Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار کردستان با پیشنهاد یک طرح گفت: در نقاط شهری و سکونتگاه‌های شهری و روستایی ایجاد بوستان‌های ایمنی و نقاط امن را در دستور کار قرار دهیم و شهرداری‌ها متولی آن باشند. ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۷ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امیر قادری عصر امروز در جلسه شورای فنی استان که در استانداری کردستان برگزار شد، با پیشنهاد یک طرح اظهار داشت: در نقاط شهری و سکونتگاه‌های شهری و روستایی ایجاد بوستان‌های ایمنی و نقاط امن شهری را در دستور کار قرار دهیم و شهرداری‌ها متولی آن باشند و در این مراکز آموزش راهکارهای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی به مردم داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مخاطرات طبیعی گفت: انتظار است که در حوزه فنی ساخت و سازها و سبک‌سازی در سقف و بدنه ساختمان‌ها را با رویکردی نوین دنبال کنند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان تصریح کرد: در شورای فنی خیلی موارد بحث شده و جلسات زیادی پیرامون مصالح ساختمانی داشته‌ایم اما با این وجود هنوز مشکل داریم و باید در این راستا همه دست در دست هم دهیم.

مدیریت بحران کردستان آمادگی کامل برای مقابله با بحران را داشته باشد

آرش سیاری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد سنندج نیز در این جلسه با ابراز تأسف از اینکه آحاد جامعه با زلزله آگاه نیستند اظهار داشت: زلزله بر خلاف آنچه مطرح بوده حادثه‌ای کاملاً طبیعی است.

وی با بیان اینکه تأسیسات آب و فاضلاب شهری شهر سرپل‌ذهاب 260 میلیارد تومان خسارت متحمل شدند، گفت: 160 میلیارد تومان به راه، پل‌ها و ابنیه فنی خسارت وارد شده است.

وی گفت: بیشترین قسمت‌های ایران لرزه‌خیز بوده و منطقه‌ای که در آن قرار داریم دارای گسل‌های فعال است بنابراین باید مدیریت بحران آمادگی کامل برای رویارویی با حوادث طبیعی را داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد سنندج با اشاره به اینکه از بیست زلزله بزرگ ثبت شده جهان چهار زلزله در ایران اتفاق افتاده است، تصریح کرد: نصف استان کردستان به‌خصوص شهرهای بانه، مریوان و کامیاران در قسمت پرخطر زلزله قرار دارند

وی اضافه کرد: در استان کردستان گسل‌های سقز، مریوان و مروارید فعال بوده و می‌تواند تا 6.3 دهم ریشتر زلزله ایجاد کنند.

سیاری افزود: 63 درصد از ساختمان‌های روستایی استان طبق بررسی‌های صورت گرفته در مقابل زلزله تخریب می‌شوند.

وی با تاکید بر آموزش همگانی مردم در مقابله با زلزله خاطر نشان کرد: زلزله در توسعه شهرها و روستاها، مدیریت بحران قبل، حین و بعد از زلزله، بررسی وضعیت ساختمان‌های مرتفع در مجاورت خیابان‌های اصلی، بررسی آسیب‌پذیری احتمالی ساختمان‌های مهم همچون بیمارستان‌ها و شناسایی مکان‌های اسکان موقت برای مقابله با زلزله لازم و ضروری است.

نکات فنی در ساخت و سازهای شهری کردستان رعایت نمی‌شود

بابک نصرالله‌بیگی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد سنندج نیز در این جلسه با اشاره به زلزله اخیر کرمانشاه اظهار داشت: این زلزله دو هزار و 600 میلیارد تومان خسارت به سی هزار و 500 واحد مسکونی وارد کرد.

وی گفت: در زلزله اخیر کرمانشاه غیر استاندارد بودن و کیفیت پایین مصالح دلیل تخریب واحدهای مسکونی بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد  واحد سنندج تصریح کرد: متأسفانه آنچه که طراحی می‌کنیم با آنچه که اجرا می‌شود متفاوت است هرچند دانش فنی خوبی داریم اما عدم رعایت آئین‌نامه‌ها در ساخت و ساز مشکلات زیادی به‌وجود می‌آورد.

انتهای پیام/

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی

مدیر پردیس سینمایی بهمن سنندج گفت: ۱۷۴ صندلی به روز، در سالن‌های شماره دو و سه این سینما با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی در هفته گذشته تعویض شد.

حیدر مرادی با اشاره به استقبال چشمگیر کردستانی‌ها در سال گذشته از اکران فیلم‌های مختلف سینمایی گفت: ۲۵۰ هزار نفر در این مدت در سینما‌های استان پای دیدن فیلم‌های مورد علاقه شان نشستند.

هم اکنون پانزده سالن سینمایی با هزار و ۸۳۵ صندلی در استان کردستان و در زیر مجموعه پردیس سینما بهمن فعال است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم