Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@23:45:09 GMT

آیا شهاب‌سنگ در هرم جیزه وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۹۶۶۸۸

آیا شهاب‌سنگ در هرم جیزه وجود دارد؟

چندی پیش باستان‌شناسان فضای بزرگ خالی به طول 30 متر در هرم جیزه کشف کرده بودند و حالا گمان می‌کنند که تختی از جنس سنگ آسمانی درون این فضا خالی وجود دارد.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، فضای خالی مرموزی که در هرم جیزه پیدا شده است می‌تواند خانه تخت فولادی باشد که از آهن استخراج‌شده از شهاب‌سنگ ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باستان‌شناسان بر این باورند که این تخت می‌تواند فرعون را به زندگی بعدی ببرد.

دانشمندان با آنالیز یک متن باستانی اطلاعات جدیدی در این باره به دست آورده‌اند. در این متن باستانی آمده است: «قبل از این که فرعون به ستاره شمالی برسد باید از دروازه‌های آسمان عبور کند و روی تخت آهنی بنشیند».

فضای خالی درون هرم جیزه در ماه نوامبر 2017 توسط مهدی طیوبی از موسسه هیپ پاریس و کونیهیرو موریشما از دانشگاه ژاپن کشف شد. با این حال باستان‌شناسان هنوز دقیقا نمی‌دانند که این فضای خالی چه استفاده‌ای داشته است.

حالا گیلیو ماگلی، مدیر دانشکده ریاضایات و استاد باستان‌شناسی و نجوم در دانشگاه دی میلانو، فکر می‌کند که شاید جواب این معما را داشته باشد.

وی در این باره می‌گوید: «با توجه به اطلاعاتی که از آداب و رسوم تدفین مصریان در دست داریم، این احتمال وجود دارد که تخت آهنی فرعون در این فضای خالی قرار داشته باشد. متن‌های باستانی در هرم پیدا شده که در آنها اشاره شده است: قبل از این که فرعون به ستاره شمالی برسد باید از دروازه‌های آسمان بگذرد و روی تخت آهنی بنشیند».

هرم بزرگ جیزه در سال 2550 قبل از میلاد مسیح ساخته شده است و یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین سازه در تاریخ معماری است. اتاق‌های داخلی از طریق یک تونل باریک به هم مرتبط هستند؛ یکی از آنها قبل از رسیدن به اتاق تدفین پهن می‌شود و به سمت بالا شیب برمی‌دارد تا بدین ترتیب گالری بزرگ شکل بگیرید.

اتاق جدید درست بالای گالری بزرگ قرار دارد اما هیچ فشاری (ناشی از وزن اتاق) به گالری وارد نمی‌کند چرا که سقف اتاق گالری با استفاده از تکنیک پتکانه (سازه‌ای شامل چند ردیف طاقچه که براساس هندسه‌ای مشخص و منتظم روی هم سوار می‌شوند) ساخته شده است.

ماگلی می‌گوید: «پیش از این تکه‌هایی از تخت ملکه حتپ‌حرس یکم پیدا شد که در دانشگاه هاروارد بازسازی شد. امیدواریم با نگاه کردن به تخت ملکه ایده‌هایی از ظاهر و شکل تخت آهنی داخل هرم جیزه بگیریم. تخت ملکه حتپ‌حرس یکم یک صندلی از جنس چوب چدار است که با ورقه‌های طلا پوشانده شده است. احتمال می‌رود تخت آهنی نیز شبیه به تخت ملکه باشد اما به جای طلا با لایه‌ای از فولاد پوشانده شده باشد».

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می‌آیند. این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه‌ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می‌گویند. هنگامی که این سنگ‌ها بر روی زمین سقوط می‌کنند به آنها شهاب سنگ گفته می‌شود.

وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستا‌های استان لرستان قطعه‌ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه‌های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن (بافت مخصوص شهاب سنگ‌های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخورد‌های فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • ساخت پناهگاه نمادین جوانان فلسطینی با قوطی های کنسرو
  • اسماعیل‌نژاد: تلاش می‌‌کنم جای خالی دوستانم را پر کنم
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • آمریکا این بار با اف ۱۵ های جدید جیب عربستان را خالی می‌کند
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • سرمربی پرسپولیس و بهترین تعریف از گل شهاب!
  • عکس| شهاب زاهدی از پله بهتر است!