Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدات داخلی هرچند کیفیت خوبی هم داشته باشند برای رقابت با واردات بی در و پیکر کالاهای مشابه خارجی نیازمند حمایت همه جانبه هستند چگونه است که وقتی هنوز ۱۵هزار تن چای در کارخانجات چایسازی شمال کشور بدون تکلیف انباشته شده رسانه ملی به بهانه یک مسابقه، چای خارجی را تبلیغ می کند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی؛ چای محصولی است که پای ثابت مصرف خانواده های ایرانی است و در تمام منازل، اداره ها، مراکز خصوصی و یا دولتی این محصول سهمی ویژه در سفره مصرف دارد، بر اساس اطلاعات موجود سالانه حدود 110 هزار تن چای خشک در کشور مصرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حجم بالا مصرف یک کالا می تواند فرصت های زیادی برای تولیدکنندگان این محصول و اقتصاد کلان کشور داشته باشد.

چای دومین محصول استراتژِیک گیلان است و این استان با داشتن درصدی بالا از باغ های چای ایران، مهمترین استان تولید کننده چای در کشور محسوب می شود.

در این میان فراهم کردن شرایط اعطای تسهیلات مالی کم بهره در زمان مناسب، مهلت دادن به کارخانه داران در باز پرداخت بدهی ها در مواقعی از سال که با کمبود نقدینگی مواجه هستند، یک ضرورت حیاتی است.

اگرچه نمونه های با کیفیت چای شمال مشتری ثابت و همیشگی خود را دارد اما برای جذب بیشتر و گسترده تر کردن دایره مصرف کنندگان این محصول نیازمند فرآوری و لذیذ کردن آن هستیم، کارخانه های چای باید بدون استفاده از اسانس های مصنوعی چای ایرانی را فرآوری کرده و به دست مصرف کننده برسانند.

از سویی دیگر مدیران کشور باید با اقدام حمایتی و فرهنگ سازی های گسترده مردم را به سمت مصرف مصرف چای ایرانی سوق دهند و از این طریق باب جدیدی را در صنعت کشور گشوده و باعث اشتغال جوانان و کارآفرینان بسیاری در این عرصه شوند.

بحث دیگر پرداخت مطالبات چایکاران است که به گفته رئیس سازمان چای کشور 82 درصد این مطالبات پرداخت شده است.

محمد‌ولی روزبهان رئیس سازمان چای کشور با اشاره به برداشت ۱۰۸ هزار تنی برگ سبز چای از باغات چای شمال کشور، گفت: تاکنون ۱۶۶ میلیارد تومان معادل ۸۲ درصد مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شده است.

**انباشت بیش از ۱۵هزار تن چای در کارخانجات 

نکته بعدی اقدام ویژه رسانه ها برای حمایت از چای ایرانی است چگونه است که وقتی هنوز ۱۵هزار تن چای در کارخانجات چایسازی شمال کشور بدون تکلیف انباشته شده صداو سیمای ملی ایران به بهانه یک مسابقه چای خارجی را تبلیغ می کند؟

صادق حسنی مدیراجرایی سندیکای کارخانجات چای شمال کشور در دیدار ماه جاری خود با سه نماینده گیلانی به مشکلات و معضلات این بخش اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ ترین معضلات چای در سال های ۹۵-۹۶ انباشته شدن بیش از ۱۵هزار تن چای در کارخانجات چایسازی است.

وی به تفاوت آمار سندیکا و سازمان چای در این خصوص نیز اشاره کرد و افزود: آماری که توسط سازمان چای اعلام شده و از میزان واقعی آن کمتر است بدلیل آمار سرانگشتی آن است ولی آماری که سندیکا اعلام می کند آماریست که تمام کارخانجات بطور واقعی اعلام کرده اند.

مدیراجرایی سندیکای کارخانجات چای شمال کشور خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ ، ۳۱ هزار و چهارصد تن تولید چای داشتیم که ۱۴ هزار و هفتصد و نود تن به کشورهای دیگر صادر شد، ۵هزار تن رسوب بود و ۱۱هزار و پانصد تن در بازار داخلی مصرف گردد ولی در عوض ۵۶ هزار تن واردات به کشور انجام شده که ۴۲هزار تن آن غیر رسمی بوده است و بنابر محاسبات ریالی ۲۰میلیون دلار صادرات صورت گرفته و ۶۰میلیون دلار واردات داشتیم.

**لزوم فرآوری و بسته بندی های شکیل در تولیدات داخلی

مدیران کشور برای افزایش صادرات غیرنفتی باید بر انواع محصولات کشاورزی نگاه ویژه ای داشته باشند چای ایرانی اگر با بسته بندی شکیل و با کیفیت و قیمت مناسب در بازار خارجی عرضه شود می تواند سهم مناسبی از صادرات را برای کشور به ارمغان بیاورد.

علاوه بر تولید چای سیاه در کشور چای سبز نیز یکی از فرصت های اشتغالزایی در صنعت چای است، این چای ماده پیشگیری کننده مهمی در برابر سرطان، افزایش چربی های خون، سفت شدن رگ ها و حفره های دندان است و با حمایت از تولید این محصول نیز می توان بر چرخه تولید، ارزآوری و صادرات و اشتغال کشور افزود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است

سخنگوی مجمع رصتا درباره سریال «حشاشین» و لزوم حذف آن از پلتفرم‌ها گفت: سریال‌های خارجی در مقایسه با سریال‌های ایرانی به دلیل اقبال بسیار کمتر مخاطب، مشمول ممیزی پسینی هستند، یعنی اول نمایش داده می‌شوند و بعداً اگر ساترا ملاحظه‌ای داشته باشد به سکوهای نمایش خانگی اعلام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سریال «حشاشین» یکی از مباحثی است که این روزها توجه منتقدان خارجی و مخاطبان ایرانی به خود جلب کرده که به زندگی و اعمال حسن صباح، رهبر اسماعیلیه در ایران، می‌پردازد؛ این سریال نشان می‌دهد که چگونه صباح با ایجاد فرقه‌ای به نام «حشاشین»، جایگاه خود را در میان حاکمان آن زمان به دست آورد و با ترورها و فعالیت‌های زیرزمینی، تلاش کرد تا از تحت تسلط عرب‌ها و ترک‌ها بیرون بیاید اما باید به این نکته توجه داشت که این سریال روایتی متفاوت و البته غیرواقعی از زندگی حسن صباح است و نشان می‌دهد که چگونه او با رهبری مذهبی و سیاسی، جنگی پنهانی علیه قدرت‌های آن زمان منطقه را آغاز کرد.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است؛ فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید و قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

چند روز قبل این سریال در پلتفرم‌های داخلی نظیر فیلیمو و فیلم نت منتشر شد در حالی که مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا اظهار کرد: سریال حشاشین محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال حشاشین (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تأیید نیست.

سامان مراد حسینی، سخنگوی مجمع رصتا نیز در گفت‌وگویی با ایرنا در این باره اظهار کرد: تنظیم‌گری ساترا، یک تنظیم‌گری هوشمندانه است و با توجه به اینکه رفتار مخاطبان سکوهای نمایش خانگی در ایران به این صورت است که معمولاً از سریال‌های ایرانی استقبال می‌کنند، سریال‌های ایرانی مشمول ممیزی پیشینی هستند. آئین نامه محتوایی ساترا به تمام سکوهای شبکه نمایش خانگی ابلاغ شده است و رسانه‌های نمایش خانگی خودشان موظف هستند آئین نامه محتوایی ساترا را اعمال کنند و نظارت پسینی به معنای عدم نظارت نیست.

وی افزود: طبق خود اظهاری سکوهای شبکه نمایش خانگی در حال حاضر در میان سریال‌های خارجی، پرمخاطب‌ترین سریال‌های خارجی در سکوهای ایرانی برخی سریال‌های ترکی، کره‌ای و هندی هستند.

سخنگوی مجمع رصتا با اشاره به تصمیم ساترا بیان کرد: ساترا هوشمندانه تلاش می‌کند اعلام رسمی ممنوعیت سریال در زمان مناسب صورت پذیرد تا تأثیر معکوس نداشته باشد و اعلام ممنوعیت یک سریال باعث افزایش استقبال مخاطب نسبت به آن سریال و مشاهده سریال از سکوهای خارجی نشود. یکی از مأموریت‌های ساترا در حوزه تنظیم‌گری اجتماعی این است که وقتی یک سریالی قرار است ممنوع شود قبل از ممنوعیت داده‌های لازم در اختیار نخبگان و رسانه‌های جمعی قرار گیرد تا زمانی که سریال ممنوع می‌شود شاهد همراهی نخبگان و رسانه‌های جمعی باشیم‌.

مراد حسینی ادامه داد: در نهایت باید توجه داشت که اعلام ممنوعیت یک سریال تصمیمی مهم است که در شورای صدور مجوز ساترا با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، نماینده مجمع رصتا و اعضای حقیقی شورا اخذ می‌شود و این نوع تصمیمات معمولاً با اجماع اعضای شورا شکل می‌گیرد و پس از آنکه سریالی ممنوع اعلام می‌شود دادستانی از انتشار آن در سکوهای داخلی جلوگیری می‌کند.

امید علی مسعودی عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا نیز درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها به ایرنا اظهار کرده است: پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود.

این استاد تمام دانشگاه سوره در ادامه یادآور شد: برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به ایرانی‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال شهرهای ری، قم و اصفهان را منشأ تروریست معرفی می‌کند.

مسعودی در ادامه تصریح کرد: تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلمنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

نایب رئیس انجمن سواد رسانه‌ای ایران در پایان خاطر نشان کرد: قطعاً پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.

کد خبر 748692

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم