Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش عالی قرآنی در نظام سلامت به تشریح چرایی سکوت و عملکرد منفعلانه این کمیسیون پرداخت و بر خاص بودن و حساسیت‌های موضوع قرآن و سلامت تأکید کرد.

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان؛مهدی صالحی، رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش عالی قرآنی در نظام سلامت در گفت‌وگو با ایکنا به تشریح چرایی سکوت و عملکرد منفعلانه این کمیسیون پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: پس از چند سال سکوت، این کمیسیون در زمستان ۹۳ فعال شد، ممکن است طی این ۳ سال عملکرد این کمیسیون در انظار عمومی، بدون کارکرد و خروجی خاصی باشد، اما این گونه نیست چرا که در طول این سال‌ها اقدامات زیادی در حوزه تبلیغ، ترویج و بستر سازی برای انجام پژوهش‌های عالی در حوزه قرآن و نظام سلامت انجام شده است.
صالحی بیان کرد: برگزاری چندین همایش و کنگره مختلف قرآن و سلامت که انجام داده شده است شاهدی بر این مدعی است. از سوی دیگر زمینه سازی‌‎هایی تحت عنوان کار‌های تبلیغی و ترویجی در مسائل علمی و پژوهشی کمیسیون که می‌بایست رویکرد علمی و کاربردی داشته باشد انجام شده است این امر نقطه عظیمتی برای دیگر فعالیت‌های این کمیسیون شده است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش عالی قرآنی در نظام سلامت، عنوان کرد: طی این سال‌هایی که گذشته و کنگره‌ها و همایش‌هایی که برگزار شده، برونداد‌هایی از آن و حواشی آن استخراج شده است که مسیر مناسبی را برای موضوع قرآن پژوهی در نظام سلامت متصور کرده است.
صالحی با بیان اینکه موضوع پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت ذیل شورای عالی توسعه قرآنی فعالین می‌کند، گفت: اما این کمیسیون مسائل وتفاوت‌هایی با شورای عالی توسعه قرآنی دارد، از جمله اینکه نتیجه مذاکرات و مباحثاتی که از این کمیسیون استخراج و استنباط می‌شود، ارتباط مستقیمی با زندگی و با سلامت مردم دارد و با توجه به اینکه با اعتقادات مردم نیز سر و کار دارد حساسیت‌های ویژه‌ای دارد.
وی بیان کرد: از آن جایی که مبنای کار کمیسیون آموزه‌های قرآنی و روایی است، نیاز به ظرایف خاصی در کار کردن با این مفاهیم وجود دارد همزمان کار کردن در این حوزه نیاز به دقت و وجاهت دینی و علمی دارد تا برونداد آن قابل استناد بوده و در مجامع علمی از آن استفاده شود این مسائل موجب می‌شود روند کار کمیسیون کند باشد.
صالحی یادآور شد: پس از سال‌ها و برگزاری نشست‌های متعدد با پژوهشگران و محققان این حوزه توانستیم بارزترین و شاخص‌ترین افراد پژوهشگر را شناسایی کنیم، همچنین توانستیم به بنیادی‌ترین مفاهیم و چارچوب‌های نظری قرآن و سلامت دست پیدا کنیم.
وی تأکید کرد: موضوع پژوهش‌های قرآنی در کمیسیون، نیازمند صبر و تأنی است؛ این امر یک کار حداقل میان مدت و به زبان بهتر بلند مدتی است که موضوع مطالعات بین‌رشته‌ای قرآن و سلامت در بین دیگر موضوعات متمایز می‌کند.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش عالی قرآنی در نظام سلامت ادامه داد: مردم و متخصصان انتظار دارند خروجی قابل اتکا و متقنی از نشست‌های هم اندیشی، کنگره‌ها و اجلاس‌های مربوط به قرآن و سلامت وجود داشته باشد تا اثر روشنی بر سلامت مردم بگذارد، این امر نیازمند مطالعات و دقت‌های بنیادین است.
صالحی عنوان کرد: اگر موضوع سلامت را براساس پارادیم دینی متصور شویم می‌توان گفت: در حال حاضر تلاش می‌کنیم یک پیش پارادیم متقنی برای موضوع قرآن و سلامت بتوانیم توصیف کنیم.

پایان پیام/538

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۸۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان