Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه 263 کمیسیون علمی و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه مأموریت‌ها و برنامه‌های پیش روی ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور رئیس این مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارش تهیه شده پیرامون الگوی پیشنهادی برای مأموریت‌های ستادهای توسعه فناوری ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این گزارش محورهایی همچون دستیابی به مرجعیت علمی و توسعه پژوهش‌های مرز دانش، ترویج و فرهنگ‌سازی علم و فناوری و نوآوری، تسهیل تبادلات و همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی، توسعه فناوری‌های راهبردی متناسب با نیازهای چالشی کشور از جمله مشکلات زیست محیطی، ایجاد صنایع دانش بنیان جدید و توسعه بازار محصولات دانش بنیان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
در بخش دیگری از این گزارش با اشاره این موضوع که اطلس توانمندی تولیدات دانش بنیان تدوین شده است، قابلیت احصاء ظرفیت‌های دانش بنیان به منظور تولید محصولات مبتنی بر این فناوری‌ها و امکان تطبیق مأموریت‌های ستادهای توسعه فناوری با راهبردهای کلان نقشه جامع علمی کشور به عنوان اصلی‌ترین کارکردهای این اطلس مورد اشاره قرار گرفت.
در ادامه گزارش ارائه شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درصد تخصیص اعتبارات به ستادهای توسعه فناوری از ابتدای سال 93 تا پایان سال 95 طی یک نمودار ارائه شد که بر این اساس 28 درصد از سهم اعتبارات به ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی و 12 درصد از این اعتبارات نیز به ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اختصاص داده شده است.
در بخش پایانی این گزارش نیز با اشاره به این موضوع که بیشترین حجم حمایت از ستادهای توسعه فناوری کشور متعلق به دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها به میزان 43 درصد و شرکت‌ها و مؤسسات غیردولتی با 37 درصد بوده این موضوع نیز مورد اشاره قرارگرفت که از فعالیت 3260 شرکت دانش بنیان ثبت شده تاکنون 40 هزار میلیارد تومان درآمد نصیب کشور شده است.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان اعضای جلسه به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند؛ که اهم آن به شرح زیر است:

توجه به مدیریت اقتصاد و منابع انسانی، لزوم تدوین پیوست فرهنگی فعالیت‌های دانش بنیان، توسعه زیرساخت‌های مرتبط با فناوری‌های نوین و حمایت‌های هدفمند و برنامه محور به منظور هم افزایی راهبردهای پیش روی ستادهای فناوری‌های ملی.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور