Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران گفت: کمیسیون های اتاق های بازرگانی سراسر کشور از همه ظرفیت های خود برای حمایت از صنایع بزرگ و کوچک استفاده خواهند کرد.

به گزارش ایمنا روابط عمومی فولاد مبارکه، ابوالفضل روغنی پس از بازدید از خطوط تولید فولادمبارکه، افزود: کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در آینده با کمیسیون های اتاق های بازرگانی سراسر کشور، مشارکت و ارتباط دائمی برقرار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: واحدهای ملی، بزرگ و حتی صنایع کوچک در آینده مورد توجه و حمایت بیشتر این کمیسیون قرار خواهند گرفت و از ظرفیت های موجود در اتاق بازرگانی برای رفع مشکلات این صنایع استفاده می شود.

روغنی با بیان اینکه شرکت فولادمبارکه یک واحد توانمند و ملی است که سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی و صنعت کشور دارد، افزود: این شرکت می تواند در کنار تأمین بازار داخل، بخشی از محصولات خود را نیز به بازارهای اروپایی صادر کند.

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران یکی دیگر از ویژگی های بارز فولادمبارکه را عمل به مسئولیت های اجتماعی خود معرفی کرد و گفت: این ویژگی فولادمبارکه را در سطح جهانی مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه کیفیت قابل رقابت محصولات فولادمبارکه و کامل بودن زنجیرۀ تولید به قیمت تمام شده رقابتی محصولات و حاشیه سود مناسب برای سهامداران و ذینفعان شرکت منجر می شود، افزود: فولاد مبارکه بازارهای داخلی را برای عرضه محصولات خود در اولویت قرار داده است و این مورد هم از ویژگی های بارز این مجموعه توانمند صنعتی محسوب می شود.

روغنی با تأکید بر اینکه امروزه مصرف فولاد نشانه توسعه یافتگی کشورهاست افزود: فولادمبارکه در اهداف ارزشمند خود تولید 25میلیون تن فولاد را در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه صنعت فولاد یک صنعت مادر است که نقش مهمی در رشد و توسعۀ کشور ایفا می کند گفت: مصرف سرانۀ فولاد در کشور ما حدود 200 کیلوگرم است که با حمایت از فولادمبارکه و سایر صنایع مشابه حرکت در مسیر صنعتی شدن را تسریع کنیم.

رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: با گذشت 25 سال از فرایند تولید در فولادمبارکه به جرات می توان گفت این شرکت به یک کلان شهر بزرگ صنعتی و سند افتخار ملی مبدل شده است.

روغنی افزود: باید دست در دست یکدیگر فولادمبارکه را به رشد و تعالی بیشتر برسانیم که درنهایت به توسعه ملی منجر می شود.

وی با تأکید بر اینکه فولادمبارکه با دستیابی به دانش روز تولید انواع ورق های فولادی و کامل کردن زنجیره تولید در خود و همچنین تولید محصولات کیفی مزیت های زیادی را در صنعت فولاد کشور ایجاد کرده است، اظهار امیدواری کرد: این شرکت همچنان با مدیریت خوب و تلاش کارکنان خلاق خود به موفقیت های بیشتری دست یابد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران