Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان موسوم به «آذرتاج» در گزارشی کاملا متفاوت با رویکرد خبررسانی این خبرگزاری در برهه اغتشاشات ایران، نوشت: «بررسی اغتشاشات اواخر دسامبر در چند شهر ایران ادامه دارد. ویدئوها و عکس های به اشتراک گذاشته شده در شبکه های اجتماعی نظیر «فیسبوک» و «توییتر» در زمان اغتشاشات بررسی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی ها، موارد جالبی روشن شده که خیلی تامل برانگیز است و نشان می دهد اغتشاشات برنامه ریزی شده بوده است».

نگارنده مطلب در ادامه می‌افزاید: در زیر یکی از عکس های به اشتراک گذاشته شده از طرف کاربران محلی و خارجی، نوشته شده است؛ «دختر شجاع ایران». گویی این زن ایرانی بدون ترس از نیروی پلیس که برای برهم زدن اعتراض تلاش می کنند، به پلیس ها حمله می کند. با انتشار این قبیل عکس ها در شبکه های اجتماعی به جوانان این الگو ارائه می شود که «این زن از پلیس نمی ترسد، شما هم نترسید، به پلیس حمله کنید و به خواسته تان برسید». این نوع استفاده از شبکه های اجتماعی در هر کشوری، چیزی جز برهم ثبات نیست». این گزارش می‌افزاید: «در بررسی این عکس مشخص شده است که این عکس متعلق به صحنه ای از فیلم سینمایی "قلاده‌های طلا" است که فیلمی ساخت ایران است. از این صحنه فیلم، عکس گرفته شده و برای مقاصد خرابکاری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است».

در ادامه گزارش آمده است: در ویدئویی که در شبکه های اجتماعی با عنوان «در ایران پلیس هم گرسنه است، مردم هم گرسنه هستند»، منتشر شده است که نشان داده می شود گویا پلیس به هنگام برهم زدن اغتشاشات با استفاده از فرصت از مغازه سرقت می کند. این ویدئو نیز به طور جدی بررسی شده و معلوم شده است که بر پشت لباس نیروی پلیسی که دزدی می کند، کلمه «پلیسیا» نوشته شده است. اما، بر روی لباس فرم پلیس ایران چنین کلمه ای نوشته نمی شود. مشخص شده است که این واقعه در مکزیک روی داده است. در واقع تصویر از یک نیروی پلیس در شهر «مکزیکو» به هنگام تلاش برای متفرق کردن اعتراض کنندگان، در زمان سرقت تلفن همراه از مغازه، در دوربین مدار بسته ضبط شده است.

گزارش آذرتاج می‌افزاید: « یکی از سایت هایی که تبلیغات دروغ علیه ایران منتشر می کند نیز عکس زنی را که در اغتشاشات مصر کشته شده و غرق در خون است، منتشر کرد. حال آنکه این عکس نیز هیچ ارتباطی به ناآرامی‌های ایران ندارد. همانطور که مشاهده می شود در دوره کنونی، پیشرفت اینترنت و فناوری های نوین، امکان گسترده ای برای جعلیات نیز ایجاد می کند. امروز دولت هایی که سیاست مستقل دارند و برای حفظ منافع ملی تلاش می کنند، ممکن است با این موارد مواجه شوند».

 

انتهای پیام/

گزارش افشاگرانه آذرتاج درباره عکس‌ها و فیلم‌های جهت‌دار درباره ناآرامی‌های ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس البرز گفت:‏‎ ‎کاربران‎ ‎و‎ ‎مدیران گروه ها و کانال ‏ها در‎ ‎آستانه‎ ‎مرحله‎ ‎دوم‎ ‎انتخابات‎ ‎مجلس‎ ‎شورای‎ ‎اسلامی در‎ ‎این‎ ‎استان‎ ‎،‎ ‎اخلاق‎ ‎مداری‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎فضای‎ ‎مجازی‎ ‎اولویت‎ ‎فعالیت‎ ‎خود‎ ‎قرار‎ ‎دهند‎.‎ - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ ‌سید مرتضی موسوی " اظهار کرد: با گسترش و توسعه ارتباطات و تغییر سبک تبلیغات و فعالیت های مرتبط با فضای مجازی و حواشی این فعالیت ها نیز تغییرات زیادی کرده و مدیریت این فضا ضروری است.

وی اضافه کرد:  مدیران گروه ها و کانال های فضای مجازی مسوولیت سنگینی برای حفظ ارزش های اسلامی و رعایت اصول حرفه ای در انتشار مطالب دارند که باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس البرز  افزود:در این سیر زمانی باید دست به دست هم دهیم تا فضی مجازی را بیش از پیش ایمن و مطمئن نگه داریم.

وی گفت: مدیران گروه ها و کانال‌های فضای مجازی باید رعایت اصول اخلاقی در پیشگیری از هر نوع تشنج و تشویش افکار عمومی را مد نظر قرار دهند و از دامن زدن به مسائل حاشیه ای خودداری نمایند.

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش حجم تبلیغات انتخاباتی در روزهای آتی و علاقمندی کاربران به استفاده از نرم افزارهای موبایل پایه، یادآورشد: کاربران نرم افزارهای تبلیغاتی را از منابع رسمی انتشار که بررسی های امنیتی لازم را در خصوص امنیت آن ها انجام شده استفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط کلاهبرداران و سودجویان فرصت را غنیمت دانسته و با ترفندهای مختلف از جمله ایجاد اینگونه نرم افزارها در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه های اجتماعی مختلف و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها، دست به سودجویی از کاربران می زنند.

سرهنگ موسوی ادامه داد: با نظارت و کنترل بر شبکه های اجتماعی توسط ادمین ها در فضاهای مجازی می توان از بسیاری از آسیب هاجلوگیری کرد.

وی تاکید کرد : با توجه به اینکه مدیران گروه ها و کانال ها در فضای مجازی مسوولیت فضای مجازی را عهده دارند از قراردادن هرگونه لینک و آدرس ناشناس خودداری کنند و قبل از عضوگیری در گروه‌ و کانال‌های خود حتما فعالیت کاربرها را مورد رصد و پایش قرار دهند.   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  •  اولین واکنش سرمربی سپاهان به جنجال هوادار منتسب به تیمش در آزادی
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • (ویدئو) ماجرای بارش شگفت‌انگیز ماهی از آسمان یاسوج چه بود؟
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • هوادار خاطی سپاهان، ۱۰ سال محروم شد