Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@22:04:15 GMT

جزئیات کاروان «هرمسجد یک جهیزیه» اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۹۳۲۴۴

جزئیات کاروان «هرمسجد یک جهیزیه» اعلام شد

خبرگزاری شبستان: سرپرست معاونت فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد از اعزام کاروان جهیزیه طرح هر مسجد؛ یک جهیزیه به سمت مساجدِ مجری این طرح خبر داد و گفت: کاروان حامل قریب به ۱۲۰ جهیزیه دوشنبه به سمت خانه نوعروسان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مجتبی صداقت از آماده شدن قریب به ۱۲۰ جهیزیه تحت چارچوب طرح «» خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در آستانه میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (ع) و با آرزوی سعادت همه جوانان ایرانی قریب به ۱۲۰ جهیزیه آماده شده است که دوشنبه ۲۵ دی ماه از مجتمع فدک راهی مساجد می‎‌شوند.

 

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، در ادامه گفت: در همین راستا همایشی با حضور مسئولان کمیته امداد، موسسه قرض‌الحسنه حضرت رقیه (ع) مدیران نواحی مرکز رسیدگی به امور مساجد و ائمه جماعات پس از اعزام این کاروان در سالن کنفرانس مجتمع فدک برگزار می‌شود.

 

صداقت افزود: بعد از این همایش، یک کنفرانس خبری برگزار می‌شود تا رسانه‌ها بتوانند جزئیات و اهداف این طرح را از زبان مسئولان نهادهای برگزار کننده طرح هر مسجد؛ یک جهیزیه، منتشر کنند.

 

به گزارش شبستان به نقل از پایگاه تخصصی مسجد، وی در مورد تاریخچه طرح هر مسجد؛ یک جهیزیه، گفت: این طرح صبح روز بیست و چهارم خرداد سال جاری و همزمان با ایام ضربت خوردن حضرت علی (ع) و شب‌های قدر، با حضور روسای کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین‌ این دو نهاد رسماً آغاز شد.

 

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، در ادامه گفت: تاکنون بسیاری از مساجد تهران از طرح «یک مسجد؛ یک جهیزیه» استقبال کرده‌اند و حتی برخی مساجد نیز بیش از یک جهیزیه آماده کرده‌اند.

 

صداقت افزود: در این طرح، هر مسجد حداقل ۳ میلیون تومان از مبلغ یک جهیزیه، کمیته امداد یک میلیون و موسسه خیریه حضرت رقیه (ع) نیز مبلغ ۳ میلیون تومان را تقبل کرده‌اند البته ارزش واقعی این جهیزیه که با حمایت تولیدکنندگان داخلی تهیه شده بیشتر از هفت میلیون تومان است، هرچند تهیه چنین جهیزیه‎ای در بازار ممکن است بین ده تا پانزده میلیون تومان هزینه داشته باشد.

 

وی در ادامه گفت: اولویت برای افرادی که این جهیزیه‌ها به آنان تعلق می‌گیرد، اهالی محله‌ای هستند که مسجدی که آن را تهیه کرده است در آن واقع شده است، به نحوی که این افراد یا توسط مسجد و یا کمیته امداد شناسایی می‌شوند و یا به یکدیگر برای شناسایی بهتر معرفی می‌شوند، البته کمیته امداد مسئولیت تحقیق در مورد آنان را برعهده گرفته است.

 

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، گفت: اعزام کاروان جهیزیه با همکاری و مساعدت کمیته امداد امام خمینی (ع) و موسسه خیریه آوای باران امید (حضرت رقیه(ع)) انجام می شود.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم

هاشمی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاتم از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد

وی اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری د رحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می‌شود.

هاشمی پور ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • بازدید پولادگر از اردوی تیم ملی پاراکانو
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • آخرين خبرها از كاروان ايران در پارالمپيک پاریس
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها