Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خلخال با اشاره به مشکلات و موانع واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان خلخال گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی در این شهرستان در حالت راکد و نیمه‌فعال به سر می‌برند. ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فریدون بابایی ظهر امروز در جلسه رفع موانع تولید ومشکلات واحدهای تولیدی شهرستان اردبیل با اشاره به شرایط برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی در خلخال و نیاز جدی آن‌ها به سرمایه در گردش برای افزایش تولید و سودآوری اظهار داشت: در این زمینه رایزنی‌هایی را انجام می‌دهیم تا در حد وسع توان بتوانیم با همکاری مدیران بانک‌های عامل بیشتر و بهتر در خدمت صاحبان تولید و صنعت باشیم که در این زمینه با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز تعامل و همکاری تنگاتنگی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر رکود بسیاری از واحدهای تولیدی شهرستان خلخال افزود: متاسفانه همچنان برخی از واحدهای تولیدی شهرستان خلخال از مشکلات بیمه‌ای، مالیاتی و معوقات بانکی رنج می‌برند که ‌برای برطرف کردن این مشکلات وزارت صنعت، معدن و تجارت تدابیر خاصی را در نظر گرفته بود که امیدواریم با رفع قوانین تجملاتی و سخت گیری‌های سابق زمینه پرداخت تسهیلات به بهترین شرایط فراهم آید که سازمان صنعت و معدن اردبیل نیز در این امر پیشگام می‌باشد.

فرماندار خلخال با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باید به سمت توانمندسازی واحدهای فعال در این حوزه برویم تا به اشکال مختلف از رکود و برخی از تنگناها عبور کرده و بستر رونق تولید و جذب سرمایه‌گذاری‌ها فراهم آید، اظهار کرد: در این زمینه باید با احساس مسئولیت بیشتر سعی کنیم تا موانع پیش روی تولید و در نهایت تجارت و صادرات را از پیش روی فعالان این عرصه برداریم

بابایی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان خلخال در حوزه‌های مختلف اقتصادی تصریح کرد: شهرستان خلخال در بخش‌های  مختلف گردشگری، کشاورزی، دامپروری و صنعت دارای پتانسیلهای بسیار خوبی است و این ظرفیت را دارد که در بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌ها به عنوان شهرستان پایلوت مدنظر قرار گیرد.

وی بیان کرد: سالانه بیش از 6 میلیون نفر گردشگر مطلوب در شهر ماسوله گیلان بازدید و در این منطقه حضور دارند که اگر فقط 20 تا 30 درصد این گردشگران با عبور از منطقه گیلان وارد حوزه استحفاظی شهرستان خلخال و استان اردبیل شوند به طور یقین برای آن همه مسافر و گردشگر ما آنچنان زیرساختی در شهرستان خلخال نداریم نیاز است تا این زیرساخت‌ها باتوجه به اشتغال و حوزه رونق تولید برآورده شود.

انتهای پیام/

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نوبخت اژدری در جلسه منتخبان جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری استان اردبیل، تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات گردآوری شده در شماری پاییز سال گذشته سه هزار و ۷۱۴ مورد اعلام کرد.
وی بیان کرد: استان اردبیل سال گذشته با تولید هفت هزار و ۴۳۸ تن عسل در رتبه چهارم کشوری استحصال این محصول قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: بر اساس اطلاعات سرشماری فعالیت زنبورداری استان اردبیل در پاییز سال گذشته، زنبورداران استان با بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی در حال تولید عسل در استان هستند.
وی میانگین تولید عسل در کلنی‌های مدرن را ۱۴.۷ کیلوگرم و میانگین تولید در کلنی‌های سنتی را ۶.۷ کیلوگرم اعلام کرد و ادامه داد: استان اردبیل قطب کشاورزی و تولید محصول عسل کشور به شمار می‌رود.
اژدری اظهار کرد: ۳۵ درصد اشتغال استان اردبیل مربوط به بخش کشاورزی این استان است و این آمار نشان می‌دهد که یک سوم سهم اشتغال استان مرتبط با فعالیت تولیدی کشاورزی است.
عسل تولید شده در استان اردبیل به علت کوچ زنبورداران به مناطق و ییلاقات پرگل و نیز تهیه عسل در مراتع غنی کوهستان‌های استان از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
سالانه حدود ۳۰۰ تن عسل از استان اردبیل به مقصد کشور‌های عراق، ترکیه، کشور‌های حاشیه خلیج فارس و مالزی صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند