Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،محمود وفایی مدیرکل میراث‌فرهنگی استان کرمان گفت:  شهرستان بم دارای زیرساخت‌هایی همچون راه آهن، فرودگاه، مجموعه ارگ جدید و هتل‌هایی با درجه‌بندی متفاوت است که می‌تواند نیاز‌های هر گردشگر را رفع کند.

وی از ارگ تاریخی بم به عنوان هسته اصلی گردشگری این شهرستان یاد کرد و گفت: با توجه به سابقه تمدنی این شهرستان و معروفیت آن در سایت‌ها بین‌المللی و کمپانی‌های گردشگری باید بازاریابی و تبلیغات در اولویت کار شهرستان بم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وفایی حضور مراکز گردشگری از جمله دفاترخدمات مسافرتی این شهرستان در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی را ضروری دانست و گفت: فعالیت‌های گردشگری دفتر خدمات مسافرتی پیش قراولان شهرستان بم در این زمینه و همچنین جذب گردشگران خارجی به استان کرمان و سپس شهرستان بم قابل تقدیر است که باید به صورت الگو درآید.

وفایی به برگزاری مداوم جشنواره خرما در شهریورماه هر سال شهرستان بم، اشاره و تصریح کرد: برگزاری این جشنواره می‌تواند به جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک شایانی کند که امیدواریم با حضور فرماندار جدید و پرتلاش این شهرستان جشنواره خرما امسال پررنگ‌تر از سال‌های قبل برپا شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه ارگ بم از سال گذشته به چرخه گردشگری استان باز گشته است، بیان کرد: خوشبختانه نحوه بازسازی ارگ تاریخی این شهرستان طبق طرح جامع مدیریت حفاظتی بم که مورد تایید یونسکو و شورای عالی معماری و شهرسازی کشور است، پیش می‌رود. 

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اشتغال خرد مانند صنایع‌دستی، بی‌اطلاعی هنرمندان از ارائه تسهیلات به آن‌هاست، افزود: هنرمندان می‌توانند با دریافت این تسهیلات، مشاغل خانگی را رونق بخشند.

وفایی گفت: بسیاری از هنرمندان برای تولید صنایع‌دستی مواد اولیه را خریداری می‌کنند در حالی‌که در شهرستان بم مواد اولیه از قبیل: سیس برای سیس بافی در دسترس است و آن‌ها به راحتی قادر به انجام فعالیت هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی این شهرستان را از الزامات دانست و افزود: با توجه به ثبت ملی رشته سیس‌بافی باید بازارچه‌ای برای معرفی و عرضه این نوع صنایع‌دستی برپا شود.

وی با اشاره به اینکه غرفه‌ای را برای نمایش و عرضه هنر سیس‌بافی شهرستان بم در بازارچه کاروانسرای گنج‌علی‌خان کرمان واگذار خواهیم کرد، افزود: امیدواریم هنر سیس بافی بیشتر مورد توجه هنرمندان این شهرستان قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان بابیان اینکه متاسفانه در هیچ‌کدام از شهرستان‌های استان بازارچه دائمی صنایع دستی وجود ندارد، بیان کرد: در حال حاضر بازارچه‌ای دائمی با ۴۰ غرفه در محل کاروانسرای گنج‌علی‌خان شهر کرمان راه‌اندازی شده که به فروش و نمایش صنایع‌دستی کرمان می‌پردازد.

وفایی با اشاره به اینکه بازارچه صنایع‌دستی شرق استان می‌تواند در شهرستان بم راه‌اندازی شود، بیان کرد: اماکن تاریخی محلی مناسب برای راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی هستند.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی خانه‌های بوم‌گردی در این گونه مناطق می‌تواند نیاز‌های اقامتی گردشگران این شهرستان را مرتفع سازد.

وفایی تاکید کرد: به زودی عملیات اجرایی احداث موزه بم نیز آغاز خواهد شد.

او گفت: در حال حاضر فاز اول مرمت قسمت حاکم نشین ارگ تاریخی بم پایان یافته و تا یک ماه آینده کار مرمت برج حاکم نشین این بنا آغاز می‌شود.

همچنین در این نشست هادی شهسوارپور فرماندار شهرستان بم با بیان اینکه در صورت موافقت میراث‌فرهنگی خانه عامری‌های این شهرستان به بخش خصوصی واگذار می‌شود، گفت: این بنای تاریخی پس از واگذاری به هتل سنتی تبدیل می‌شود.

شهسوارپور به جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهرستان بم و دیگر شهرستان‌های همجوار اشاره کرد و گفت: با وجود جاذبه‌های جهانی این شهرستان‌ها باید به ورود گردشگران خارجی توجه ویژه‌ای شود.

او به راه‌اندازی هتل‌های سنتی و خانه‌های بوم‌گردی در روستا‌های حاشیه کویر اشاره و اظهار کرد: ساخت این خانه‌ها می‌تواند منجر به ماندگاری گردشگران داخلی و خارجی در محل جاذبه‌های بکری، چون تپه‌های شنی ریگان و کلوت‌های فهرج شود.

فرماندار شهرستان بم به خانه باغ‌های این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این خانه باغ‌ها به عنوان یکی از جاذبه‌های مهم طبیعی در حال از بین رفتن هستند که باید به احیای آن‌ها کمک کنیم.

انتهای پیام/ح

بم گردشگر پذیرترین شهر استان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

سعید نظری گفت: با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ٣٨٥ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و ... فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»