Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: بلاتکلیفی طرح خیابان شهید انصاری قزوین حاصل بی‌تدبیری مدیران شهری است. ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدعلی حضرتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به اظهارات شهردار قزوین در زمینه اینکه تکلیف خیابان شهید انصاری باید روشن شود و تنها نیاز به یک تصمیم مدیریتی دارد اظهار داشت: متاسفانه در دهه اخیر بی‌اعتنایی به دیدگاه‌های فنی کارشناسی و متخصصان شهری، تصمیم‌های نادرست، شتابزده به اصطلاح مدیریتی موجب وارد آمدن لطمه‌های غیرقابل جبران به شهر و منافع مردم و استهلاک منابع شهرداری که از جیب مردم تامین می‌‌شود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بلاتکلیفی طرح خیابان شهید انصاری شرقی را محصول اطلاع‌رسانی نادرست به مردم خواند و افزود: متاسفانه اطلاعاتی که درباره توقف یا اجرای خیابان شهید انصاری شرقی به مردم داده می‌شود ناصحیح و غیر واقعی است.

وی گفت: پروژه شهید انصاری اگر چهار دهه بلاتکلیف مانده نخست به خاطر ناتوانی شهرداری‌ها در تامین منابع مالی و در دهه‌های بعد سوداگری بوده که 2 بار خط پروژه را تغییر داده‌اند.

حضرتی ادامه داد: سال‌ها ساکنان کوچه جباری و کوچه وحیدی را به نام همین طرح بلاتکلیف نگاه داشتند و مسئول بلاتکلیفی کنونی هم همان کسانی هستند که به تکلیف شورای عالی معماری و شهرسازی تن نداده و بر خواسته‌های سودجویانه خود اصرار دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین عدم بهره‌برداری از راهکاری اجرایی مناسب را موجب ناامنی محله خواند و گفت: مشکلات محله تاریخی بلاغی به خاطر بی‌تدبیری مدیریت وقت ایجاد شده چراکه پیش از آنکه راهکارهای اجرایی آن فراهم شود بدون مطالعه کارشناسی و رعایت پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی پروژه اقدام به تملک و تخریب پلاک‌ها نمودند که هم منابع مردم در شهرداری را معطل نگه داشته و هم شرایط را به وضعیت ناامنی رسانده‌اند.

وی افزود: محله امن و خوش ترکیبی که ساکنان و شهروندان شریفی دارد را به محله ناامن و محل تجمع ارازل و اوباش تبدیل کرده و باعث بروز مشکلات بسیار برای شهروندان شده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین خاطرنشان کرد: سال 94 طبق مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی تصریح شد هرگونه بارگذاری ترافیکی در این گذر ممنوع است و شهرداری باید شرایط محل را به وضعیت قبل بازگرداند ولی مقاومت دستگاه‌های اجرایی برای تمکین به قانون و مقررات باعث بروز این مشکلات شده و این مسئله آنقدر روشن است که هیچگاه یک گذر بیست و چند متری نمی‌تواند گره ترافیکی این شهر را در این نقطه باز کند.

حضرتی عنوان کرد: رویکردهای سوداگرانه به جز کشتن فرصت‌های توسعه پایدار شهری و از بین بردن منابع اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم هیچ دست‌آوردی نداشته و زمان آن است که این روش‌های نادرست بازنگری و اصلاح گردد.

وی اجرای پیاده راه گردشگری در گذر بلاغی را موجب رونق اقتصادی، اشتغال آفرینی و توسعه پایدار دانست و تصریح کرد: در سال 93 پیشنهاد میراث فرهنگی برای پلاک‌های خریداری شده احداث هتل خانه‌های سنتی، رستوران‌ها و فضاهای پذیرایی ارائه سوغات و مسیر گردشگری پیاده از بنای فاخر عالی قاپو تا بنای تاریخی منحصربه‌فرد حمدالله مستوفی بود که این کار به ارزش افزوده پلاک‌های کل منطقه منجر و آرامش فضای زندگی و سلامت محیط زیست را تاًمین نموده و مهم‌تر از همه در ایجاد هویت محله تاریخی بلاغی  و رضایت شهروندان نیز موثر خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین سودجویان پنهان و آشکار برای پافشاری در اجرای تصمیم‌های مدیریت شهری را یکی از آفات خدمت‌رسانی به مردم و تضییع حقوق شهروندی خواند و بیان کرد: مشاوران ذیصلاح برای تک تک پلاک‌های این مسیر طرح تهیه کرده و اگر به خواسته آنها تمکین کرده بودند این مسئله تاکنون رفع و پروژه در مسیر صحیح انجام می‌شد ولی با تشکیل جلسه و تحت فشار قرار دادن مشاوران برای تغییر پروژه از مسیر پیاده راه به احداث خیابان این معضل همچنان ادامه دارد و تا این سودجویان در سایه اصرار به احداث خیابان  و عدم تمکین به دیدگاه‌های کارشناسی شهری دارند نارضایتی مردم، تضییع حقوق ساکنان محل و شرایط ناهنجار ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

R41364/P1357/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی