Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این مطلب و اظهار اینکه این تفکر که کنسروها به خاطر استفاده از مواد نگهدارنده به مدت طولانی قابل نگهداری  است و از این نظر نباید از مواد کنسرو شده استفاده کرد، افزود: اینکه کنسروها ارزش غذایی پایینی دارد، تفکر اشتباهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌مریم میرلوحی اظهار داشت: امروزه صنعت کنسروسازی در سطح دنیا رو به پیشرفت است و این در حالی است که در کشورما ، فرهنگ غالب بر استفاده  نکردن از کنسروها است.

این کارشناس صنایع غذایی  تاکیدکرد: با توجه به اینکه در فرآیند کنسروسازی در پروتئین ها و کربوهیدرات ها تغییر چندانی بوجود نمی آید و حتی برخی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نیز طی این فرآیند تغلیظ می‌شود در برخی از کشورها بر مصرف فرآورده‌های کنسروی توصیه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در فرایند کنسروسازی استاندارد میکروب کشی صورت  می گیرد و خطر بروز بوتولیسم از بین می‌رود، اضافه کرد: اگر توصیه به جوشاندن کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف شده است، از بین بردن سم میکروبی احتمالی موجود در قوطی کنسرو است که در موارد نادر این مسئله وجود دارد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: فرآورده‌های کنسرو شده صنعتی از نظر ایمنی میکروبی و ایمنی شیمیایی با بسیاری از مواد غذایی مناسب قابل مقایسه است.

‌مریم میرلوحی در عین حال کاهش نمک، روغن و شکر در صنایع غذایی را  نیازمند برنامه ریزی جدی دانست و خاطر نشان کرد: امروز با حجم بالایی از مصرف شکر، نمک و روغن در صنایع غذایی مواجه ایم که لازم است که این فرهنگ سازی از کارخانه هاآغاز شود.

وی با بیان این نکته که ایمنی امری نسبی است و افزایش ضریب ایمنی  باید از مهمترین مسائل تولیدکنندگان و سازمان های ناظر باشد، افزود: لازم است، یک سامانه دقیق ثبت و گزارش‌دهی از نقش مواد غذایی در ایجاد بیماری ها، بانک اطلاعاتی و نشر رسمی اطلاعات مربوط به ایمنی محصولات مورد آزمایش از طرف سازمان‌های ناظر و حتی بخش خصوصی ایجاد شود.

 

انتهای پیام/م

 

کم کردن نمک و روغن در صنایع غذایی نیازمند برنامه‌ریزی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، یعقوب مظفری گلوگاهی در گفتگویی با بیان اینکه بیش از هزار و ۱۶۷ کیلوگرم موادغذایی غیر قابل مصرف و غیربهداشتی در این شهرستان کشف، جمع‌آوری و نابود شد، اظهارکرد: از ابتدای فروردین ماه تا کنون بیش از هزار و ۳۴۸ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۱ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است.

وی ادامه داد: در این بازدیدها، ۱۴۵ اخطار صادر شده و سه مورد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در روند تهیه، توزیع و نگهدای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: شهروندان در هنگام خرید، نکات لازم همچون شرایط نگهداری، تاریخ انقضا و برچسب اصالت کالا را مورد توجه قرار دهند.

شایان ذکر است، شهرستان چناران واقع در ۵۴ کیلومتری شمال غربی مشهد با سه شهر چناران، سیدآباد و رادکان و ۶۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار، ۱۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901661

دیگر خبرها

  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی