Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار بیرجند با بیان این‌که 42 درصد از میزان اعتبار ابلاغی تسهیلات خوداشتغالی جذب شده است، گفت: باتوجه به میزان متقاضی و مشکل اشتغالی که وجود دارد باید بسیاری از بروکراسی‌های اداری برداشته شود تا طرح‌های خوداشتعالی زودتر به نتیجه برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خاورستان، علی ناصری فرماندار بیرجند پیش از ظهر امروز در جلسه کمیته اشتغال شهرستان بیرجند اظهار کرد: تبصره 16 قانون بودجه مهم است و تسهیلات اشتغال و خوداشتغالی باید از یکدیگر تفکیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که آیین‌نامه اخذ ضامن‌ها باید اصلاح شود و افرادی که از طرف نهادهای حمایتی معرفی می‌شوند شاید دو ضامن کارمند را نداشته باشند، افزود: رقم خوداشتغالی رقم بسیار پایینی است و شاید نیاز به دو نفر ضامن کارمند نباشد.

فرماندار بیرجند گفت: بسیاری از بانک‌ها می‌توانند تسهیلات 15 میلیون تومان به پایین را با یک ضامن که نیازی نیست حتما کارمند باشند را پرداخت کنند و بسیاری از پرونده‌هایی که معرفی می‌شود به دلیل نداشتن ضامن، برگشت داده می‌شود.

ناصری با بیان این‌که برای دریافت 20 میلیون تومان وام، داشتن دو ضامن کارمند منصفانه نیست، افزود: بانک‌ها بهتر است حداکثر مساعدت را داشته باشند و با یک ضامن کارمند و یک ضامن کاسب موافقت کنند تا مراجعه کنندگان کمتر دچار مشکل شوند.

وی با بیان این‌که 42 درصد از میزان اعتبار ابلاغی جذب شده است، افزود: باتوجه به میزان متقاضی و مشکل اشتغالی که وجود دارد باید بسیاری از بروکراسی‌های اداری برداشته شود و طرح‌های خوداشتعالی زودتر به نتیجه برسد.

فرماندار بیرجند با بیان این‌که بسیاری از مددجویان بهزیستی معلول هستند افزود: باید تبصره‌ای ایجاد شود تا افراد درجه یک معلولان نیز بتوانند از تسهیلات خوداشتغالی استفاده کنند.

ناصری تصریح کرد: هر کمک و مساعدتی که در امر خوداشتغالی انجام شود، دو وجه دارد؛ یکی این‌که یک امر خداپسندانه است و دیگر این‌که شعار اقتصاد مقاومتی که شعار سال نیز هست، محقق می‌شود و همچنین کمیته امداد و بهزیستی باید با یکدیگر روابط تنگاتنگی داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۰۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با توجه به ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون ممنوع است.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.ا

فزایش چراغ خاموش حقوق کارمندان دولت | ابلاغیه جدید سازمان اداری و اســتخدامی برای پرداخت های مناسبتی

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

کد خبر 848727 برچسب‌ها خبر مهم کارمندان سازمان امور اداری و استخدامی دولت

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند