Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آمریکایی به حادثه تصادف و غرق شدن نفت‌کش ایرانی در آب‌های شرق چین پرداخته و مدعی شده که سانچی و کشتی چینی که با آن برخورد کرده، ساعاتی پیش از تصادف، ارتباط خود با رادار ساحلی را قطع کرده بودند.

نفت‌کش سانچی 8 روز پس از سوختن، از نفس افتاد و با غرق شدن در آب‌های دریای شرق چین، امید خانواده ملوانان ایرانی و بنگال برای نجات عزیزانشان را نیز از بین برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

30 ملوان ایرانی و 2 ملوان بنگلادشی، خدمه این نفت‌کش را تشکیل می‌دادند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وال‌استریت ژورنال در گزارشی به بازخوانی اخبار منتشره در این روزها پرداخته و در جایی از گزارش خود هم به نکته‌ای جدید در خصوص ساعات پیش از برخورد نفت‌کش سانچی با یک کشتی باربری چینی به نام «سی اف کریستال» پرداخته است.

در روزهای اول حادثه، در حالی که امدادگران چینی حاضر در محل می‌گفتند به خاطر گرمای بیش از حد حاصل از سوختن بار نفت‌کش، نمی‌توان تا فاصله چند صد متری این شناور غول پیکر رفت، معاون سازمان بنادر و دریانوردی کشور از احتمال زنده ماندن ملوانان در موتورخانه سخن می‌گفت.

وال‌استریت ژورنال به زوایای زیست‌محیطی این فاجعه هم پرداخته و به نقل از مقامات چینی گفته که مواد اشتعال‌پذیر داخل مخازن نفت‌کش، به محض خروج از منفذ کوچکی که در دل شناور ایجاد شده، می‌سوزند و تبخیر می‌شوند؛ با این حال برخی دیگر از کارشناسان گفته‌اند که بخشی از مواد نفتی، پس از خروج از مخزن با آب دریا مخلوط شده‌اند و این امر، کار پاکسازی منطقه را مشکل کرده است.

این نشریه آمریکایی در یک بند از گزارش خود به علت مبهم این حادثه پرداخته و نوشته: «علت این برخورد که در 160 مایلی سواحل شانگهای رخ داد، نامعلوم مانده است. دو کشتی ساعت‌ها پیش از برخورد، از ارسال سیگنال موقعیت مکانی خود برای ایستگاه کنترل ترافیک دریایی، خودداری کرده‌اند.»

کشتی سی اف کریستال دچار خسارت‌های جزئی شده و همه 21 سرنشین آن در سلامت هستند.

در این گزارش به سابقه برخورد نفت‌کش‌های متعلق به شرکت ملی نفت‌کش ایران اشاره شده و آمده که یک نفت‌کس در اوت 2016 در آب‌های سنگاپور با یک کشتی کانتینربر سوئیسی برخورد کرد که البته این حادثه، منجر به وارد آمدن صدمه به خدمه و یا نشت نفت در دریا نشد.

آب‌های شرق آسیا، رکورددار سوانح دریایی در میان آبراهه‌های بین‌المللی است. فقط در سال 2016، 34 کشتی در این آب‌ها غرق شدند که این حجم از سانحه، 40 درصد از کل سوانح دریایی جهان را تشکیل می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

 

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی + جزئیات ۳عملیات دیگر
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله موفق به سه کشتی آمریکایی و صهیونیستی
  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی
  • آن چه از تهاجم ناکام آمریکایی‌ها بر پهنه کویر طبس باقی ماند
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • نگاهی به مطبوعات امروز/ تعطیلی شنبه آری یا خیر؟
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • برخورد ۳ تریلی و یک سواری حادثه آفرید
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد
  • برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی ۱۰ کشته برجای گذاشت+ فیلم