Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-19@05:35:15 GMT

پشت پرده صنعت فروش جسد در آمریکا+ فیلم

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۸۷۱۸۴

پشت پرده صنعت فروش جسد در آمریکا+ فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، سالهاست که موسسه‌ای به نام «مرکز منابع بیولوژیک» (BRC) در ایالت آریزونای آمریکا افرادی که روزهای پایانی عمر خود را سپری می‌کنند، ترغیب می‌کند که بدن خود را برای پیشبرد علم اهدا کنند. تاکنون بیش از 5 هزار آمریکایی این کار را انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می‌خواهید بدانید که چه بر سر اجساد آنها می‌آید این گزارش را تا پایان بخوانید.

وارد این مرکز که شدیم فردی با نام کوچک «سام» در کنار جسد یک پیرمرد ایستاده بود. در کنار او، یک گاز انبر، یک چاقوی جراحی و یک اره برقی کوچک برای بریدن اجساد قرار داشت. سام به ما گفت برخی روزها که سرش حسابی شلوغ است 5 تا 6 جسد اهدایی را برای خارج کردن اندامها و بافت‌های موردنیاز قطعه قطعه می‌کند. او برای هر ساعت کار، 21 دلار دستمزد دریافت می‌کند.

روزی که ما به این مرکز رفتیم، جسد یک کارگر بازنشسته به نام «کونراد پاتریک» در مقابل او قرار داشت. در بیوگرافی او آمده بود که به همراه همسرش زندگی فقیرانه‌ای داشته و شش روز پیش در سن 75 سالگی مرده بود.

پاتریک اما اکنون دیگر یک کالا بود که با کد شناسایی BRC13112103 شناخته می‌شد. او بدنش را فروخته بود و هر اندامش ممکن بود تا چند روز دیگر به همراه یک فاکتور به یک گوشه از آمریکا ارسال شود.

سام جسد او را پس از قطعه قطعه کردن، در هفت بخش مختلف بسته‌بندی کرد. پای چپش باید به یک آزمایشگاه پزشکی در شیکاگو فرستاده می‌شد. شانه چپش را یک موسسه در لاس‌وگاس سفارش داده بود تا از آن در یک سمینار جراحی استفاده کند. سر و ستون فقرات پاتریک هم نصیب یک دانشگاه محلی در آریزونا شد. بقیه اندامهای او از جمله پای راست و زانوی چپش نیز در فریزرهای بزرگ شرکت قرار گرفت تا بانک چند میلیون دلاری اعضای بدن آن را کامل‌تر کنند.

رویترز می‌گوید بیش از یکسال است که صنعت فروش اعضای بدن در آمریکا را زیر نظر گرفته است؛ صنعتی که در عین اینکه به یک تجارت پرسود تبدیل شده است، کمتر اطلاعاتی درباره آن منتشر شده و نظارت چندانی نیز بر آن اعمال نمی‌شود.

طبق مشاهدات رویترز، این صنعت در نگاه اول شبیه به صنعت بسته‌بندی گوشت است. همزمان با تحویل یک جسد، تمام اندام‌های فرد فوت‌شده از سر تا ناخن انگشت جدا شده و فروخته می‌شوند. تا اینجای کار می‌توان وجود این صنعت را اگر به طور مستقیم به نجات یک انسان دیگر منجر شود یا به پیشبرد علم پزشکی برای نجات جان انسانها کمک کند، توجیه کرد اما آیا واقعا تمامی اجسادی که به چنین مراکزی در آمریکا اهدا می‌شوند صرف نجات جان انسان‌ها و انجام تحقیقات پزشکی می‌شوند؟

اسنادی که رویترز به آنها دست یافته و همچنین مصاحبه با کارگران سابق مراکز مختلفی چون مرکز منابع بیولوژیک و پرس‌وجو از خانواده افرادی که جسد خود را به چنین مراکزی اهدا کرده‌اند، از زوایای تاریکی از صنعت فروش اعضای بدن در آمریکا پرده بر‌می‌دارد.

رویترز در گزارش خود تصریح کرده است که بسیاری از یافته‌هایی که در طول تحقیقات خود به آنها دست یافته تاکنون در جایی بازگو نشده است و بسیاری در داخل آمریکا از مردم عادی گرفته تا خانواده افرادی که جسد خود را به این مراکز اهدا کرده‌اند، از جزئیات تجارتی که با اجساد اهداشده می‌شود باخبر نیستند.

فروش جسد به دلیل فقر مالی

به گزارش رویترز، اتکای صنعت فروش اعضای بدن در آمریکا بر وجود فقر در این کشور است. در واقع، این صنعت رونق و تجارت پرسود خود را مرهون خانواده‌هایی است که از استطاعت مالی لازم برای برگزاری مراسم تدفین برای درگذشتگان خود برخوردار نیستند. حتی بعضاً خود افراد فقیر نیز برای آنکه پس از مرگ پولی نصیب خانواده آنها شود، بدن خود را پیش از مرگ به این مراکز می‌فروشند.

در گزارش رویترز آمده است عمده اجساد در مراکز فروش اعضای بدن متعلق به افراد طبقه پایین جامعه است که درآمدی پایین‌تر از حد متوسط دارند.

دلالان بدن در آمریکا پس از ارتباط با یک اهداکننده یا خانواده او، رضایتنامه‌ای را برای امضاکردن به آنها می‌دهند که به زبان فنی نوشته شده و درک آن برای بسیاری از آنها که معمولاً از تحصیلات بالایی برخوردار نیستند، مشکل است. این رضایتنامه به دلالان و مراکز فروش اجساد این اجازه را می‌دهد که اجساد را تکه تکه کرده و هر بخش از آن را به قیمت‌های گزافی به مراکز مختلف بفروشند.

جالب آنکه در بسیاری موارد به دلیل عدم نظارت دولت بر این مراکز، اعضای بدن انسانهایی که جسدشان به این مراکز اهدا یا فروخته شده است، مجدداً از سوی دلالانِ بدن خریداری شده و در بازار سیاه به فروش می‌رسند.

در سال 2014، ماموران اف‌بی‌آی پس از حمله به یکی از مراکز غیرقانونی فروش اعضای بدن، بیش از 10 تُن جسد یخ زده شامل 281 سر، 241 شانه، 337 پا و 97 ستون فقرات کشف کردند.

استفاده غیرقانونی از اجساد در آزمایشات تسلیحاتی

نکته تاسف‌بار اینکه برخی از اجساد اهداشده به این مراکز در راستای اهدافی غیر از اهداف اعلام‌شده مورد استفاده قرار می‌گیرند. طبق گزارش رویترز، بسیاری از این مراکز از جمله «مرکز منابع بیولوژیک» که در ابتدای گزارش به آن اشاره شد، اجساد اهداشده را بدون هیچگونه حس انساندوستی یا مسئولیتی، به پیمانکاران نظامی می‌فروشند تا برای آزمایش‌های تسلیحاتی مورد استفاده قرار گیرند!

یکی از سخنگویان پنتاگون فاش کرد که مرکز منابع بیولوژیک تاکنون اجساد زیادی را برای آزمایش اثر تسلیحات جدید برروی انسان‌ها به ارتش و شرکت‌های مختلف تسلیحاتی فروخته است.

جالب آنکه طبق یافته‌های رویترز، تمام افرادی که بدن خود را به این مرکز اهدا کرده‌اند و سپس اجساد آنها سر از پایگاه‌های نظامی ارتش درآورده است، در فرم رضایتنامه خود صریحاً اعلام کرده بودند که حاضر نیستند جسد آنها جز برای اهدای عضو یا تحقیقات پزشکی، مورد استفاده دیگری قرار بگیرد.

اما صنعت پرسودی که تنها دلار را می‌شناسد، اجساد انسان‌هایی که با هدف نجات جان سایر انسان‌ها یا پیشبرد علم اهدا شده‌اند را در خدمت منافع شرکت‌های تسلیحاتی قرار می‌دهد تا تسلیحات مرگبارتری را برای کشتن انسان‌ها تولید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای پشت پرده مذاکرات خروج نظامیان آمریکا از عراق

به گفته منابع آگاه در بغداد طرف‌های عراقی و آمریکایی قرار است با محوریت آینده حضور نیرو‌های ائتلاف آمریکایی در نیمه دوم ماه مارس نشست جدیدی برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، به گفته این منابع، این نشست‌ها به سفر آتی محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق به ایالات متحده بستگی دارند که هنوز تاریخ رسمی برای آن تعیین نشده است.

