
  • کشف یک قلاده شیر از خانه یک متخلف در ساری
  • یک قلاده « توله شیر» از خانه باغی در ساری کشف شد
  • کشف توله شیر در خانه‌باغی در ساری
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • کشف و ضبط یک قلاده توله شیر در ساری