Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@05:16:04 GMT

مدیر مسئول نشریه یالثارات مجرم شناخته شد

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۹۱۲۸۱

مدیر مسئول نشریه یالثارات مجرم شناخته شد

علی اکبر کسائیان (عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به بررسی پرونده نشریه یالثارات در جلسه امروز دادگاه مطبوعات گفت: در جلسه امروز رسیدگی به اتهامات مدیر مسئول نشریه یالثارات، سه مورد اتهامی  شامل افترا، نشر مطالب خلاف واقع و نشر مطالب خلاف عفت عمومی به وی تفهیم شد که پس از دفاع مدیر مسئول نشریه از خود، هیات منصفه وارد شور شد و در هر سه مورد با اکثریت آرا او را مجرم شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیات منصفه با اکثریت آرا او را شایسته تخفیف دانست.

وی ادامه داد: در مورد دیگر نویسنده نشریه یالثارات دو مورد اتهامی داشت که شامل افترا و نشر مطالب خلاف واقع بود که در هر دو مورد نویسنده مجرم شناخته نشد اما مدیر مسئول یالثارات در شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان به ریاست قاضی محمد کشکولی مجرم شناخته شد.

عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات گفت:‌ قرار بود در جلسه امروز به اتهامات مدیر مسئول نشریه 90 نیز رسیدگی شود که دادگاه با تقاضای استمهال او موافقت و بررسی پرونده این نشریه به آینده موکول شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند

نوربخش گفت: یکی از مهم ترین اتفاقاتی که سال گذشته توسط رئیس جمهور رخ داد تدوین، تصویب و ابلاغ «سند موسیقی» بود. اصل اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران موسیقی صاحب یک سند شده، خود به تنهایی اتفاق بزرگی است. به عنوان مثال در همین مساله کنسرت سال گذشته شهر اصفهان علیرضا قربانی که موجب لغو کنسرت این خواننده شد، اگر ماجرای تدوین و ابلاغ سند موسیقی نبود قطعا ما نمی‌توانستیم موفق به از سرگیری کنسرت‌های این هنرمند در اصفهان شویم. چون در این مسیر هیچ مقامی در هیج جای کشور نمی‌تواند مجوز صادر شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نادیده بگیرد.

وی افزود: درواقع آنچه در سند موسیقی روی آن تاکید شده، مبتنی بر چنین الزامی است که هیچ نهادی غیر از شورای عالی امنیت ملی، نمی‌تواند کنسرت هر چهره شناخته شده یا کمتر شناخته‌ای در عرصه موسیقی را که مجوز برگزاری اجرای خود را از مراجع رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ کرده باشد، لغو کند. در این چارچوب تنها مرجعی که بر اساس قانون می‌تواند روی لغو یک اجرای زنده موسیقایی اقدامات لازم به عمل آورد، شورای عالی امنیت ملی آن هم با «ذکر دلیل» است و گرنه هیچ نهاد یا دستگاه دیگری نمی‎تواند کنسرت دارای مجوز وزارت ارشاد را متوقف کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • هیئت منصفه دادگاه مطبوعات مدیرمسئول رویداد۲۴ را مجرم دانست
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • ما مجرم زاده می‌شویم