سه کمیته فرعی نظامی از عراق و ایالات متحده به آماده سازی یک ارزیابی جامع از وضعیت امنیتی عراق، از جمله میزان تهدید داعش، تضمین بازنگشتن مجدد آن به عنوان منبع خطر برای امنیت عراق، آمادگی نیرو‌های عراقی برای مدیریت امنیت کشور از جمله مرز‌های بین‌المللی با سایر کشور‌های همسایه و نیاز فعلی عراق به ائتلاف بین‌المللی در وظایفی مانند پوشش هوایی، داده‌های اطلاعاتی، مهمات، پشتیبانی و ... ادامه می‌دهند.

یک مقام ارشد دولت عراق که خواست نامش فاش نشود، به العربی الجدید گفت که دوره‌های کنونی نشست‌ها که تعداد آن سه مورد بود، برخلاف گزارش‌های رسانه‌ها به ایده باقی ماندن یا خروج این نیرو‌ها نپرداخت، بلکه جلسات فنی نظامی و امنیتی بودند که در جریان آن علاوه بر نیاز‌های نیرو‌های عراقی به پشتیبانی هوایی، پشتیبانی از نیرو‌های زمینی، پوشش اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل اطلاعات، به ویژه در مورد سمت سوریه، جایی که داعش به عنوان گروه‌های پراکنده فعال است، وضعیت امنیتی کشور، آمادگی نیرو‌های عراقی و مکان‌های خطر یا خلأ‌ها مطرح و بررسی شده‌اند.

طبق بیانیه‌های رسمی عراق، در فوریه گذشته، مذاکرات ۲ جانبه بین بغداد و واشنگتن در مورد خروج نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی از عراق، با تکیه بر «کاهش بررسی شده و تدریجی» این نیرو‌ها از سر گرفته شد و به پایان ماموریت نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا رسید.

یک مقام نظامی عراقی به العربی الجدید در اشاره روشن به مسؤولیت سیستم گروه‌های مسلح که در آستانه ۲۰۰ هزار نفر بین حدود ۸۰۰ گروه مسلح هستند، تاکید کرد که «ایالات متحده استقلال ارتش عراق و توانایی آن را برای باقی ماندن به عنوان یک نهاد برای همه عراقی‌ها و نه تبدیل آن به یک نیروی دوم پیشنهاد کرد».

این مقام مسؤول مدعی شد: نشست‌های کنونی کمیته‌های عراق و آمریکا به خوبی پیش می‌رود، اما آنقدر که در حال تدارک یک مطالعه میدانی و نظامی و چشم‌انداز برای دولت‌های ۲ کشور توسط فرماندهان نظامی شرکت کننده در آن انجام می‌شود، مذاکراتی برای حفظ یا تمدید کار ائتلاف آمریکایی نیست.

این منبع خاطرنشان کرد: فضای کلی این گفتگو‌ها به سمت انتقال جدید به نقش ائتلاف بین‌المللی در عراق، برای آموزش و تبادل اطلاعات و در پایگاه‌ها و اردوگاه‌های وابسته به دولت بغداد است و نه پایان دادن به آن. به گفته همین مقام، این همان چیزی است که از محافل تصمیم‌گیری در دولت السودانی به بیرون درز کرده و این گذار در چارچوب دستور کاری خواهد بود که تا پایان ۲۰۲۶ تمدید خواهد یافت.

هفته گذشته، رویترز به نقل از یک منبع، که او را «مقام ارشد» در دولت عراق توصیف کرد، گزارش داد که «مذاکرات بین ایالات متحده و عراق در مورد خروج کامل نیرو‌های آمریکایی و بین‌المللی از عراق ممکن است تا پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنج نوامبر ادامه یابد».

پیش از آن، ایان مک‌کاری، نماینده آمریکا در ائتلاف بین‌المللی، وجود طرحی در زمان کنونی برای خروج نیرو‌های آمریکایی و ائتلاف بین‌المللی از عراق را رد کرده بود. اظهارات مک‌کاری با اظهارنظر‌های مختلف مقامات عراقی، به ویژه السودانی، همزمان شد که هدف آن را تعیین جدول زمانی برای خروج نیرو‌های آمریکایی و پایان دادن به نقش ائتلاف بین‌المللی در عراق اعلام کرده بود.

السودانی در اوایل ماه جاری میلادی گفت که «خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق یکی از تعهدات اساسی دولت قبل از حوادث اخیر در غزه است» و خاطرنشان کرد که «مذاکرات با طرف آمریکایی به دلیل حوادث غزه به تعویق افتاد درحالیکه دولت عراق سه جلسه مهم با طرف آمریکایی برای حل مساله خروج این نیرو‌ها از عراق در اسرع وقت برگزار کرد.

قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق نیز سه شنبه گذشته در اظهاراتی تلویزیونی تاکید کرد که «باید به دولت فرصت داد تا در مورد موضوع پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین‌المللی با آمریکا مذاکره کند». وی افزود: نیازی به نیرو‌های خارجی در میدان وجود ندارد. نخست وزیر شخصا بر مدیریت پرونده برای پایان دادن به حضور ائتلاف بین‌المللی نظارت می‌کند.

کریم المحمداوی، رئیس کمیته امنیتی و دفاعی پارلمان عراق نیز به العربی الجدید گفت که دولت السودانی در مورد پایان دادن به کار ائتلاف بین‌المللی و حضور آمریکا در عراق جدی است. گفتگو بین بغداد و واشنگتن برای حل این موضوع همچنان ادامه دارد.

وی تاکید کرد که «هیچ جدول زمانی مشخصی برای پایان دادن به نقش ائتلاف بین‌المللی وجود ندارد و تعیین جدول زمانی بستگی به پیشرفت مذاکرات دارد».

با این حال، المحمداوی وجود آنچه را «ترس واقعی از تعلل و خرید وقت توسط آمریکا در گفتگو‌ها با هدف به تأخیر انداختن پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی» توصیف کرد، بدون اینکه چنین نیتی از جانب آمریکا در تعویق این پرونده به بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بعید بداند، گفت، اما در مقابل فشار سیاسی و مردمی برای حل سریع این موضوع وجود خواهد داشت.

احمد الشریفی کارشناس امنیتی عراق در گفتگو با العربی الجدید گفت: «داده‌ها حاکی از جدیت نداشتن در مورد عقب نشینی آمریکا است و این موضوع از طریق اظهارات مقامات آمریکایی اعلام و روشن شده است. گفتگو بین بغداد و واشنگتن نتایج نامعلومی دارد و تضاد بزرگی بین مواضع ۲ طرف وجود دارد.»

الشریفی پیش بینی کرد که «مذاکرات بین ۲ طرف تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به تاخیر بیفتد و دولت جدید واشنگتن تصمیم بگیرد که در مورد کار ائتلاف بین‌المللی در عراق چه باید کرد».

وی خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک شاهد حل مساله حضور خارجی در عراق نیستیم و دولت السودانی نیز از این موضوع آگاه است و در حال مذاکره با واشنگتن برای آرام کردن اوضاع امنیتی بین گروه‌های عراقی و آمریکایی‌ها است.

حدود ۲۵۰۰ سرباز آمریکایی به بهانه بخشی از ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح علیه تروریسم به رهبری واشنگتن از سپتامبر ۲۰۱۴ در عراق حضور دارند. این سربازان در سه پایگاه اصلی در عراق یعنی پایگاه عین الاسد در الانبار، پایگاه حریر در اربیل و کمپ ویکتوریا در مجاورت فرودگاه بین‌المللی بغداد مستقر هستند. همه این نیرو‌ها آمریکایی نیستند، چراکه نیرو‌های فرانسوی، استرالیایی و بریتانیایی نیز در داخل نیرو‌های ائتلاف و دیگری در ماموریت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در عراق حضور دارند.

دیگر خبرها

  • پشت پرده حمام خونِ دونالد ترامپ!
  • واکنش چین به ساخت ماهواره‌های جاسوسی برای آمریکا
  • پشت‌پرده هیاهوی غرب برای ارسال موشک‌های ایران به روسیه
  • پشت‌پرده هیاهوی غرب درباره ارسال موشک‌های ایران به روسیه
  • افشاگری بزرگ درباره قراردار ۱.۸ میلیارد دلاری ایلان ماسک برای جاسوسی + جرئبات
  • رویترز: ایلان ماسک در حال ساخت صدها ماهواره جاسوسی است
  • رویترز از قرارداد مخفی «اسپیس ایکس» با آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا خبر داد
  • دیدنی های امروز؛ از انتخابات روسیه تا سفره های افطاری
  • افشای پشت پرده مذاکرات خروج نظامیان آمریکا از عراق
  • چند تماشاگر برای فیلم‌های نوروزی به سینما رفتند؟