Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار تازه منتشر شده از میزان نزاع در استان خراسان شمالی٬ نشان‌دهنده عصبانی‌تر شدن مردم این استان است. ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷ استانها خراسان شمالی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ به تازگی پزشکی قانونی استان خراسان شمالی آماری از میزان نزاع و درگیری‌ها را در استان منتشر کرده که نشان دهنده رشد بداخلاقی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آماری که جا دارد «مسئولان» بیشتر به آن توجه کرده و ریشه‌های این بداخلاقی را کشف و حل کنند.

مراجعه روزانه 21 نفر مصدوم ناشی از نزاع به پزشک قانونی استان

به گزارش پزشکی قانونی استان خراسان شمالی روزانه 21 نفر بر اثر درگیری و خسارات ناشی از نزاع٬ به این ادارات در سطح استان مراجعه می‌کنند.

بر این اساس تا پایان آذر ماه سال جاری، پنج هزار و 909 پرونده مصدوم مدعی مصدومیت در نزاع در استان بررسی شده است.

بابک سلحشور،  مدیرکل پزشکی قانونی استان خراسان شمالی با اعلام این خبر افزود: از این تعداد چهار هزار و 161 نفر مرد و یک هزار 748 نفر زن بوده‌اند. بدین ترتیب روزانه 15 مرد و  بیش از شش زن 3.6 نفر مدعی مصدومیت در نزاع به پزشکی قانونی استان مراجعه کرده‌اند.

عضو شورای قضایی استان، در خصوص تفکیک ماهانه آمار نزاع استان گفت: طی 9 ماهه گذشته، مرداد ماه با تعداد 816 نفر بیشترین و آذر ماه با تعداد 380 نفر کمترین تعداد مدعی مصدومیت در نزاع را در پزشکی قانونی داشته‌اند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان گفت: در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته، مجموع آمار مدعیان مصدومیت نزاع، رشدی سه درصدی داشته است.

تحلیل تفکیک شهرستانی آمار مدعیان مصدومیت در نزاع نشان می‎‌دهد، بجنورد با تعداد دو هزار و 369 نفر بیشترین تعداد را داشت و پس از آن شهرستان‌های شیروان(یک هزار و 194 نفر)، اسفراین(یک هزار و 54 نفر)، آشخانه( 558 نفر)، فاروج(365 نفر)، جاجرم(284 نفر) قرار دارند و کمترین آمار مربوط به شهرستان راز با تعداد 85 نفر می‌باشد. طی سال 1395 ، تعداد شش هزار و 955 نفر مدعی مصدومیت در نزاع، در مراکز پزشکی قانونی استان معاینه شده‌اند.

رشد 10 درصدی نزاع در مرکز استان

بر اساس گزارشی دیگر از پزشکی قانونی استان٬ تا پایان آبان ماه سال جاری، پنج هزار و 529 پرونده مصدوم مدعی مصدومیت در نزاع در استان بررسی شد. در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته، مجموع آمار مدعیان مصدومیت نزاع، رشدی سه و نیم درصدی داشته است که تحلیل و تفکیک شهرستانی این آمار نشان داد که آمار نزاع در شهرستان بجنورد در مقایسه ماه هشت ماهه سال گذشته ده درصد رشد داشته است.

عضو شورای قضایی استان، دکتر سلحشور در خصوص تفکیک ماهانه آمار نزاع استان گفت: طی هشت ماهه گذشته، مرداد ماه با تعداد 816 نفر بیشترین و آبان ماه با تعداد 536 نفر کمترین تعداد مدعی مصدومیت در نزاع را در پزشکی قانونی داشته اند.

مطابق این گزارش، تفکیک شهرستانی آمار مدعیان مصدومیت در نزاع نشان می‎‌دهد، بجنورد با تعداد دو هزار و 197 نفر بیشترین تعداد را داشت و پس از آن شهرستان‌های شیروان(یک هزار و 170 نفر)، اسفراین(یک هزار و 27 نفر)، آشخانه(515نفر)، فاروج(356نفر)، جاجرم(300نفر) قرار دارند و کمترین آمار مربوط به شهرستان راز با تعداد 68 نفر می‌باشد.

بیکاری٬ آستانه تحمل جامعه را کاهش داده است

به سراغ یک مشاور اجتماعی و مسائل خانواده می‌رویم تا با او در این زمینه که چرا مردم استان ما «عصبانی تر» شده‌اند٬ گفت‌وگو کنیم.

 محمد آرین‌پور معتقد است: مشکلات ناشی از کمبودها و فشارهای اقتصادی٬ توان صبر و آستانه تحمل مردم را کاهش می دهد. جامعه دچار معضلی به نام «فقر مطلق» برای برخی از گروه‌ها شده و این عامل تاثیرگذاری در افزایش نزاع‌های خانوادگی و غیره است.

وی افزود: اگر کمی آمار منتشر شده را واکاوی کنیم٬ بیشتر مصدومین و مراجعان نزاع‌ها٬ از جوانان جامعه هستند و این جای تامل و تفکر دارد. جوانان در برهه‌ فعلی زمانی با مشکلاتی نظیر بیکاری٬ عدم توان ایجاد خانواده و ازدواج٬ مشکلات ناشی از نگاه‌های اجتماعی و سایر مسائل روبه‌ رو هستند و در مقابل کوچک‌ترین عملی از طرف افراد مقابل٬ به عکسل‌العمل روی آورده و منجر به نزاع و درگیری می‌شوند.

آرین پور در پاسخ به این سوال که بهترین راهکار مقابله با افزایش رشد نزاع در استان چیست٬ می‌گوید: در حال حاضر تنها را مقابله با این موضوع٬ ایجاد فضایی آرام و همراه با نشاط برای جامعه است. این آرامش را می‌توان از طریق بارور کردن ابرهای معنوی به جامعه تزریق کرد. جامعه ما تشنه آرامش است و اگر در اوقاتی مثل ماه مبارک رمضان٬ بسیاری از نابه هنجاری‌های اجتماعی کاهش می‌یابد٬ به دلیل آکنده شدن جامعه از روح معنویت و تقوا است.

سبک زندگی اسلامی٬ نسخه شفابخش زندگی‌های امروزی است

یک کارشناس مذهبی و استاد حوزه و دانشگاه نیز معتقد است٬ اگر توان معنوی جامعه و مولفه‌های سبک زندگی اسلامی را نهادینه کنیم٬ می‌توانیم با مشکلات اجتماعی مقابله و راه حل مناسب آن‌ها را بیابیم.

حجت‌الاسلام محمد کمالی اظهار داشت: راه حل مقابله با آسیب‌های اجتماعی٬ نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی و بازگشت به اندیشه‌های ناب این دین مبین است. مشکلات اقتصادی وجود دارد٬ اما اسلام برای مقابله با فقر و مشکلات اقتصادی در همه سطوح٬ برنامه مفصلی را ارائه داده است. اسلام توان حل این مشکلات را دارد.

وی افزود: قناعت و حرکت دو عنصر اساسی در اسلام برای حل مشکات اقتصادی است. اگر افراد با قناعت در مسائل اقتصادی ورود پیدا کنند و از طرفی برای حل آن‌ها حرکت کرده و دست به تولید بزنند٬ ریشه بسیاری از نابهنجاری‌های اجتماعی٬ خشکانده می‌شود.

استاد حوزه و دانشگاه معتقد است: دولت نیز با پیاده کردن اصول اقتصاد مقاومتی می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را که به بستری برای موضوعات اجتماعی تبدیل شده‌اند٬ حل و فصل کند. اگر کمی به فکر کاهش بی رویه واردات باشیم٬ بنیان‌های اقتصادی جامعه ساخته شده و به تبع آن تولید شکل گرفته و فضای کسب و کار باعث ایجاد آرامش در جامعه می‌شود.

انتهای پیام/

R7719/P1494/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وزیر اول ایرلند شمالی خشونت‌ها در غزه را نسل کشی خواند
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آماری ویژه برای پیکان؛ جای پیرمردان در فوتبال نیست!